Pages:
Author

Topic: emekli olmak için ne kadar sermaye gerekiyor? - page 14. (Read 1899 times)

full member
Activity: 266
Merit: 148
Hedefiniz büyükse yapmanız gereken iyi bir ekibe sahip ve beklentileri yüksek olan 5$ ın altında bir koin seçip 20 bin tl ( En az )  ve üzeri para yatırmak. Ve bu koini cüzdana çekip en az 1 yıl bu piyasadan uzak kalmak veya bu cüzdana dokunmamak Smiley) Bunu yapabilen sağlam zengin adayıdır.

Ana paranızı ne kadar dağıtırsanız sermayeniz o kadar güvende olur ama hayaliniz vole yapmaksa dediğimi yapın Smiley) Vole yapmak sizin tercihiniz ise benim dediğim zaten bir yatırım tavsiyesi olamaz o yüzden YTD dememe gerek yok sanırım.
full member
Activity: 490
Merit: 100
Eğer başka bir şey yapmam sadece yan gelip yatarım diyorsan trilyon kazanman lazım iyi bir hayat geçirmen için ama daha az meblağlarla emekli olmuş gibi sayılırsın zaten emekli oldum diyenlere de inanmıyorum illaki içerde yatırımları paraları var.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Bunu ben de çok düşündüm bir kamu işçisi çocuğu devlet memuru olarak şahsen ev + 1 milyon lirayla emekliliğimin mümkün olduğuna inanıyorum sadece bireysel prim ödemesi yaparak dahi para emeklilliğe yetiyor.
member
Activity: 210
Merit: 10
Emeklilik kulaga kotu geliyor Cheesy sanirim baska isler icin gerekecek paranin 4/1ini toplamam yeterlidir.
member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Herkes ideallerini, amaçlarını gerçekleştirmek için bir şeyler yapıyor. Emeklilik kendine has bi durum, kimine 40 kimine 100 yeter. Önemli olan senin için emeklilik sermayesi Smiley
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
emekli olmak için ne kadar sermaye gerekiyor? sorusunun cevabı tamamen sizde bitiyor nasıl bir emeklilik istiyorsunuz bu önemli bir şey, şu anda 40 bin tl ile 3-4 sene emeklilik de yaşayabilirsiniz, 40 milyon doları olup da doyumsuz bir şekilde aksıra tıksıra da geçirebilirisiniz
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
10 bin lira yeterli olurdu önceki seneler, hatta aylar için. 100x'ten fazla büyüyen o kadar çok coin oldu ki geçtiğimiz dönemde.
Yine öyle bir coin bulursanız bu para emekliliğe yeterli olacaktır.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
benim de hedefim 5m cıvarında, bunun için çok uğraşıcam daha belki ama fazlasıyla yoğunlaşıcam kafaya koydum umarım yaparım insan oğlu isterse her şeyi yapar

Yaparsin hocam yaparsin ben mesela kazancimin yarisi ile geciniyorum yarisini kriptoya harciyorum eskiden bi bilgisayar oyunu almak yada bi skin almak gayet normaldi benim icin haftada 1 bazen 2 simdi yemegi bile az yiyorum 3 kilo verdim.
full member
Activity: 546
Merit: 100
benim de hedefim 5m cıvarında, bunun için çok uğraşıcam daha belki ama fazlasıyla yoğunlaşıcam kafaya koydum umarım yaparım insan oğlu isterse her şeyi yapar
full member
Forumda godaman çok merak etmeyin ama buraya gelip çene yormazlar, hatta bazıları foruma bile girmiyor artık kayıplara karıştılar.Emekli olmak için cidden 1-2 milyon para bana da yeterli gelir ama yangelip yatmam o parayıda arttırmaya çalışırım yine bu piyasada.hedefim 2 milyon lira ,biraz yol aldım sayılır 2018 sonuna kadar ulaşacağımı düşünüyorum

Vay be bir yildiz daha kayiyor bende 2020de emekli olsam yeter banada 5M lazim hocam. Bu arada hesabi satarsan ben kefilim simdiden.
full member
Merit: 106
Forumda godaman çok merak etmeyin ama buraya gelip çene yormazlar, hatta bazıları foruma bile girmiyor artık kayıplara karıştılar.Emekli olmak için cidden 1-2 milyon para bana da yeterli gelir ama yangelip yatmam o parayıda arttırmaya çalışırım yine bu piyasada.hedefim 2 milyon lira ,biraz yol aldım sayılır 2018 sonuna kadar ulaşacağımı düşünüyorum

Ben çakır ın TR şartlarında  sathosi kadar varlığı olduğuna inanıyorum nedense, bendeki algısı hep bu Cheesy
Banada öyle geliyor desem inanır mısın  Cheesy forumdaki eskilerin nerdeyse tamamı hayatını kurtarmıştır diye düşünüyorum efs,cakir,needmoney,olcaytu,mhan,mentalpanda,hiburak ve daha şuan aklıma gelmeyen birçok kişi falan filan. forumda takılanlar bilirler zaten bunları.Nedendir bilmem ama servet sahibi olduklarını düşünüyorum hep bu arkadaşların  Cheesy
full member
Activity: 658
Merit: 153
Şimdi şöyle 10bin lira ilede çıkarabilirsin emekliliğini 100bin lirada yapacagın yatırımlar bu işi çözer 1milyon yatırıpda batada bilirsin bu iş böyle..
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!

Ben çakır ın TR şartlarında  sathosi kadar varlığı olduğuna inanıyorum nedense, bendeki algısı hep bu Cheesy
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Hayırdır inşallah bi emeklilik konusudur kaçtır denk geliyorum forumda, uğraşanların çoğunluğu 30 yaş altı insanlar şimdiden emeklilik hayalleri var ne güzel.Ama rakamlar astronomik, ha bu piyasada ulaşılamayacak rakamlar değil orası gerçekte.yinede bu kadar yüksekten uçmaya gerek varmı?
ülkede asgari ücret 1600 lira.bir insan 70 yıllık ömrü boyunca çalışsa yemese içmese 1.344.000 TL biriktirebiliyor yani asgari ücretle.
Ülkemiz şartlarında inanın 1 milyon bile emekli olmak için yeterli paradır.hiç bişey yapmayıp faizini yeseniz 15 bin liraya yakın aylık getirisi olur.bu paraylada rahat bir ömür geçirilir bence arkadaşlar.

HOcam August 22, 2013'den beri sadece bountyleri ellemesen zaten zengindin sen nasil hala emekli olmadin? Yoksa suan lüks villanda parti arasinda bizim forumami bakim dedin?

bountyleri ellemesen

işte anahtar bu ama yeni yeni anlıyoruz

villadan yazmiyosun yani? Bende dedim adam simdi püro icerek pis fakirlere bi yazim diyordur dedim ama sende bizdensin demek neyse saglik olsun. Yokmu surada bi zengin bi parti versin deneyimlerini anlatma ayagina toplasin bizi bizde dinleme ayagina bigün beles viski icelim. Hadi bekliyoruz gönüllüleri.

Emekli olup köyle yerleşeyim diyorum.
full member
Hayırdır inşallah bi emeklilik konusudur kaçtır denk geliyorum forumda, uğraşanların çoğunluğu 30 yaş altı insanlar şimdiden emeklilik hayalleri var ne güzel.Ama rakamlar astronomik, ha bu piyasada ulaşılamayacak rakamlar değil orası gerçekte.yinede bu kadar yüksekten uçmaya gerek varmı?
ülkede asgari ücret 1600 lira.bir insan 70 yıllık ömrü boyunca çalışsa yemese içmese 1.344.000 TL biriktirebiliyor yani asgari ücretle.
Ülkemiz şartlarında inanın 1 milyon bile emekli olmak için yeterli paradır.hiç bişey yapmayıp faizini yeseniz 15 bin liraya yakın aylık getirisi olur.bu paraylada rahat bir ömür geçirilir bence arkadaşlar.

HOcam August 22, 2013'den beri sadece bountyleri ellemesen zaten zengindin sen nasil hala emekli olmadin? Yoksa suan lüks villanda parti arasinda bizim forumami bakim dedin?

bountyleri ellemesen

villadan yazmiyosun yani? Bende dedim adam simdi püro icerek pis fakirlere bi yazim diyordur dedim ama sende bizdensin demek neyse saglik olsun. Yokmu surada bi zengin bi parti versin deneyimlerini anlatma ayagina toplasin bizi bizde dinleme ayagina bigün beles viski icelim. Hadi bekliyoruz gönüllüleri.
member
Activity: 378
emeklilik meraklısı ne çok arkadaş varmış bilseydim daha önce açardım bu postu, rakamlar büyük ama ulaşılmaz değil kimse unutmasın bunu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000

bountyleri ellemesen

full member
ucmanın hıc anlamı yok 1.5 mılyon tl bulun faize atın her ay krallar gıbı yasayın ..bulursam ben ole yapacam :d

Yetmez hocam ya 1.5M nedir allahini seversen faiz haram faiz olmaz o parayada 3 ev alsan 1inde sen otursan 2sini kiraya versen hergun maarnaya düsersin busefer olmaz yani.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
yıllık ortalama 100.000 dolar harcama için>>>>>>>>>>>>>>>>>>>50 yıl yaşasa 5 milyon dolar
güzel bir ev+araba+yazlık>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>1 milyon dolar
totosunda kurt olacağı için duramaz>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>coinlere yatırım 1 milyon dolar
kendini güvende hissetmek için de kıyıda köşede bankalarda mücevherat falan fıstık toplamda 10 milyon dolar güzel bir rakam, sonra 10 dönüm bostan yan gel yat osman  Cheesy

amma welakin bu çok geliyorsa hayatı idame için 40 yıl yaşam süresi X aylık ortalama 2 bin dolar=960 bin dolar minimum gereksinim bence

hocam sonunda 40 yapaarr diyeceksiniz sandım biraz öyle bir hesaba döndü sanki ama umarım yaparsınız Cheesy

Kaliteli ve az yaşarım derseniz, ömür değişkeninini düşük tutun sonuca daha kısa yoldan ulaşırsınız.
ben hesabımı 60 yıl üzerinden aylık 10k tl + ev+yazlık + araba + düğün olarak yaptım. yaşım 20 bu arada. 80ine kadar yaşar mıyım orası ayrı tabi.

dostum kaç tl yatırdın ve kaç tl kazandın bu genç yaşında ?

2014-2015 yıllarında maximum 2000tl yatırmışımdır. sadece btc biriktirdim altcoin ne bilmiyordum. altcoinlerle tanışınca olan oldu hocam.
Pages:
Jump to: