Pages:
Author

Topic: emekli olmak için ne kadar sermaye gerekiyor? - page 6. (Read 1899 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
Beyler hala hayal falan mi diyorsunuz calisin calisin yolumu calismaktan geciyor, illaki bu rakamlara ulasan vardir tabi insanoglu acgozlu surekli parayi katlamayi dusunucek hepimiz ayniyiz yani o mertebede cogumuz yine daha cok kazanmanin pesinde olacagiz Smiley
full member
Activity: 210
Hayaller ne güzel. Bana da 1 milyon her şekilde yeter. İş yatırımımı yaptıktan sonra ofisimde küçük küçük kripto piyasasıyla ilgilenmeye devam ederim. Bol bol da seyahat ederim tabi. O değilde bu seviyeye ulaşan kimse yok mu yahu. Şurada bir anlatsa neler yaptığını.
hayal değil hocam. forumda en az 10-15 kişi vardır o seviyelere ulaşmayı başarmış kişiler. ve yolun başında olduğumuzun daha farkındalar.
full member
Activity: 190
Hayaller ne güzel. Bana da 1 milyon her şekilde yeter. İş yatırımımı yaptıktan sonra ofisimde küçük küçük kripto piyasasıyla ilgilenmeye devam ederim. Bol bol da seyahat ederim tabi. O değilde bu seviyeye ulaşan kimse yok mu yahu. Şurada bir anlatsa neler yaptığını.

bence o seviyeye ulaşanlar mesela 1 milyondan sonra, nasıl 10 milyon yaparım diye uğraşmaya devam ediyorlardır Smiley
bu işten emekli olmak bir süre sonra oldukça zorlaşır bence. kazandıktan sonra bile en azından ucundan kıyısından ilgilenirim, devam ederim diye bir şey yok. para daha çok parayı çeker.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
member
Activity: 168
Merit: 10
bu işin bence emekliliği olmaz yani bi kaç gün uzak kaldımı  özlüyorum forma bakıyorum ne var ne yok diye sanırım bu bi çeşit hastalık tabi güzel bi mevla kazanırsak azaltırız tabi ama bu işin sona ereceğini sanmıyorum pc başında kör olana kadar devam Smiley)
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Cok az sermayeyle trılyon kazanan ınsanlar da gordum, 400bın lıranın yarısını erıten ınsanlar da, oyuzden sukadar lazım bukadar lazım demek yanıltıcı olur, sıze baglı bır durum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Pilot masrafım çıksın yani yaklaşık olarak 130 bin dolar filan lazım kaliteli bir eğitim vs derken anca yeter bana gerçi insan oğlu istedikce istiyor emekli olduğumuzdada kimbilir neler istiyeceğiz.
member
Activity: 152
ImmVRse | Disrupting the VR industry
Bencede emeklilikten kastedilen maaşlı işten çıkmak, yoksa parayı bulan piyasayı terketse piyasada kimse kalmazdı heralde.bi kere sermaye büyüttüğünüz an gelen parada büyüyecek haliyle.Par parayı çeker misali.Yoksa işi gücü piyasayı bırakıp evde pinekleyerek bi yaşam sürmek için emeklilk hayali kuran olduğunu sanmıyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Yaş ortalamamız hemen hemen 20  - 35 arasında biraz erken emeklilik düşüncelerine girmedik mi ? Herkes mi 1 milyon TL olunca bırakacak yahu bu piyasayı ? Smiley

daha yiyeceğimiz çok ekmek var gibi .

burada emeklilikten kasıt bu piyasadan emekli olmak değil ki. iş hayatından emekli olmak ve sadece bu piyasaya odaklanmak

Bu durumda ben zaten emekliymişim Smiley
member
Activity: 210
1 milyon para olsa anında emeklilik ve dünya turuna başlangıç Smiley bakalım görcez mi o günleri. En kötü 40 yaşında işi bırakabileceğimiz birikimi yapmış oluruz diye düşünüyorum.
full member
Activity: 321
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
Yaş ortalamamız hemen hemen 20  - 35 arasında biraz erken emeklilik düşüncelerine girmedik mi ? Herkes mi 1 milyon TL olunca bırakacak yahu bu piyasayı ? Smiley

burada emeklilikten kasıt bu piyasadan emekli olmak değil ki. iş hayatından emekli olmak ve sadece bu piyasaya odaklanmak
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Emeklilik düşünceleri falan başlamış sonrada bir sahil kasabasına yerleşip tam gün balık mı tutacağınız, milyon TLler de havalarda uçuşuyor, o zaman bende her şey gönlünüzce olsun diyorum.   
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
100k yeter ya alirsin tablani cikarsin yollara ne gerekirse satarsin aksam eve geldigindede kriptolara bakarsin yukseldiyse ne ala.
full member
Activity: 196
Benim hedefim bir milyon tl. Bu kadar parayı kazandırsın bana kripto para sektörü elimi eteğimi çekerim kripto para dünyasından.. Giderim yurt dışına geri kalan hayatımın tadını çıkartırım Smiley Olur mu sizce?
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Benim için 1 milyon dolar yeterde artar ama şuan o hayale çok uzağım. Monetha 100x yaparsa belki ...

Monetha için 100x ben de bekliyorum. Çok da uzak bir ihtimal değil aslında. Ama ne kadar zamanda yapabileceği ve ne kadar bekleyebileceğimiz asıl mesele. Ekibi iyi takip etmek lazım. Ben Telegram gruplarından soru-cevapları izliyorum arada. Enteresan fikirler atılıyor ortaya... Çöp diyeceğimiz coinlerin bile zamanında 500x yaptıkları olmuş. Monetha için çok zor olmasa gerek Wink
full member
Activity: 434
yükseklerde gözüm yok 1m$ civarı bir miktarda bırakırım bu işi başka yatırımlarla paramı işletirim tek yatırım yeri kripto paralar değil nasılsa, sermayen 300$ falandı şu an iyi gidiyor yolu yarıladım bakalım hayırlısı olsun
full member
Activity: 266
Merit: 148
Bu oldukça saçma bir konu olmuş, yani emekli olmaktan kasıt nedir, bence bu yaşlarda emekliliği düşünmek saçmalık, o zaman bambaşka bir dünyaya uyanacağız, bu yüzden gelecekteki dünyayı şimdinin esnaf kafasıyla planlamamalıyız

Bu yaşlarda demişsin de kime göre yaş kaç? Smiley Burada ki herkes 18-25 yaş aralığında değil ki
full member
Activity: 532
Merit: 151
Benim için 1 milyon dolar yeterde artar ama şuan o hayale çok uzağım. Monetha 100x yaparsa belki ...
full member
Activity: 308
Bu oldukça saçma bir konu olmuş, yani emekli olmaktan kasıt nedir, bence bu yaşlarda emekliliği düşünmek saçmalık, o zaman bambaşka bir dünyaya uyanacağız, bu yüzden gelecekteki dünyayı şimdinin esnaf kafasıyla planlamamalıyız
Pages:
Jump to: