Pages:
Author

Topic: emekli olmak için ne kadar sermaye gerekiyor? - page 16. (Read 1899 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Kripto para seköründen emekli olmak için çok iyi sabır gerekiyor bana göre zamanında btc'nin  90$ olduğu zamanlarda alsaydık 10-20 tane şimdiye emekliydik. Umarım bu örnekte anlatabilmişimdir sermayanın çok bir önemi olmadığını.

1.5 milyon tl emeklilik için yeterli bir para mı?

2 gün önce ben de kendime bu soruyu sordum, nedense gözüme o kadar çok bir para gibi gelmediğini fark ettim.

Bu para beni değiştiriyor galiba.
member
Activity: 378
Merit: 10
hocam şimdi terimlere biraz uzağım kar realizasyonu derken onu biraz açarsanız sevinirim anlayacağım dilden konuşalım Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 500
o miktara ulaşana kadar peki kazandıgınız miktarı hep içerde tutacaksınız sanırım kazandıkca yemeği düşünmüyorsunuz heralde yoksa o miktara ulaşmak biraz hayal olur
ihtiyaç oldukça çekiyorum hocam. arada kar realizasyonu yapmazsak kazandığımız para neye yarar ki. yarın bi gün ne olacağı belli olmaz bu piyasada.
full member
Activity: 196
Merit: 100
5 milyon dolar benim hedefim. hedefime ulaşınca ömür boyu kazanacağım paradan daha fazlasını kazanmış olacam ve parayı çekip ufak bi miktarla takılacam.

hocam 5 milyon dolara ulaşınca mı yoksa gerekli para 5 milyon dolar mı orasını anlamadım
5 milyon dolar yaklaşık 18milyon türk lirası yani iyi bi hayat kurmak için ideal. benim için yeterli bi seviye yani. onu başarırsam yeter.
Yeni hayat kurmak için ideal değil bence idealinde çok üstünde. umarım en yakın zamanda hedefinze ve hedefimize ulaşırız. sadece sabır gerektirdiğini düşünüyorum tabii bu bekleyiş içinde bizim başımıza herhangi bir olay gelmez ise Smiley
member
o miktara ulaşana kadar peki kazandıgınız miktarı hep içerde tutacaksınız sanırım kazandıkca yemeği düşünmüyorsunuz heralde yoksa o miktara ulaşmak biraz hayal olur
hero member
5 milyon dolar benim hedefim. hedefime ulaşınca ömür boyu kazanacağım paradan daha fazlasını kazanmış olacam ve parayı çekip ufak bi miktarla takılacam.

hocam 5 milyon dolara ulaşınca mı yoksa gerekli para 5 milyon dolar mı orasını anlamadım
5 milyon dolar yaklaşık 18milyon türk lirası yani iyi bi hayat kurmak için ideal. benim için yeterli bi seviye yani. onu başarırsam yeter.
member

full member
Activity: 196
Merit: 100
Kripto para seköründen emekli olmak için çok iyi sabır gerekiyor bana göre zamanında btc'nin  90$ olduğu zamanlarda alsaydık 10-20 tane şimdiye emekliydik. Umarım bu örnekte anlatabilmişimdir sermayanın çok bir önemi olmadığını.
hero member
member
selam arkadaşlar kripto para piyasaasında hem bir emekli  lafı dönmekte ama bu emeklilik nedir ne zaman ve nasıl olur ne kadarlık bir sermaye gerekir büyük mebla mı yoksa küçük mebla ile emekli olan var mıdır?
Pages:
Jump to: