Bitcoinden ettim 13k dan almıştım ocakta 6700 lere kadar inmişti kısa süre içinde. Dogeden daha çok zarar etmiştim 105 satoshiden almıstım 2017 yaz bası hala elimde. Dolar bazında zarar etmedi ama doge bitcoinin sonbahara kadar cok güzel yükselişiyle. Birde hic unutmuyorum lisk almıstım 2016 sonlarına dogru snaırım 23k dan 9k ya kdr inmişti sonra 25k da satmıstım 10 gun sonra 100k lara dayanmıstı fiyatı
BTC için durum herkeste aynı, DOGE hiç şaşırtmadı henüz ondan alıp da kar eden çevremde hiç görmedim. Erken satma ise çok haklısınız, trade gibi düşünmemek lazım. Yani projesi iyiyse süre vererek beklemek lazım. Mesela 10x bile olsa ben şu tarihte bozduracağım demek sanki daha mantıklı olabilir. Tabi bu söylediğim kar edenler için geçerli. Kendi adıma aldıklarımı minumum 1 yıl bekletmeyi düşünüyorum.
Bitcoinzede diye kahvehane açsak dolarmış komple:) karartmayın enseyi, shitcoin almayan herkes max 5-6 aya zararsız çıkar bu her coin için geçerlidir bence, en kötü alış fiyatına satış koyar aylarca bakmam, bazen balinalar dadanıyor katlıyor fiyat vs öyle bişeyde çıkar zararı. Benim de çoğu yarı fiyatına indi bir ayda bakalım neler olcak bundan sonra, bir dahaki tepe noktası 30k olucak diye düşünüyorum.
Yakında bu tarz yerler açılacaktır. Ganyan bayisi gibi ekranlarda olur, insanlar birbirleri ile muhabbet edip ödemeyi de coin ile ödeyip çıkarlar. BTC konusunda ben de aynı şeyleri düşünüyorum, 30 K yakın, pozisyon alın.