yani tam olarak dediginizi yapip listeleme şeklinde dökemicem belki projeyi ama yedigim en büyük kazık ki hala cikaramadim kendilerini indorse projesi ile oldu. zamaninda kendilerine 3.8 ether attim ve karşiliginda da 3800 adet token aldim.. o zaman ki fiyatlardan sanirim 1 ethereum 300 dolar felandi yani kaba hesap 1140 dolar atmişim gözüküyor. şimdiki ethereum değeriyle bile hesaplamicam o zaman cok küfür ediyorum da neyse işte o zaman yatırımdan sonra bile ethereum fiyatları bi yükselmişti anlık bi 500 oradan 700 e sicrayip oralarda takilmişti işte o dönemler nerden karar verip bulduysam bu scam oğlu scamlara yatirim yaptim. şimdi bozsam sanirim 380 dolar felan ediyor öyle bok bir proje yani
neyse sonrasında cok daha karlı projeleri cikarttik aradan da şimdi cok takilmiyorum böyle cüzdan da bir uyarı bir hata olarak duruyor baktikça hatirliyorum.
Geçmiş olsun diyelim, bu hepimizin için iyi bir tecrübe oldu.
1- Adı: Enigma (ENG)
2- Alış Tarih: 01.12.1017
3- Alış Fiyatı: 0.00055993 BTC
4- Güncel Fiyatı: .00030000 BTC
5- Alış Nedeni: Enigma protokolü, blok zincirler için en büyük iki problemini çözmeyi amaçlayan iki katmanlı zincir dışı bir ağdır: ölçeklenebilirlik ve gizlilik. Enigma, güvenli, merkezi olmayan veri hesaplama ve değişimini sağlayarak blok zincirlerin güçlü vaatlerini tam anlamıyla yerine getirmelerine olanak sağlamayı hedefliyor.
İlginenler için çok iyi fiyata gelmiş diyebiliriz. Daha önce de adını duymuş ama hiç inceleme fırsatım olmadı.
Tarihleri pek hatırlamıyorum BTC değerinden değil genelde dolar bazında bakarım o yüzden dolar olarak yazacağım.
RDD
Alış: 0.0222
Güncel: 0.0072
Alım sebebi: Tavsiye
Altcom
Alış: 2.50
Güncel: 1.15
Alım sebebi: Uzun zamandır takip ediyordum 22 dolar seviyesinden 2.50 civarına düşünce alım fırsatı olarak değerlendirdim ama hala ümidim var
Zarar ettiğim coinler çok acemice gelebilir öylede zaten
ufak miktarlarla deneme yapıyorum sadece.
Bu piyasanın pek acemisi, ustası olmuyor. Duruma göre herkes zarar yazabiliyor o yüzden böyle düşünmeyin.
1- Adı: primalbase token
2- Tarih: haziran temmuz aylarıydı
3- Alış Fiyatı: 3 btc
4- Güncel Fiyatı: 0,35226100 BTC
5- Alış Nedeni: forumun gazına gelmem.
O dönemde sanırım birçok kişi girdi, herkes şuan elinde bekletiyor. Umarım bir an önce kar'a geçer ve satmak isteyenler ellerinden çıkarırlar.
1- Adı: Lamden TAU
2- Alış Tarih: 14 Ocak 2018
3- Alış Fiyatı: 0,000877 ETH
4- Güncel Fiyatı: 0,00029 ETH
5- Alış Nedeni: Güzel projeydi, ico'su falan iyiydi. Araştırdım ve 1 yıl hodl için aldım. Bu fiyatlardan biraz daha almayı düşünüyorum. Ortalamayı düşürmek gerek
Yaklaşık 30 kat düşmüş, projesi nedir çok merak ettim. Birazdan bu coini inceleyeceğim. Güzelse şuan alım fırsatı veriyor.
valla cüzdanımın yüzde yetmişi zarar düzeyine sahip çok kaybettim tlc waves beni çok zarara uğrattı malesef umarım yükseliş başlar
Zarar ettiklerini detaylı paylaşırsanız, çok memnun oluruz.
1- Adı: Tron (TRX)
2- Alış Tarih: 01.08.2018
3- Alış Fiyatı: 0.00000997 BTC/Adet
4- Güncel Fiyatı: 0.00000464 BTC/Adet
5- Alış Nedeni: Uzun vadeli yatırım amacı ile alındı. Hedef 1$ üzerine ulaşmadıkça satış yapmayı düşünmüyorum.
1- Adı: Verge (XVG)
2- Alış Tarih: 01.08.2018
3- Alış Fiyatı: 0.00001126 BTC/Adet
4- Güncel Fiyatı: 0.00000646 BTC/Adet
5- Alış Nedeni: Uzun vadeli yatırım amacı ile alındı. Hedef 1$ üzerine ulaşmadıkça satış yapmayı düşünmüyorum.
TRX çok kişiyi terste bıraktı. Eğer 451 civarlarına gelirse benim de alım emrim var. Belirli bir miktar alıp bekletmeyi düşünüyorum.
1-Adı : Unify
2-Alış Tarihi : 2017 sonbahar
3-Alıs fiyatı : 0.00002351 btc
4-Satış fiyatı : 0.00000504 btc (Bunu sattigim icin ekledim satanlar boyle yazarsa daha iyi olur bence.)
5-Guncel fiyat : 0.00001348 btc
ALIM SEBEBI : Forumda gorup ilgimi cekmisti total supply circulating supply muhabbetine ve bizimkilerin gazlamasina alip 3 4 ay bekletip sattim. 2 hafta sonra 0.63 usd yi gordu. Bu kadar da bahtsizim
Keşke satmasaydınız, Unify benim de listemde olan bir coin, belirli bir miktar şuanki fiyatından dahi alınabilir.
genel olarak bakildiginda alayimiz forumun gazina gelmiş durumdayiz. yani araştirdim ben baktim şöyle oldu böyle oldu o yüzden yapiştirir geçer dedim o nedenle girdim diyen yok daha. herkes bi şekilde olayi foruma baglamiş. forumdan gelen gazlamalara da baglamiş
valla haklisiniz bu forum iyi kötü bir şekilde acayip etkiliyor bizleri. coğu anlamda kötü etkilemiş tabi de bunlardan ders cikarmak gerekli diye düşünüyorum. demek ki neymiş kim ne derse desin önce kendi araştirmamizi yapmamiz daha mantıklı en kötü durumda da ulan ben yaptim ben zarar ettim dersin cikarsin işin içinden diğer türlü forumdan birini dinledim böyle oldu demekte farkli koyar sanirim.
Aslında bu konunun bir önemi de bu, hepimiz ne tarz hatalar yapıyoruz öğrenmiş oluyoruz. Hatta hepimizin benzer hatalar yapması yüzünden belki birçok kişi bu yanlışın farkına varacak.
Paylaşmayan arkadaşları da hepimizin tecrübe kazanması adına buraya bekliyoruz.