1- Adı: Tron (TRX)
2- Alış Tarih: Aralık 17 * Ocak 18 Arası Kademeli (Opsiyonel)
3- Alış Fiyatı: 3-5-7-9-11-13-15-19 /Cent Dolar bazında.
4- Güncel Fiyatı: 3.1 Cent
5- Alış Nedeni: Aslında pumpa çok yakın olduğunu hissettiğim ve genel algının 1+ Dolar beklentisi olması sebebiyle artan oranlarda daha çok girdim arada ufak tefek kar revizyonlarını yaptım ama herkesin 1 doları bekliyor oluşu güvenli limanımdı hedefim 30-50 cent arası elden çıkarmak 1 doları görüp geri geldiğinde almaktı... Marketin çökmesi, Justinin coinlerini satması gibi elimizde olmayan ciddi sebeplerden ötürü Hodl oldum. Kesin ve kesinlikle ATH sine yaklaşmayacağını düşünüyorum bu Tokenin artık ... (Şuraya bir soğuk su iconu)
Tron birçok kişiyi terste bıraktı, geçmiş olsun. Fiyat şuan ATH oranla çok düşük olduğu için alım başladı aslında, BTC fiyatı sabit olduğu zaman belki ATH değil ama 1k seviyelerine gelecektir diye düşünüyorum.
1- Adı: Monetha (MTH)
2- Tarih: 11.01.2018
3- Alış Fiyatı: 0,00004000 BTC
4- Güncel Fiyatı: 0,00001566 BTC
5- Alış Nedeni: Monetha, Paypal tarzı bir ödeme sistemi projesidir. Bu proje diğer ödeme sistemlerine göre daha hızlı, daha güvenli ve daha ucuz işlem yapabilme imkanı vaadediyor. Yakın zamanda değerlenmesini düşündüğüm için satın aldım.
Monetha'nın bana göre başarılı olmama nedeni, ICO'da çok yüksek rakamı toplamalarıdır. Düşünürseniz bu kadar para kazanmışken, çok hızlı hareket etmenize gerek var mı? Belki tamamen yanılıyor da olabilirim, çok para toplayanlar genelde beni korkutuyor.