2- Alış Tarih: (1 ay önce yaklaşık tam hatırlamıyorum)
3- Alış Fiyatı: 650 dolar civarıydı sanırım
4- Güncel Fiyatı: 450 dolar
5- Alış Nedeni: Dash gibi 1k olacak coindi ama seneye kaldı gibi gözüküyor
Zcash konusunda bence hemen ümitsizliğe kapılmayın. Supply olarak 3 m ve projesi olan bir coinden bahsediyoruz. Önümüzdeki ay bir güncellemesi gelip 1000$ olsa kimse şaşırmaz. Bence uzun süre elinizde tutmaya bakın, kendini çok iyi fiyatlama potansiyeline sahip.
1- Adı: KICK Coin
2- Alış Tarih: ICO sirasinda (Eylül 05 2017
3- Alış Fiyatı: 0.1 ETH karşılığı 300 KickCoin (yani bugünün fiyatıyla 0.28 USD civarı)
4- Güncel Fiyatı: 0.056 USD
5- Alış Nedeni: o dönemin en yüksek puanlı ICO'suydu bilenler bilirler ayrıca teoride gerçekten önemli bir start up projesiydi. Bugün bile aktif haldedir ve KICK token olarak dividend almaya devam etmekteyim.
Fakat gerçek şu ki bekleyip sonradan borsadan alsaydım veya ETH'da kalmış olsaydım çok daha karlı bir iş olacaktı. Yani kıssadan hisse, çok iddialı bir ICO projesinde hype çok yüksekse, arz çok fazlaysa, ve özellikle 100 milyon USD'larla yaklaşan dev yatırımlara ulaşılırsa daha ICO aşamasında, o coin'in kısa vadede uçmasını zorlaştıran faktörler oluyor bunlar... Ha ilerde Kick Coin toparlanabilir, ICO yatırımlarının kendine has dinamikleri olduğunu belirtmek için verdim bu örneği.
Meritleri bekliyorum, selamlar
KICK çıkacağı zamanları ben de hatırlıyorum. Dediğiniz gibi büyük reklamı yapıldı, iyi para topladı. Artık ister KICK UX kullanışsız diyin, ister insanlar bu tarz bir projeyle çokta ilgilenmedi diyin, birşeyler eksik kaldı. Sürpriz yumurtadan basit oyuncak çıkması gibi düşünün. Projesi kötü değil belki artık yeteri kadar reklam yapmıyor. Belki de ICO'da topladığı para yeterli geliyor, çok hırsları kalmadı. Umarım en kısa sürede daha fazla güncelleme ve geliştirme ile daha iyi yerlere gelirler. Siz de kar'a geçmiş olursunuz.