Pages:
Author

Topic: !!Enflasyon birkaç ay içinde zirve yapabilir!! - page 7. (Read 1384 times)

newbie
Activity: 210
Merit: 0
böyle şeyler olacak olsa bile bunun böyle açıklanması çözüm açısından iyi değil.felaket tellallığı yapmak felaketi tetikleyebilir.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
bedelli askerlik ciddi bir nakit girişi sağlayacak. muhtemelen bir kaç ay daha aşırı bir yükselme olmaz ama hazıra dağ dayanmaz tabi.

Şu 21 gün olayı olmasa çok ciddi bir para girişi bekliyordum ama tepki gösterip gidip 5.5 ay askerlik yapacaklar da çıkacaktır. Enflasyona döviz kuruna çare çok zor kendimizi kandırmayalım tüketime dayalı ekonomi bir yerden sonra cortlar.
member
Activity: 308
Merit: 10
Enflasyon, Faiz, kur baskısı canım memleketime baskı kurup duruyorlar bi bizi kendi halimize bırakın da size kendimizi gösterelim. ekonomik baskıyla bizi yıldıramayacaksınız. Grin
member
Activity: 224
Merit: 10
eski maliye bakanı ağzındaki baklayı çıkardı giderayak, adam tekrar seçilmeyeceğini bilerek gerçeği en yetkili ağızdan ifşa etti. gerçekten enflasyon bir kaç ay içinde zirve yapacak ülkeyi zor ekonomik günler bekliyor.

adam son günlerinde gerçeklerin bir kısmını da olsa dile getirdi. Namussuz herif bu zamana kadar orada oturuyordun gideceğini anlayınca mı açıklama ihtiyacı duydun.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
eski maliye bakanı ağzındaki baklayı çıkardı giderayak, adam tekrar seçilmeyeceğini bilerek gerçeği en yetkili ağızdan ifşa etti. gerçekten enflasyon bir kaç ay içinde zirve yapacak ülkeyi zor ekonomik günler bekliyor.
newbie
Activity: 63
bedelli askerlik ciddi bir nakit girişi sağlayacak. muhtemelen bir kaç ay daha aşırı bir yükselme olmaz ama hazıra dağ dayanmaz tabi.
jr. member
Activity: 364
Enflasyon bir kaç ay bile geçmeden kendini resmen kanıtladı ,fiyat artışları can sıkıcı bir duruma gelmeye başladı ,hükümetin en azında temel ihtiyaç maddeleri ile alakalo bir takım önlemler alması lazım.
CAH
newbie
Activity: 103
Markete her gidişimde ayrı bir şok yaşıyorum. Her şey o kadar hızlı zamlanıyor ki artık. coca cola bile çözümü bulmuş artık önceden 1.5-2-2.5 litrelik kolalar varken artık onlarda ara seri çıkarmaya başlamışlar.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
yani vatandaş giderek daha da kötü bir maddiyat içerisine girecek üzülüyorum bu halimize pazardan en basit eşyaları bile alamaz olduk ya sıka sıka kemer kalmadı daha ne yapacak bu insanlar.
member
Activity: 378
Merit: 55
Ekonomiyi düşününce yerle yeksan oldu artık uzatmaları oynuyoruz sadece. biz oyunu uzattıkça durumu kabullenmedikçe şartlar daha da kötüye gitmeye başladı. Umarım biz yanlış düşünüyoruzdur. Her şey bizim için iyi gidiyordur.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Dostum umarım yanılıyoruzdur, şu an yanılmayı o kadar çok istiyorum ki inanamazsın, ama daha önce söylenen sözler ve yapılacağı vadedilen eylemler var soruyarum ne yapıldı bu zamana kadar, yaşadıklarımızın bütün sorumlusu dış güçler mi?
newbie
Activity: 252
Enflasyonun şu an ihtibarı ile zirve yapmasını bekleyenler tanılıyor bundan sonra enflasyon düşecek çünkü hükümetin ilk öncelikli konusu enflasyonu düşürmek
newbie
Activity: 70
Yaptı yaptı beklediğimiz gibi yeni ekonomi bakanımızda vatana millete hayırlı uğurlu olsun , en kısa zamanda düzgün poltikalar izlemeleri dileğiyle umarım düzelir bu günlerimiz.
member
Activity: 308
Merit: 11
Bu rakamları biz devamlı tüik'ten alıyoruz ve bu verilerin hiç birisine zerre güvenmiyorum. İşsizlik ile ilgili de aşırı düşürülmüş veriler dolaşıyor etrafta. Enflasyon gördüğümüz değerlerden çok daha yükseklerde.
jr. member
Activity: 406
Doların artışı ile birlikte enflasyon rakamları yukarı fırladı ,fakat ardan daha henüz bir kaç gün bile geçenden fiyataların değişimini ve enflasyonun rakamlara yansıdığını görmeye başladık.
newbie
Activity: 44
ben tüik verilerine her zaman güvenmek istemişimdir ama yaptığı araştırma sonuçları veriler yeterince şeffaf olmuyor. Onun yerine enflasyon ne kadar olmuş ne sıkıntılar var diye verilere bakmak yerine sokaktan insanlar ile konuşmak daha verimli sonuçlar verecektir bize. Ayrıca uzun süredir dolar yüksek ve bunun sonuçları doğacaktı elbette.
newbie
Activity: 70
yaptı bile zaten. aklı başında olan hiç bir insan tüik verilerini ciddiye almıyor. hoş artık o bile açıklanmayacak ve devlet ne derse oran o sayılacak.
newbie
Activity: 84
Sanırım o aylardayız bu konu geçen sene açılmış bakalım daha hangi sınırları zorlayacak , güya seçim sonrası ohal kalkınca her şey normale dönecekti , umarım iyi politikalar izlerler.
newbie
Activity: 210
enflasyon yıllardır zirvede zaten. kimse kalkıp dolar 10 kuruş yükseldi diye veya borsa %2 yükseldi diye sevinmesin. Yakında bu zirvelere yeni zirveler eklenecek.
jr. member
Activity: 406
Ekonomide Zirveyi aynı kripto para piyasası gibi tersten gösterdiler ,bu gidişle venezueladan farkımız kalmayacak ,enflasyon çift haneli sayılar ile dansa başlamış durumda.
Pages:
Jump to: