Pages:
Author

Topic: Ethereum 800$ ı gördü, ne zamana kadar 2.000$ olur sizce? - page 11. (Read 1056 times)

newbie
Activity: 2
Merit: 0
Aşırı değer kazandığı gibi, aksi yönde düşünürsek olumsuz bir durumda da ani değer kaybı da yaşayabilir. 2k ya ulaşması konusuna gelirsek ben bu sene geçen seneye göre daha umutluyum bu yüzden 2k seviyesini aşması muhtemel
full member
Activity: 532
Merit: 102
Haziran sonlarına doğru zorlayacağını düşünüyorum ben ethereumun 2000 dolar civarlarına kadar tabi belki daha da uzun sürebilir diğer artma döneminde olabilir belli olmaz.
member
Activity: 322
Merit: 11
Eth son zamanlarda ciddi sıçramalar yaptı. Ozellille de su son 15 gün lakin burasi riskli ve iniş çıkışların çok olduğu bir yer. O yüzden 2000 dolar fazla bir değer olmuş. BTC ye göre insanlar eth daha çok güveniyor. O yüzden yatirim daha çok yapılır ve değeri artar ama yaz sonuna kadar ben en fazla 1400 dolar olarak görüyorum. Daha fazlası zor gider gibi.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Son günlerde inanılmaz şekilde değer kazanan Ethereum sonunda 800$ seviyesini aştı. Bu yükseliş sizce ne zamana kadar devam edip 2.000$ seviyelerini zorlar?
Pages:
Jump to: