Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 12. (Read 1373 times)

member
Activity: 364
Merit: 10
Ethereum ve bitcoin işlev olarak birbirlerinden oldukça farklı olsalar da ilk iki oldukları için sürekli yarıştırılıyor gibiler.
Ethereum ne kadar gelişirse gelişsin bitcoin ilk olduğu için hep daha değerli kalacaktır bence.
full member
Activity: 224
Merit: 100
ETH tarafında BTC karşılığı bir eşik değer var çizilen bütün çalışmalarda bu değer 0.20-0.25BTC civarında. Açıkçası benim için de hedef değer buralar 0.25BTC benim için ETH tavan değerdir. Smart kontratlar sayesinde ETH çok ciddi bir sıçrama yaptı yine benzer bir sıçramayı da buna benzer bir teknolojik gelişim yada genel olarak bir yenilik ile yapacağını düşünüyorum. 
member
Activity: 238
Bence böyle bir şey imkansız. Boşuna kimse kimseyi kandırmasın. Ethereumun değeri artsın diye yapılmış bir haber. Şuanki değerini hak etmiyor zaten ethereum ona katılıyorum. Şuan en az 1000 dolar olmalıydı değeri.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
etheryum üzerinde yapılan ve yapılacak gelişmeler dolayısı ile btcden daha işlevsel oldugu kesin btcnin kedisi bile yok eth kedileri var mesela :d açıkcası açık network ortamında bu tarz aksiyonlar ile daha eğlenceli hale gelen eth bence 1 tık önce ilerliyor tabii fiyat bakımından rezil durumda su an
full member
Activity: 350
bence de geçmesi muhtemel, bu düşüşün sebebi ico da toplana eth lerin yüklü şekilde satılması idi, yoksa eth çok güçlü bir koin
member
Activity: 182
Merit: 11
Basit oranlamalarla bu mümkün görünse de bence hiçbir coin uzun zamanda dahi bitcoinin fiyatını geçemez
jr. member
Activity: 37
Merit: 1
Bitcoin artık emtia olarak kabul ediliyor o yüzden pek muhtemel gibi gözükmüyor.yaklaşabilir belki ama geçmesi çok çok zor.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Ethereum bitcoini geçmesi için putinin bir şeyler yapması lazım onun dışında imkansıza yakın bir olay gibi bir şey bana göre hadi imkansız demiyeyim ama epey zor
newbie
Activity: 189
Merit: 0
Kusura bakmayın arkadaşlar ama böyle bir ihtimal pek olası değil. Bitcoin almış gitmiş, zaten son günlerde etheryum da bitmiş durumda.
full member
Activity: 462
Merit: 107
İşlevsellik olarak zaten Ethereum bitcoin çok önüne gelmiş durumda.Şuan bitcoin'in ethereumdan yüksek olmasının tek sebebi kripto paraların öncüsü olması.Bundan dolayı antika olarak görülüp değeri belki hep yüksek kalabilir.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Kripto para yatırımcıları olarak kabul etmemiz gereken bir konu birçoğumuzun Bitcoin ile duygusal bağı olduğu gerçeği. Ethereumun ekibi sürekli çalışıyor ve Ethereumu geliştirmek için ciddi kaynak ve beyin gücüne sahip. Dolayısıyla Bitcoinden daha kullanışlı olduğunu ve ekibin bir çok ilke imza atacağını biliyorum fskat bu durum fiyata nasıl etki eder o ayrı bir konu bence. Bitcoin artık sadece bir ystırım aracı olarak görülüyor neredeyse.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bugun 7 cente Bitcoin gönderdim bu koşullarda Ethereum belki bir anliğina Bitcoin'i geçebilir ama sürekli geçmesi imkansizdir ayrica ethereum bir odeme sistemi olmak için gelistirilmedi, buna uygun değil.
full member
Activity: 308
Böyle bir ihtimal çok zor bana göre. Bitcoin son zamanlarda düşük seviyelerde seyrediyor ama aynı zamanda Ethereum da önemli bir düşüş yaşamış durumda. Bitcoin'in kolay kolay yıkılmayacağına gerçekten inanıyorum. Ethereum'un Bitcoin'i geçmesi en azından yakın gelecekte imkansız bence.
member
Activity: 350
Roger Vere katılmıyorum şu süreçte ethereumun bitcoini ne şimdi ne de ilerde geçebilmesi mümkün gözükmüyor.Charlie  lee doğru söylemiş mümkün değil demiş.Roger Ver bitcoin düşürmek için piyasaya speküle haberler yaptırmaya devam ediyor.
member
Activity: 392
Roger Verden salvolar. Ethereumun bitcoini geçmesini hangi mantıkla izah etmiş ,tamamen piyasada spekülasyon oluşturma çabası içerisinde ,Bitcoin cash e verdiği desteği zaten biliyoruz .Bu sistemin koruyucuları uzun zaman bitcoinin tahtından indirmez.
member
Activity: 308
Oldukca zor ama imkansiz bir ihtimal degil bence. Sonucta daha teknolojik olan bir coin. Yeterli piyasa hacmiyle bunu basarabilir. Ya da olaya farkli bakarsak bitcoin duser yerini alacak en yuksek degerdeki coin ethereum kalir.
member
Activity: 364
Merit: 20
En fazla 21 milyon olacagi soylenen bitcoini su an bile 50 milyonun ustunde olan bir coinin gecmesi muhtemel bir olay degil bence. Ne kadar teknolijik acidan daha iyi olsada.
member
Activity: 268
Merit: 12
Bu olasılığın gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor açıkcası. Bitcoinin çökmesi lazım o zaman olabilir anca. bitcoin bu piyasanın ana parası konumunda artık. o yüzden sanmıyorum.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
yakın sürede olmasa da uzun vadede ihtimal dahilinde.çok fazla ethereum altyapılı coin var.aslında bitcoini geçmese de altyapı olarak geçtiğini söyleyebiliriz.
member
Activity: 224
Ethereum şu anda değerinin altında işlem görüyor bence. İlerleyen zamanlarda hızlı bir yükseliş yaşayacağını düşünüyorum ancak Bitcoini geçebileceğini pek düşünmüyorum açıkçası..
Pages:
Jump to: