Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 10. (Read 1373 times)

full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
ben valla her zaman ethereum taraftarı bir insan oldum, neden derseniz saymakla bitmez, say say bitmez, zamanı gelince ethereum bitcoini geçecek ama bunun için biraz zaman gerekli, yoksa her türlü üstün zaten
full member
Activity: 210
Merit: 100
Bitcoin bu piyasa için gerçek bir lokomotif görevi görüyor yani her coin onun durumuna göre iniş ve çıkış sergiliyor hiç bir coinin onu geçebileceğini düşünmüyorum
member
Activity: 294
Merit: 11
muhtemel tabi ama şu an zor ya temel taş olan bitcoin iken onu devirmek çok zor yani çook ileriki zamanlarda belki olabilir bir şey diyemem zaten olacaksa bunu ethereum yapar gibi görünüyor.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
şu anki çöküş piyasası içinde pek de olanak yok gibi görünüyor. baktığımız zaman ethereum değer kaybı yaşaması devam etmekte ve bir çok ico yu olumsuz etkilemekte.
full member
Activity: 546
muhtemel olabilir ama çok zamanı var hocam çok ekmek yemesi lazım daha. şu an için imkansız diye düşünüyorum. çok zor. ama bitcoinden sonra ethereum gelecek gibi.
member
Merit: 11
Bazı kişiler tarafından her ne kadar önemsiz gibi gözükse de boyle bir durum olursa ortalık ciddi karışık. Büyük dengeler oynuyor sonuçta. Bunun normal sonuçlarınin olmasını bekleyemeyiz
full member
Activity: 434
Merit: 112
Bitcoin değer kaybettikçe diğerleri de kaybediyor. Piyasanın ana damarı bitcoin ve çoğunluğu o belirliyor. Tabi belli başlı kripto paralarda kendilerini kurtarıp yerine de gelebilirler. Bu da ayrı bir ihtimal
full member
Activity: 571
Merit: 113
Şuanlık pek bunu düşünemeyiz ama ilerleyen zamanlarda belki bu mümkün olabilir malum ether 400 dolar

full member
Activity: 230
Ethereum un bitcoini geçmesini boşverin yanına bile yaklaşamaz çünkü piyasanın yüzde sekseni bitcoin ile işlem yapıyor..Yani kripto paraların babası bitcoin ...
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Gelecek neyi gösterir bilinmez ama bitcoin uzun süre tahtını korumaya devam edecek gibi. Belki Etherium çok daha fazla teknoloji içeriyor ve geleceği daha parlak ama markette liderliği alması için çok daha farklı senaryoların oluşması gerekecek.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
şu aralar geçeemz aşırı düştü ve btc ise odna göre gene iyi.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Ethereum kripto paralar içerisinde Bitcoine rakip olabilecek tek kripto para olduğundan finans sektörünün hedefindeki ikinci kripto paradır. Bitcoin ve Ethereum yollarına birlikte devam edecek ve kalıcı olacaklardır. 
member
Activity: 518
Merit: 13
bence şu an muhtemel değil. etherium tamam teknoloji bakımından sağlam güzel fakat bitcoini geçmesi biraz zor daha çok zamanı var.
member
Activity: 140
eth btc ile aynı seviyeye kısa zamandan gelmez bu uzun süreli bir süreç sonunda olabilir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Şu an yaşanan düşüş ve piyasadaki durgunluk nedeniyle hangisinin öne geçeceği konusu pek bir önem taşımıyor. Piyasaya yeterince para girdiğinde durum belli olacaktır, Bitcoinin piyasadaki hakimiyetinin süreceğini ancak Ethereum'un da boş durmayacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 56
ethereum un bitcoini geçmesini çok muhtemel bulmuyorum evet btc ye yaklaşabilir çok değerlenebilir ama btc kadar güçlü bir para birimi olacağı zor bir ihtimal ama ethereum da gayet iyi bir yatırım aracı olabilir
newbie
Activity: 154
Merit: 0
benim en çok beklediğim şey bu, ama şu sıralar bu pekte mümkün görünmüyor, gerçi bitcoinde de pek tat tuz yok, ne olacak belli değil piyasalar
member
Bence ethereum’un bitcoin i geçmesini bende çok olası bulmuyorum. Malum geçen aylarda ethereum un yükselişlerinde 1200 dolarlara geldiğinde acaba mı dendi ama sonuç yine hüsran. Hız olarak teknoloji olarak evet bencede daha iyi yenilliklere sahip ama maalesef btc hareketlerine hayıtsız kalamadı. Kalamıcak da gibi duruyor. Btc 20 k lardayken 1200 lere gelen eth 9k larda 500 400 lere kadar geriledi. Bu kadar gerileme yapmayıp az da olsa tutunabilseydi ben belki umut ededbilirdim ama bu şekilde kafa tutacağına maalesef çok inanmıyorum.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
ne olacağı pek bilinmez, rakamlara bakmak lazım. şimdilik btc zirvede.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Şu anda ETH 1600 dolar olsa birinciliği alıyor fakat hiç birinin geçebileceğini sanmıyorum .
Pages:
Jump to: