Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 7. (Read 1373 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
Ben de ethereumun bitcoini geçeceğini düşünenlerdenim.Ethereum yeniliklere bitcoine göre daha kolay ayak uydurabiliyor.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Günün birinde market değeri veya kullanıcı sayısı bakımından Bitcoin'i geçebilir ancak fiyat olarak yarısını bile geçemeyebilir. Bu yıl önemli gelişmeler yaşanacak orada bize biraz geleceği hakkında ipucu verecektir diye tahmin ediyorum. Ethereum kesinlikle çok güzel ve gelişime açık bir coin fakat altyapısı binlerce ICO'ya ev sahipliği yaptığı için biraz hantal. Ve her geçen gün buna yenileri ekleniyor. Madenci sayısıda bugün için artıyor belki ama karlılık neredeyse madenci orada olacağı için farklı bir coin desteğe geldiği zaman bu madenci desteği çekilebilir. ICO'larda SCAM ve işe yaramaz bir çok proje olduğundan zaman zaman darbe yiyen ETH için bence ICO denetimi yapan ve geçemeyenlerin token üretemeyeceği bir sistemi olması gerekirkdi ancak bu da merkeziyetsizlik olayına ters düşüyor. Bıçak sırtı bir durum var. Bir yerden feragat etmek zorunda. Ethereum sahibi birisi olarak yükselmesini bende isterim ama bence bu kısa vadede gerçekleşmez. Yine de gelişmelere bakıp, göreceğiz...
full member
Activity: 462
Muhtemel olabilir ama çok uzun bir süre lazım 10 yıl belki daha uzun. Ethereum ve Bitcoini Apple ve Androide benzetiyorum. Bitcoin Apple gibi geçilmesi çok zor kriptoparaların atası...
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Etherium ün yaptığı nasa ile ortak çalışarak blockchain tabanlı uzay teknolojisi kullanmaya başlaması bile artışın habercisi fakat bitcoin i geçmesi için yeterli mi bilinmez zaman gösterecek
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ethereum'un Bitcoin'i geçmesi imkansız çünkü ne olursa olsun bu piyasadaki her şey Bitcoin paritesine bağlı farkındaysanız psikolojik olarakta birim fiyatı Bitcoin'i geçen herhangi bir para birimi bulunmuyor, market hacmi olarakta ancak bir anlık olarak geçilebilir.
member
Activity: 574
Merit: 13
Açıkcası bende Ethereum'un çok güçlü bir coin olduğunu düşünüyorum. Şu an olduğu seviyenin çok üzerini hak ediyor. Ancak Bitcoin'in geçebileceğine en azından şu sıralar hiç inanmıyorum. Öyle ki halen Bitcoin fiyat hareketi Ethereum'u çok fazla etkiliyor. Bitcoin düşüşe geçtiği anda Ethereum fiyatı yerle bir oluyor. Kısa vadede bu durum Ethereum'u Bitcoin'in önüne geçirmez. Çünkü Ethereum'u yükseltecek fon, Bitcoinden çıkarak gelecek ve bu durumda Bitcoin fiyatı hızlı bir değer kaybı yaşayacak. Bu değer kaybında Ethereum'da tekrar değer kaybı yaşar. Ancak uzun (3-5yıl) süre sonra neler olacak bilmek imkansız. Ethereum'a bağlı borsalar artar ve güçlü bazı tokenler Ethereum ağında çalışmaya devam ederse değer artışı beklenenin üzerinde olabilir. Dönem dönem yaşanan ağ problemleri de giderilirse çok faydalı olacaktır.
full member
Activity: 546
muhtemel değil şu an için bitcoini geçmesi çok zor yani neden herkes bu fikirde anlamıyorum bu işin olması için çok çok zamana ihtiyacımız var ethereum için daha çok uzun bir yol var önünde. kralı tahtından indirmek kolay değil o kadar.
member
Activity: 154
Merit: 10
Keşke geçse derim ethereum fazlalığı var elimde berhudar olabilirim. Ethereum diğer coinlere nazaran bağımsız davranabiliyor ama market Bitcoin odaklı buna izin vermezler.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
benim bildiğim mining yapanlar genelde ethereum mining yapıyor şu an , marketcap konusunda ethereum geçebilir bitcoini  , ama ethererum hala bitcoine endeksli hareket ediyor , bitcoin artarsa artıp düşerse düşüyor. bu bağımlılıktan kurtulup kendisini ispat etmeli .
newbie
Activity: 196
ben bunun olacağını düşünmüyorum belki çok güzel değerler görebilir ama bitcoinin her zaman piyasanın sahibi olacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Bu adamın yaptığı açıklamayı destekleyenler nasıl destek veriyor anlamıyorum doğrusu. Tabi ki imkansız değil bu hayatta hiçbir şey ama 1 doların 0.5 TL olması gibi bir şey bu yani.
newbie
Activity: 112
Birçok kişi, dürüst olmak gerekirse, Bitcoin’in ne olduğu ve ne işe yaradığını halen bilmiyor veya bildiğini sanıyor. Bu işlerin tam anlamıyla anlanabilmesi için ihtiyacımız olan en önemli şey yine zaman. Örneğin internet, insanların hayatında bundan 20 yıl önce girdiğinde birçok insan bir mail adresine neden sahip olması gerektiğini bilmiyorlardı çünkü daha önce bir mail adresi olan kimse görmemişlerdi. Aynı örnek, Bitcoin ve diğer kripto paralara da uygulanabilir. Ayı marketinin en yoğun hissedildiği dönemlerde bile, Bitcoin kullanımı halen artıyor. bunun için bekleyip görmek en güzeli..
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
benimde öngörüm marketcap olarak etherin bitcoini geçeceği yönünde , bu kaçınılmaz artık, ne zaman olur derseniz belki 2018 de olmaz ama, önümüzdeki 3 yıl içinde olması muhtemel diyorum.
newbie
Activity: 159
Ethereum a gerçekten çok inananlardanım teknolojisi amacı işlevi çok iyi bir durumda hatta daha ileri gidecekler gibi bu durumda gelecek nelere gebe bekleyip göreceğiz.
member
Activity: 196
Merit: 10
Tabii ki uzman değilim ama
Ethereum, en büyük potansiyele sahip kripto para birimidir.
Dünyayı değiştirebilecek bir şey. P2p kredileri, dijital merkezi olmayan özerk organizasyon (DAO) ve ICO'ları gördük, ancak bu sadece bir başlangıç.
Aslında, Ethereum hala geliştirilme aşamasındadır. Her güncellemeyle daha güvenilir, daha verimli ve daha evrensel hale geliyor.
Şu anda 2 numara, ama bir gün 1 numara olacak. Çünkü teknolojik açıdan bakıldığında çok daha üstündür.

.
member
Activity: 476
Merit: 75
Ethereuma bende çok guvenenlerdenim hatta çok daha fazla şeylere gebe Ethereum, mevcut şartlarda işlevsel olan neredeyse 5-10 projeden biri Ethereum bu net bir avantaj.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Bildim bileli kriptolarla ilgilenen herkesin kafasının köşesinde bu ihtimal var, tartışmaya açık ne zamandır konuşuluyor. Ether bu piyasa için çok önemli, hatta bence bel kemiği ama bitcoinin yerleşik bir yeri ve güven algısı var. Geçse de orada kalır mı bilemiyorum
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Ethereum’un tercih edilmesi için Bitcoin’i fiyat olarak geçmesi gerekmez. Ben ikisinin de gelecekte farklı kullanım alanları olacağını ve bu piyasa için olmazasa olmaz olduklarını düşünüyorum. Her ikisi de uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldürecek.
newbie
Activity: 140
Ethereumun dolaşımdaki miktarı daha fazla olduğu için fiyat olarak yakalaması bile marketcap olarak geçmesi mümkün.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Ethereum potansiyelli bir kripto para ona şüphe yok fakat bana göre Ethereum'un Bitcoin'i yakalaması zor. Bitcoin daha bilinen ve güvenilen bir kripto para olduğu için her zaman en az bir adım önde olacaktır diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: