Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 15. (Read 1373 times)

newbie
Activity: 8
Merit: 0
imkansız değil ama ethere daha fazla talep lazım bu ara piyasa git gelde zaten ileriye dönük bu iki canavar kapışabilir
full member
Activity: 224
Merit: 100
ETH'in BTC'yi geçmesi marjinal bir değişim yaratır piyasada ve olumlu olacağını düşünmüyorum, bunun mümkün olacağını da düşünmüyorum. Yine de beklentim 0.25BTC = ETH benim denklemim budur, biraz yanlı yorum yapıyor olabilirim elimde ETH tuttuğumdan dolayı olabilir. 
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
kullanım alanı bulduğu zaman gayette geçebilir ama o zamanda kullanılamaz yatırım aracına dönüşür.
vitaliğin fiyatının yükselmesini istememe sebebi bu zaten.fiyat belli bir rakamın üstüne çıktığı zaman piyasada dolaşmıyor.
dolaşmayıncada borsaların elinde oyuncak oluyor.
full member
Activity: 476
Ethereum'un bitcoini geçmesi için bitcoine olan talebin azalmasına bağlı buda şuan imkansız gözüküyor, Bitcoin koin piyasasının her zaman bir numarası olacak ve olmaya da devam edecek.
full member
Activity: 434
2018 etherium yılı olacak deniyordu. etherium çok sağlam ve bitcoinden sonra en güvenilir mecra bence. geçmesi olası mı bilemem bence geçemez ama çok daha değerlenebilir
member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
Bence şuan için çok zor gibi gözüküyor belki 3-5 sene sonra bu soru sorulsa çok daha iyi olur gibi gözüküyor ama kripto dünyasında neler olur bunu bilemeyiz  zamana bırakmalıyız kendimizi.
full member
Activity: 182
“Decentralized Transportation Economy”
Tabii ki fiyat olarak bahsetmiyordur sanırım ama market hacmi olarak geçebilir bu mümkün. Şu anda ethereumun market hacmi bitcoinin yaklaşık yarısı kadar. ethereumda beklenen geliştirmeler gelirse ve yeni bir trend başlarsa neden olmasın. Ama bitcoin cephesinde de lightning network var o da bitcoinin fiyatına olumlu yansıyacak belli olmaz bu işler.
full member
Activity: 434
Merit: 107
eth nin btc yi geçebilmesi için insanların onu btc den daha çok benimsemesi gerekir. kendi adıma ben btc yerine eth yi koyamıyorum. benim için a kişisine ödeme için btc yeterli. onun dışında birçok ödeme yöntemide var. visa, paypal, debit kartlar,swift vs.. cryptoya ihtiyacım olan durumlarda da btc işimi görür. yani eth ye ihtiyacım yok, tokenlere ise hiç yok.

aynı şeyleri eth yi benimseyen biri de btc için söyleyebilir. zaten para dediğimiz şey temelde birçok insanın ödeme aracı olarak karşılıklı kabul görmüş olmasıdır. işte bu noktada da istediği kadar olağanüstü kodlar içersin en nihayetinde ödeme aracından başka birşey değildir ve cryptonun hepsinin ödemelerde kullanım hacmi zaten çok çok az düzeyde.

market konsantrasyonu dağıldıkça ve coinler çoğaldıkça durum daha da vasat bir hale geliyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Ethereum'un Bitcoini geçmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerek daha, biraz abartılı olmuş şimdilik, Ethereumun şu haliyle Bitcoini geçmesi mümkün görünmüyor,  elbette bu Ethereum fiyatının çok katlanacağı gerçeğini değiştirmez.
full member
Activity: 288
Ethereum un Bitcoini 2018 de geçeceğini sanmıyorum.önümüzdeki senelerde Bitcoin de hareket gösterecek. Aşağı doğru hareket eder de düşerse çok hızlı bir geçiş olabilir. Ama Bitcoin şu an için 10000 doların altına inecek gibi görünmüyor. Ethereum çok sağlam bir para birimi. Ona katılıyorum. Ama Bitcoin de kendi piyasa hacmini çok düşürmeden üst sırada kalacaktır.
newbie
Activity: 280
    Boynuz kulağı geçer diye bir söz var ama buradan bakılınca zor gözüküyor arada çok fark var ne kadar artışa geçse de 10 katına çıkması imkansız
member
Activity: 728
Trphy.io
Bu konunun üzerinde ben bir süredir duruyorum. Şu an yatırımlarım daha ziyade Ethereum'dan tarafta. Hak ettiği değer bence çok daha yüksek
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Ben ilk 3 sene içinde çok zor buluyorum bunu taki ülkeler kripto paralarını çıkartana kadar pek bir şey olacağını sanmıyorum ondan sonra dünyanın nasıl şekil alacağını göreceğiz.
member
Activity: 88
Merit: 12
ether btcyi zaten altyapısında ki coinler ile çoktan geride bıraktı market hacmi olarak.

altcoinlerin bu kadar saçaklanması, etherin değerinden mi eksiltti evet, şu an için öyle, fakat tek bir birim yerine, binlerce farklı koldan değerlenen bir yapı düşünün.

çok hızlı ve ani artışların ard arda gelmesi mümkün o yüzden.

sonuçta bu coinler icoda şu kadar ethere eş değeriz diye bir söylem ile yola çıkıyorlar,
şu an etherin gücünden beslenen bu alt coinlerden içerikli ve sağlam çıkacak projeler; bu sefer hızlı bir şekilde etherden çaldıkları yada ödünç aldıkları gücü ve değeri,
ethere hızla iade edecekler düşüncesindeyim.

bu beklenti gerçekleşirse sürpriz olmaz ..

tek sorun bitcoinin güçlü marka değeri olması, blockchain yada etheri duymamış insanların bitcoin hakkında iki çift lafı var.
bu yüzden piyasanın ana unsuru btc olmaya devam ediyor,
realite ve hayatımızda kullanıma yansıyacak projeler ve coinler aktif olduğunda; bitcoine devrim, etheryuma bu devrimi doğru gerçekleştiren king lider konumlandırılması yapılabilir.

çok piyasayı sulandıran ve bunu furya olarak değerlendirip piyasadan pay koparmaya çalışan icoda var .bu projelerde şu an btc ve ether ikilisinden hırsızlık yapıyorlar desek yanlış olmaz sanırım.
bu yüzden 3-5 yıl alır mı bilmiyorum ama bir süreç gerektiği ve bu süreçte taşların yerine oturması gerektiği gerçek.

sonuçta bu teknoloji ve zamanla eskiyeceği, değer kaybedeceği düşüncesi korkutmamalı insanı. tamam burası ethertalk değil sonuçta ama burada tartışılan sistemin içinde doğru düzgün yol olan ve sisteme sadık hareket eden yöntemler. o yüzden bitcoine aşık ama etherle evlenmiş olabiliriz yarın öbürgün Smiley
member
Activity: 224
kesinlikle katılıyorum yakın zamanda ethereumun marketcap da 1 numaraya oturacağını düşünüyorum btc bi sabitlense ethereumun ilk işi 1500 doları test etmek olacaktır.önümüzdeki yıl bu değerler çok komik gelecektir.
member
Activity: 210
1 bitcoin 4-5 ethereum olsun da daha sonrasına bakarız. 20 bin dolar iken 1400 doları görmesi en çok %7'si kadar yaklaştığı anlamına geliyor. Tamam ethereumu seviyoruz, her gün onlarca yeni ethereum tabanlı tokenler oluşturuluyor yalnız bitcoinden etkilenmesi ethereumu zayıf kılıyor.
Ama ethereum adeti bitcoine gore daha fazla eger bunu hesaba katarsan sanirim ethereum 3000$ civari olursa bitcoini gecmis oluyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Ben yillar gecse de bir baska kripto paranin bitcoini gececegine asla inanmiyorum. Bitcoin birgun patlarsa gercekten belki o zaman.
full member
Activity: 344
Merit: 134
meczup roger nereden saldıracağını şaşırdı artık. cash elinde patlayınca garibim eth a sarılmış.
newbie
Activity: 238
Ethereum gercekten gelistirdi kendini esik atlatacak gelismeler dediler yaptilar ama bitcoin de kripto para piyasasinin babasi konumunda. Yerini kolay kolay birakmayacaktir baska bir coine.
member
Activity: 322
Bu ethereum icin cok utopik olmus bence. Cunku bitcoini gecmesi oldukca zor. Piyasa hacmi olarak bitcoine en yakin ethereum ama yeterli degil gecmek icin.
Pages:
Jump to: