Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 8. (Read 1373 times)

full member
Activity: 686
Merit: 104
çok uzun zaman lazım bunun için. şu an mümkün değil. bitcoinin sona yaklaştığı dönemlerde belki ya da bitcoinin ortadan kaybolduğu zaman bu olay gerçekleşir.
member
Activity: 1022
Merit: 10
Ethereum'un Bitcoin'i yakalaması çok zor bana göre en azından şimdilik. Tabi ki potansiyelli bir kripto para Ethereum ama Bitcoin'i geçmek her baba yiğidin harcı değil şu an.  Grin
member
Activity: 336
Hayal kurmayalım arkadaşlar siz ihtilal yapıp amirali öldürmek istiyorsunuz,yada çift başlılık ...ikiside mümkün değil ..krpto paraların amiral gemisi bitcoindir. bunu değiştirmek mümkün değil .dolayısıyla bunu yazan arkadaş macera arıyor.ethereum 16 kart artacak bitcoin yerinde sayacak .bana mantıklı gelmiyor..
full member
Activity: 308
Merit: 100
ethereum un bitcoini geçmesi neredeyse imkansız, neden ? çünkü çok fazla ethereum var piyasada da ondan hocam
member
Activity: 224
belki üç beş yıl sonra ethereum bitcoin kadar yüksek fiyat seviyelerine gelebilir, ethereumun bitcoini geçmesi muhtemel diyebiliriz. kripto dünyasında olmaz olmaz yok bence her an her şey olabilir. her ne kadar uzun sürede olabilirsede gerçek olabilir.
full member
Activity: 152
Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel değil olamaz, daha on yıllarca hiç bir altcoin kralı yakalayamaz. ethereum üretim kısıtlaması nedeniyle artış görmeye aday ama ikincilikteki yeri şimdilik stabil kalmaya aday.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
ethereuma ne kadar platform nedeniyle aşırı bir sempati duysamda bitcoini geçeceğini asla düşünmüyorum. bitcoin olduğu yeri her zaman korumaya devam edecek ve pazara liderlik etmeyi sürdürecek.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
pekte muhetemel değil hocam, sebebi ise şuan eth total supply zaten 100 milyon bitcoin  maximum 21 adet olacak, yani market cap in çok fazla artması gerekiyor
member
Activity: 476
Bu rekabete en açık aday Ethereum ancak o dahi yanından dahi geçemez bence. Bitcoinin krallığını bıraktıracaklarını pek sanmıyorum piyasaya sadece bitcoin ile yön vermek çok kolay.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Ethereum Bitcoinden daha sağlan bana göre ama şu zamanda Bitcoini geçmesi hayli zor. Bitcoin artınca artan düşünce düşen  ethereum kendi başına bitcoini nasıl geçecek. Bunun için yıllar gerekebilir. Olmaz değil ama en azından bu sene olacak şey değil bu.
full member
Activity: 266
https://cryptassist.io
Ethereum şu aşamada bitcoini geçemez gibi duruyor. Bitcoin düzensiz bir grafik çiziyor olsada ethereumun bitcoini geçmek için 5 sene gibi bir zamana ihtiyacı var. market hacmi olarak Bitcoini geçmek cidden zor. Daha çok kazandırabilir ama fiyat anlamında geçemeyecektir.
full member
Activity: 353
ethereum arkasındaki büyük destek ve popülerlik sayesinde ikinciliği korur ama bitcoinden liderliği devralması mümkün değil bana göre. bitcoin daha uzun yıllar  lider kalmaya devam edecek.
full member
Activity: 280
Bitcoin kral, sıkı bir Ethereumcuyum fakat Bitcoin piyasanın yapıcısı ve yönlendiricisi, bu gerçeği kabul edip portföyleri ona göre yönlendirmek ve şekillendirmek gerekiyor.  Ethereumdan bu yıl büyük bir atak beklemekteyim o ayrı.
member
Activity: 182
Merit: 11
Bu piyasadaki bütün kripto paralar bitcoin cinsinden değer görüyor ve bir çok kişide yalnızca bitcoini tanıyor bunun için ethereumun btcyi  geçmesini mümkün bulmuyorum
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Roger ver içinden geçeni söylemiş. Ethereum göz bebeğimiz hemen herkesin yatırımı var ama kısa bir dönemde Ethereumun Bitcoini geçmesi hayaldir, daha fazla kazandırabilir ancak markette Bitcoini geçemeyecektir. Her şey mümkün olmakla birlikte benim fikrim bu yönde.
Kesinlikle çok doğru söylediğiniz. Daha fazla kar elde ettirebilir bu saatten sonra orası kesin neredeyse bence ama değer olarak asla bitcoine yaklaşamaz ethereum.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Roger ver içinden geçeni söylemiş. Ethereum göz bebeğimiz hemen herkesin yatırımı var ama kısa bir dönemde Ethereumun Bitcoini geçmesi hayaldir, daha fazla kazandırabilir ancak markette Bitcoini geçemeyecektir. Her şey mümkün olmakla birlikte benim fikrim bu yönde.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Tabiki olmaz diyemeyiz ama bunun şu sıralar olması pek muhtemel değil bitcoin nere ether nere arkadaş.
newbie
Activity: 140
Etherium un bitcoini geçip geçemeyeceği tahmin etmek çok zor şu an için.  bitcoinin son düşüşünde görüldü bitcoin düşünce  ethereum da düşüyor
newbie
Activity: 42
Bitcoin höööttt dediği an hepsi kacacak delik arıyor nereye geçiyomuş Grin
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Ethereum'un bitcoin'i geçmesi muhtemelen falan değil. Bitcoin bu piyasanın yapı taşıdır ve Ethereum ancak anlık olarak bitcoin'in fiyatını geçebilecek konumdadır.
Pages:
Jump to: