Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 11. (Read 1373 times)

member
Activity: 546
Merit: 10
ne zaman evet bu olabilir desem bir bakıyorsun şu tablo ile karşılaşır oluyorsun. bitcoin %10'mu geriledi ether %10un üzerinde geriliyor. ether, bitcoine bağımlı tıpkı diğer altcoinlerde olduğu gibi. bitcoindeki yükseliş safhalarında etherin yüzdesel daha fazla arttığı ortada. bitcoinde yeni rekorlar kırarız o zaman 1 bitcoin=8 ethereum gibi bir şey olabilir belki. ama bitcoini geçmesi çok uzak.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
ya geçmesi muhtemel ama gene düştü düştü 400 doları gördü 1 ETH ne olacak belli değil, yerlerde sürünüyor, tamam kuvvetli sağlam koin ama daha bir numarasını göremedik
member
Activity: 294
Oranlara bakarak veya teknik analiz yaparak bunları çıkartabiliriz ama şu da var ki bitcoin manevi lider ve her ne olursa olsun ben onun iktidarinin düşmesini beklemiyorum
newbie
bence bu 2018 sonuna doğru ya da en geç 2019 ortalarına doğru gerçekleşecek bir durum, çünkü ETH gümbür gümbür geliyor
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Buna şuan için inanmak imkansız gibi bir şey ama 5 sene sonra neler değişir bilemem ama her zaman her şey için imkanın olduğunu düşünürüm o yüzden zamana bırakmak gerekir.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Piyasanın ne olacağı belli değil her an her şey olabilir ama şu anda Bitcoin etherden daha çok tutulduğu için daha çok para ediyor. Ether tabanlı diğer altcoinleri de düşünürsek eğer şu an piyasanın büyük bölümüne hakim bunu da göz ardı etmemek gerek
full member
Activity: 294
Merit: 101
Ethereum 500$ gelsin geçsin hadi görelim ya 5 sene sonra belki olursa olur 1-2 yıl içinde bekmeyin böylle abzürt şeyler arkadaşlar birinin fiyatı 500 dolar birinin 8000 bin dolar
full member
Activity: 392
Merit: 101
Piyasa artık eskisine göre çok daha renkli ben yeni projelrle yeni tokenlerin ortaya çıkarak piyasayı alt üst edebileceğini düşünüyorum. Önemli olan Piyasanın ve BlockChain teknolojisinin mantığını kavrayarak bu yöndeki eğilimleri ve yükselişleri yakalayıp burdan karlı çıkmak
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Roger Ver Gazı Ver Gazı. Bu aralarda Bitcoin Cash'ı yeniden pumplayabileceği konuşuluyor. Ethereum'un potansiyeli yüksek, fiyat şu aralar sudan ucuz ancak Bitcoin'i geçmesi yakın bir zamanda mümkün değil, bence tabi.
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Ethereumda ki zorluk düşmezse pek olacağını sanmıyorum dikkat ederseniz ethereum bitcoinden daha fazla düşüyor düştümü. O yüzden yakın gelecekte böyle birşey olmayacak
full member
Activity: 280
Merit: 102
Ne kadar da BTC coinlerin babası olsada , bir gün boynuz kulağı geçecektir.
member
Activity: 566
Merit: 29
Almak isteyen varsa şu an almalı bence yarı yarıya düşmüşken kaçırmayın fırsatı hani belki geçerde bitcoin'i sonradan pişmanlık olmasın.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Ethereum'un bitcoini geçmesi en azından şuan için 3 yıl içinde bunu görmiyorum geçebilmesi için çok acayip şeylerin olması lazım Smiley tabi imkansızmı ? değil ama ne şuan için böyle bir öngörü görmek zor.
member
Activity: 308
Bu piyasa bitcoin sayesinde duyulduğu için onun hakimiyeti kolay kolay bitmez. Ethereum güzel yatırımlar yapıyor olabilir ama ikincilikten öte gitme şansı yok maalesef. Grin
member
Activity: 196
Kripto paralara ilgi duyan bir kişinin ilk duyduğu bitcoin oluyor. İlk olmasının avantajını her zaman koruyacaktır bence.
Ethereum da güvendiğim bir coin ancak bitcoinin önüne geçme ihtimalinin olduğunu sanmıyorum.
newbie
Benimde en büyük temennim ve arzum eth'nin btc'yi geçmesi yönünde ama btc nin bilinirliği ve popülaritesi eth den daha fazla. Haberlerde hep btc den bahsediliyor dolayısıyla btc nin hakimiyeti asla bitmeyecek gibi.
newbie
Activity: 140
Ethereumun yapmış olduğu yatırımlara bakınca normal şartlarda bitcoini pazar payı ve değer olarak geçmesi lazım fakat bu piyasa bitcoinle tanındı ve onun adı üzerinden konuşulmaya devam ediyor. Eth nin btc yi geçmesi çok zor bir ihtimal.
member
Activity: 566
Merit: 29
Teknoloji olarak her iki coinden de yüksek teknolojiye sahip coinler var ama hiçbiri Bitcoin'i geçemez kanaatindeyim ha ama yaklaşır diyorsanız o konuda size katılabilirim.
member
Activity: 308
Bitcoin kripto aleminin babası değer ve hacim olarak onu geçecek kripto para henüz yok bence. Ethereum da ikincilikteki yerini kolay kolay kimseye kaptırmaz uzun süre böyle gider.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Ethereum bitcoini ancak toplam coin miktarı olarak geçebilir  Cheesy Cheesy he şu da var, ethereumda coin üretim sınırı olmadığı için piyasadaki toplam coin miktarını da aşabilir sayısı.   Grin Gerisi hava cıva, ihtimaller v.s....
Pages:
Jump to: