Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 13. (Read 1373 times)

jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Etherium teknoloji olarak daha güzel ve hızlı. İmkanları daha oluşabilir. O yüzden bir insana sunulan iki seçenekte Btc ve Eth olunca akıllı birisi Ethyi seçicegini düşünüyorum. Bitcoin ise köklü ve sistemin omurga kemigi coini diye düşünebiliriz. İnsanların ona güvenmesi de bundandır.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
su an için açıkcası eth.nin gerçekten taban token platformunda yarattıgı etki ile dağılımı konusunda oldukca kolay olması ve bitcoinin bu kadar kötü haberler ile gelişememesi ve ethnin değişik fikirlerle buterinin üzerinde çalışması kıymetlendirecektir ama gecme durumu söz konusu olamaz.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
"Bitcoin, birçok sayısız metrikte Ethereum’a karşı zirveyi kaybetti.” kesinlikle katılıyorum ve bunun olacağını gösteren en büyük detay..
full member
Activity: 721
Merit: 100
Ethereum teknoloji oalrak btcyi geçebilir belki ancak buna önce btc nin yani balinaların izin vermesi gerekiyor. Ayrıca btc ile duygusal bağı olan bir kitleninde var olduğunu düşünüyorum.
full member
Activity: 252
Yani değerini katlama oranlarına bakarsak son birkaç yıldaki geçebilecek gibi duruyor böyle giderse ama işte sorun orda başlıyor ethereum daha çok katlanırken bitcoinin artışı daha mı az oalcak yani ? Bunu sorgulamak lazım
member
Activity: 532
Merit: 18
ben pek olasi gormuyorum onumuzdeki bi kac sene icerisinde. bitcoin kurucusunun bilinmemesi ve mudahale edilememesi ile tamamen guvenli bi yapi. ethereum oyle degil ama.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
yakın gelecekte ben öngörmüyorum.
full member
Ethereum bitcoinden çok daha iyi bir coin bunu herkes kabul ediyor zaten. Bitcoin ilk olduğu için bu kadar değerli. Bitcoin piyasada artık ana para konumunda. Bu durum değişebilir ethereum bitcoini geçmeyi başaramasa bile çok yaklaşacaktır.
member
Activity: 196
Merit: 10
Ethereum zaten şu an da bile en sağlam ve güvenilir altcoinlerden önde geleni. Yakın zamanda çıkan haberlere göre Ethereum yeni bir teknoloji ile birleşecekti. Bu olursa zaten Ethereum un durumu bambaşka olacaktır. Bitcoini geçmesi konusuysa mümkün tabiki. yatırımcılar bitcoinin dengesizliğinde bıkmış durumda. Altcoinlere yönelmeleri ve talebin artmasıyla bu mümkün hale gelir.
full member
Activity: 182
Yeterli piyasa hacmine ulasirsa teknolojik acidan bunun olmasi oldukca mumkun ama tek kotu tarafi piyasada 16 milyon kadar bitcoine karsilik 80 milyon kadar ethereum var. Bu yuzden fiyatinin oralara kadar yukselmesi zor.

Pazara ilk giren Ethereum olsaydı bitcoine büyük fark atardı, şimdi arada 14 kat kadar fark var fiyat olarak, market cap olarak ise 2.5 kat. Ethereum bu farkı bir kaç yılda eritebilir ve btc ile ilk sıra için rekabet edebilir.
member
Activity: 336
Merit: 11
Imkansiz degil. Ama gerceklesmesi oldukca zor. Bunun icin bitcoinin cokmesi gerekiyor bence. Bu da yakin zamanda olacak bir is degil.
newbie
Activity: 182
Yeterli piyasa hacmine ulasirsa teknolojik acidan bunun olmasi oldukca mumkun ama tek kotu tarafi piyasada 16 milyon kadar bitcoine karsilik 80 milyon kadar ethereum var. Bu yuzden fiyatinin oralara kadar yukselmesi zor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Yakin zamanda olmasi muhtemel degil ama merak ettigim bitcoin mi dusecek ethereumun altina yoksa ethereum mu yukselecek bitcoinin ustune. Cunku ikisininde olmasi uzun vadede muhtemel.
jr. member
Merit: 3
Tam olarak kendini kanitlamis durumda degil. Teknolojik olarak esik atlatan seyler yapildi ama piyasa hacmi yetersiz.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Piyasa patmaz ise 2021 de geçeceğini düşünüyorum . Önemli olan kendini kanıtlaması .
newbie
Activity: 294
tabii ki muhtemel hocam, eth çok köklü teknolojisi yüksek bir koin,  adeta, koinlerin en asili diyebiliriz
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Ben Ethereum'un bitcoin'i geçebileceğine inanıyorum ama sadece bir anlık, bitcoin her zaman için bu piyasanın yapı taşı olarak kalmaya devam edecek.. bu forumun adı bile bitcointalk, cryptocurrencytalk değil.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Bitcoin kimseye geçilmez yani Ethereum a olan ilgi sevgi artık her neyse artabilir ancak büyük sermayelerin elinde btc var ve piyasaya bununla yön veriyorlar.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Böyle bir beklenti/istek sanırım belli bir kesimde var. Ethereumun şu an piyasadaki en önemli kripto paralardan biri olduğu ise zaten gün gibi aşikar, bitcoini geçer geçmez onu zaman gösterir ama eth en azından bu sağlam pozisyonunu koruyacak bence.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Ethereum şu sıralarda biraz daha ön plana çıkmaya başladı Bitcoin durgunlaşmışken.Ama yine de Ethereum'un Bitcoin'i geçmesi için çok zamana ihtiyacı var ki kesin geçeceği de bilinmez.Ama Bitcoin'de fee sorunları gibi problemlerin en iyi şekilde çözümlenmesine kadar Ethereum daha kullanışlı bir görüntü sergiliyor.
Pages:
Jump to: