Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 2. (Read 1373 times)

newbie
Activity: 210
Merit: 0
bence mesele eder olarak değil de teknolojik olarak geçip geçmemesi.şu an bakarsak neredeyse tüm altcoinler ethereum altyapılı bu da gösteriyor ki gelişime en çok ethereum açık.
member
Activity: 350
Merit: 10
çok uzun vadede kullandığı teknoloji ve popülerliği nedeni ile değeri bitcoine yaklaşabilir ama ben geçeceğini düşünmüyorum. özellikle 2019 yılı başında eski değerini yakalayacağını düşünenlerden biriyim..
member
Activity: 680
Ethereumun bitcoini gecmesi suan icin cok zor hatta hayal denebilir ama onumuzdeki gunlerde yerini yuksek yerlerde saglamlastiracaktir bu sekilde yukselerek onumuzdeki 5 yil icinde belki bitcoini yakalayip gecebilir
member
Activity: 253
Ethereum kullanım olarak bitcoini zaten geçti. bitcoin daha çok rezerv para gibi. günlük kullanım için çok da kullanışlı değil. ama hacim olarak ethereum bitcoini bir gün geçebilir.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Kisa vadede gerceklesecegini dusunmuyorum. Ethereum blockchaini ve diger bir suru yeni tokenin ethereum bazli olmasi olmasi, hizli olmasi ve fee dusuk olmasi ile cok buyuk avantaji mevcut. Ama fiyat icin bitcoini gecmesi icin biraz daha sure lazim
member
Activity: 378
Merit: 20
Ethereumun üstün özelliklerinin olması bitcoin için dezavantajmış gibi gözükse de bence bu piyasada eth btc nin en yakın takipçisi olarak kalmaya devam edecek.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Ethereumdan çok fazla bir yükseliş beklemiyorum aslında fakat bitcoin bu şekilde devam ederse ethereumu tersten geçer böylece ethreumun değeride bitcoin değerinden daha faza olmuş olur sizin yazdığınız durum ancak bu şekilde gerçekleşir:)
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Ethereum un teknoloji olarak ileri deolması avantaj olmasına rağmen bitcoinin de kendine özgü avantajları var. Eth nin değerlenmesi için çalışmalar yapılsa da bir yerde olabilecek yanlış strateji ters tepebilir. Herşey olumlu gitse bile yine de bitcoini geçeceği yönünde şüphelerim var.
newbie
Activity: 56
İşe yeni başlamam rağmen imkansız diye birşey yok ondan e0min olabilirsiniz. Uzun vadede bende ihtimal veriyorum, suanda para yatırma sansım olsa(ki biraz eth aldım) daha fazla eth alırdım.
newbie
Activity: 210
Yapmayin bitcoin ne kadar duserse dussun ethereum asla ve asla bitcoinin degerini gecemeyecektir. Buna emin olabilirsiniz.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Bitcoin tamam düştü ama yıkılmadı da. Eğer ki market hacminde eth bitcoini gecerse piyasada ciddi çalkalanmalar olur ve bitcoine karşı büyük bir güven kaybi oluşur.
jr. member
Activity: 54
Merit: 2
Trade Better Trade Crypto
Hala buna inanan var mı en azından önümüzdeki bir 5 yıl için?  ETH hacmi ile BTC hacmi arasındaki işlem sıklıkları ve hacimler ortada dha akaç fırın ekmek yemesi gerek ETH nin bilmiyorum Smiley
member
Activity: 196
Blockchain teknolojisi bilgi ağları oluşturur. Ağların temel kuralı, yeni bir kişinin herhangi bir ağa katılması durumunda ağın katlanarak daha değerli hale gelmesidir. Bir sonuç olarak, her seferinde başka bir kişi yaygın olarak kullanılan bir ağa katıldığı zaman, rakip ağların insanlara benzer bir değer sunması için katlanarak gittikçe daha da zorlaşır. Facebook kullanıyorsunuz çünkü tüm arkadaşlarınız platformda. Ethereum kullananların sayısı çoğaldıkça da bitcoin’i yakalama şansının olduğunu düşünüyorum.
newbie
Activity: 152
ben de ihtimal veriyorum ama yine de çok zor olduğunu düşünüyorum.belki bilinçli kullanıcı sayısı arttıkça daha mümkün olabilir.
member
Activity: 448
Bitcoinde bu son 6 aylık düşüş trendi 12-18 aya genel olarak yayılırsa eth bitcoini geçmesi muhtemele olmaktan öteye gerçekleşecektir.Bitcoin tahtını kaybetmek üzere .
full member
Activity: 518
Merit: 102
Kısa vadede olmasa da uzun vadede gerçekleşmesi mümkün olan bir durum ama bitcoin ciddi bir itibar kaybı yaşanmali aynı zamanda ethereum için de tam tersi olmalı ki bu durumu körüklesin
newbie
Activity: 280
   Etherium un bitcoin i geçmesi çok zor kripto paralar birbirine bağlı olarak düşüş yükseliş gösteriyor 10 kat artması lazım geçmesi için bitcoin in de düşmesi lazım çok zor
newbie
Activity: 56
Acaba ETH alıp bekletsemmi Smiley Bakarsınız 5 sene sonra zengin olurum  Cool
newbie
Activity: 112
Bitcoini geçecek bir coin varsa o da ethereum. Çok büyük bir platform olma yolunda ilerliyor. Ben ileride geçeceğini düşünüyorum biraz güncelleme alması gerekiyor tabii ki.
newbie
Activity: 224
geçebilir ama nasıl geçebilir.bitcoin değer kaybeder ethereumun gerisine mi düşer yoksa ethereum mu çok değerlenir hangisi olacağı önemli..
Pages:
Jump to: