Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 6. (Read 1373 times)

full member
Activity: 854
Merit: 113
Ethereum'un Bitcoin'i geçme ihtimalinin çok düşük hatta hiç olmadığını düşünüyorum ben. Evet tabi ki Ethereum gayet iyi bir potansiyele sahip fakat Bitcoin gibi daha köklü bir kripto parayı geçmesi bir hayli zor.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Etherin teknolojisine, potansiyeline en baştan beri inanan biri olarak zaman içinde evet btc’yi geçebileceğini ben de düşünüyorum ama orada kalıcı olacağını sanmıyorum. Gerçi bunları zaman gösterecek.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Supply'ına ve diğer verilerine baktığımızda bitcoin daha avantajlı ve ben eth'nin kısa vadede geçeceğini sanmıyorum ama gitgide eth bitcoine yaklaşacaktır
sr. member
Activity: 532
Rpger Ver ister tabi Ethereum Bitcoini geçsin psikoloji zayıflasın Bitcoin hakkında imaj zedelensin, aklınca insanları Ethereuma yöneltecek oldu tek akıllı sensin.
sr. member
Activity: 484
HubrisOne
Muhtemelen hiç olmayacak bir durum ya da bu gerçekleşene kadar yenileri gelecek ve her ikisini de emekliye ayıracağız, Ethereum çok artacaktır ama Bitcoinde armut toplamayacak dolayıasıyla yetişemez.
member
Activity: 196
Merit: 10
Ethereumun değer kazanıp Bitcoini geçmesine imkansız gözüyle bakıyorum ama Bitcoin değer kaybedip ethereum seviyelerine inerse çarşı pazar karışabilir  Shocked
newbie
Activity: 123
Merit: 0
Bitcoin geçebilecek bir tane aday var oda ethereum zaten. Ethereum, kendini sürekli geliştiren bir yapıya sahip. İleride kripto dünyasında daha çok hakim olan bir yapıya sahip olacaktır.
Hocam bende sizinle aynı düşünüyorum ancak spekülasyonlara çok boyun eğen bir yapıya sahip etherium sırf bu yüzden bile bazı sıkıntılar yaşayabiliyor açıkcası.
newbie
Activity: 123
Bu konu çok detaylı bir şekilde araştırılmalı aslında geçebilecek tek makul coin eth gibi gözüküyor btc'yi yani ben öyle düşünüyorum şahsen.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Marketcap olarak gecmesi zaten cok zor degil bitcoinin sahip oldugunun yarisina sahip ama fiyat olarak karsilastirirken birde ethereum adedinin asagi yukari bitcoinin 10 kati oldugunu da hesaba katmak lazim. Bahsedilen rakam 10k$ ise bu bitcoini 10 a katlamasi demektir.
full member
Activity: 434
zor hocam ya kısa vadede böyle bir şey mümkün değil bence uzun vadede belki fakat ethereuma da rakip bir çok coin var piyasada onları da işin içine katmak gerek.
newbie
Activity: 140
Ethereum un geçeceğini pek sanmıyorum ama büyük bir yükseliş yaşayacağı aşikar bence de
full member
Activity: 286
Bitcoin geçebilecek bir tane aday var oda ethereum zaten. Ethereum, kendini sürekli geliştiren bir yapıya sahip. İleride kripto dünyasında daha çok hakim olan bir yapıya sahip olacaktır.
sr. member
Activity: 546
Piyasa çöküp milletin hediye niyetine birbirine coin alıp gönderdiği bir dönem haricinde buna gram ihtimal vermiyorum :/
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Bitcoin kriptonun babasıdır ve babalar her zaman sofranın başındadırlar bu beklentilere kapılıp uzun süreli eth yatırımı yapmak hiç mantıklı gelmiyor bana
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Ben buna inanıyorum neden mi ? ethereum rus hükümeti kabul ederse resmi kripto paramızdır diye işte o zaman görün fiyatın ve marketçapının nasıl arttığını sadece bekleyin bitcoin her zaman favori olamaacak.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
bunu ben çok zor bir ihtimal olarak görüyorum çünkü ethereumun total supply ı çok ama çok fazla bu açıdan da bakmak lazım diye düşünüyorum
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
imkansiza yakın bir ihtimal bütün market btc ye bağlı btc pazarin büyük abisi onu geçmek imkansiz
member
Activity: 392
Bu haber cok uzun bir süredir konuşuluyor ancak ben bunun mümkün olduğunu pek düşünmüyorum. Ne kadar eth tabanlı bir çok altcıoin olsa da bitcoini geçebilecek bir altcoin olduğuna inanmıyorum.
member
Activity: 308
etherreumun artması demek bütün altcoinlerin artması demek olmalı artık . bitcoin aşağı herşey aşağıya bitcoin yukarı herşey yukarıya yeter da
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Şahsen ben Altcoinlerin daha fazla atılım yaparak Bitcoinin market hacminin azaltılması gerektiğini düşünüyorum. Sadece Bitcoin bazlı yükselişler ya da düşüşler görmek diğer kripto paralara haksızlık oluyor. Özellikle de Ethereum altcoinlerin başını çektiği için gerçek potansiyelini açığa çıkaramıyor.
Pages:
Jump to: