Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 5. (Read 1373 times)

member
Activity: 268
Merit: 12
hiç zannetmiyorum böyle bir durumun mümkün olacağını. çok iddaalı bir konu başlığı olmuş bence.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Birgün Bitcoin miadını dolduracak Ethereum bitcoinden daha genö o yoluna devam edecek. Ama ne kadar fiyat olarak geçse bile Bitcoinin tahtına kimse oturamaz bu saatten sonra
member
Activity: 294
Merit: 10
Bitcoin belli bir sure ddaha sektor liderligini surdurecek ve ilerleyen donemde de var olacak bir coindir. Bu tartisma goturmeyecek bir durum. Etherum da ayni sekilde ancak eth nin cok fazla artmasi durumunda ICO lar olumsuz etkilenebilirler. Bence ETH fiyati genel olarak bitcoine bu oranda devam edecektir
full member
Activity: 714
Merit: 125
ETH'un BTC'yi geçmesi benim açımdan çok iddalı olur 2018 için ancak ETH'un BTC karşısında değerleneceğini düşünüyorum, 0,25x olarak da bir katsayı hesabım var min bu seviyeyi göreceğine inanıyorum.
member
Activity: 392
Ne zaman bu tür haberler tekrar tekrar ısıtılıp önümüze servis edilmeye başlandığında anlamsızca eth fiyatını yukarı çıkartıp sonrasında ani bir şekilde millete tepeden satıp fiyatı düşürüyorlar , dikkatli olmakta fayda var.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Market hacmi olarak geçme ihtimali elbette var ama bitcoin bazen öyle bir hareket yapıyor ki piyasayı siliyor süpürüyor ne teknoloji bırakıyor ne de işlevsellik tek kral olduğunu hatırlatıyor.
member
Activity: 683
Merit: 16
Yazdıklarım fiyat bazında değil market hacmi ile alakadır.

Adam fiyat olarak geçecek dememiş market hacmi olarak geçecek demiş ve yakın gelecekte olacak şeydir.
Hatta ripplede 2. sıraya yerleşecek ve eth' yi en zorlayacak coindir.
Sıralama fiyata göre değil market hacmine göre belirlenir yoksa bitcoinden daha yüksek fiyatta coinde vardı ama 1. sırada değildi.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Ethereum çok iyi geliyor fiyat da iyi durumda yukarı yönlü sürekli zoruyor hatta btc den önce tepki veriyor artışlara. Son düzlükte yine piyasaya yön verme aracı olarak btc nin yanına bir araç daha ekleyeceklerini sanmıyorum.
member
Activity: 203
Merit: 15
Market hacmi olarak altyapısındaki tokenlerle birlikte ethereum bitcoini çok rahatlıkla geçecektir fakat bitcoin king olarak kalmaya devam edecektir ve piyasanın sağlıklı büyümesi açısından böyle olmalıdır. Bitcoin ve alternatif coinlerden bahsediyoruz sonuçta..
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Fiyat olarak geçmesini kimse beklemiyordur zaten
Fiyat olarak bunun gerçekleşeceğini sanmıyorum bu hayalcilik olur ancak market cap olarak bunun gerçekleşmesi ihtimal dahilindedir, Ethereumun değerleneceği ortada fakat Bitcoini geçemez.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Hayal etmek serbest Grin  Ben de sıkı bir ethereumcuyum ama bu kadar ileri görüşlü değilim açıkçası, yakın bir zaman içerisinde bu gerçekleşirse feci zenginim demektir.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Fiyat olarak bunun gerçekleşeceğini sanmıyorum bu hayalcilik olur ancak market cap olarak bunun gerçekleşmesi ihtimal dahilindedir, Ethereumun değerleneceği ortada fakat Bitcoini geçemez.
newbie
Activity: 79
Bu söylem için gereken bana göre zaman içinde Bitcoin'in 5k nın altına düşmesinden geçiyor. Yakın gelecekte bu olmadıkça biraz zor gibi.
Fakat bu piyasada hiçbir şeyin de imkansız olmadıgını unutmamak gerek Smiley
newbie
Activity: 224
bence ethereum bitcoini zaten geçti.gelişmeleri takip ederseniz sadece şu an bitcoin daha değerli gözüküyor ama uzun vadede çoktan ethereum önde..
member
Activity: 196
Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, kripto para birimlerinin, geleneksel yatırım araçlarından başka alternatif yatırım araçları arayan yatırımcılar arasında çok iyilik kazandıkları görülmüştür. Yatırımcıların çoğu, paralarını borsa ve forex piyasası gibi geleneksel finansal piyasalara yatırırken, bu yatırımcıların çoğu, dünya ekonomisinin değişken  iklimi konusunda endişelenmektedir.
newbie
Activity: 238
Ethereuma pump yaptirmak isteyen insanlarin ortaya cikardigi bir spekulasyon bence bu baska bir aciklamasi yok.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bunun icin bitcoinin piyasadan bir anda yok olmasi gerekiyor bence baska bir durumda olmasi olanaksin kesinlikle.
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Özellikle geçen seneden beri bitcoin ile ethereum arasında dönemsel olarak böyle bir kıyaslama ve rekabet yapılıyor. İkisi birbirinden bağımsız, artıları eksileri farklı. Bitcoin tahtını önümüzdeki yıllarda korur gibi düşünüyorum ama belli de olmuyor bu alemin halleri.
member
Activity: 167
bir senede aldıkları yola ve fiyatlanmalara bakıldığı zaman ethereum bitcoinden daha çok değer kazanmış ama ethereumun bitcoini geçme olasılığı yok
member
Activity: 224
Ethereum ne kadar daha teknolojik bir kripto para olarak gorulsede bu imkansiza yakin bence. Az olan daha degerlidir bu kural degismez. Ki sadece az olmasi degil sonucta kripto paralarin babasi soz konusu. Yani o is zor.
Pages:
Jump to: