Pages:
Author

Topic: Ethereum’un Bitcoin’i geçmesi muhtemel - page 4. (Read 1400 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Sayfaları okuyorum pek kimse Ethereum'un Bitcoin'i geçebileceğine inanmıyor..İşin aslı şu an bile Ethereum Bitcoin'i geçmiş durumda, henüz fiyat olarak olmasada Teknoji, platform üzerinde sunduğu imkanlar, paylaşımcılığı vs. az önce yine forumda okudum Vitalik Ethereum'un saniyede 1 Milyon işlem yapacağını söylüyor bu güçtür arkadaşlar ve eninde sonunda Ethereum Bitcoini fiyat olarakda geçecektir...
Şu an tüm dünyada kripto paraları yasaklasalar Ethereum yarattığı iş platformları ile sadece bi kripto para olmaktan çoktan çıkmıştır oysa bitcoin sadece kripto paradır.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
İmkansız diye bir şey yoktur. Bugüne kadar ne imkansızlıklar gördük, nelere imkansız dedik ve bugün her biri birer birer gerçek oldu.

Evet, şuan Ethereum'un Bitcoin'in yerine geçmesi beklenmeyebilir fakat Bitcoin'den daha fazla değer kazanarak yatırımcısına kar ettiremeyeceği anlamına gelmez bu. Zira 2016 yılında 1 Bitcoin 600 Dolardı ve şuan 8000 dolar ki 19000 dolar seviyesinden indi buralara.

Her an her şey olabilir bu piyasada. Şunu unutmayın, bu piyasa babaların elinde oldukça biz ya zarar ederiz ya da az kar eder, onu da zamanla geri veririz. Bu masa bizim değil babaların babası. Biz sadece onların kar etmeleri için bir umut peşine düşen yolcularız. Babalar dediğim, dünyayı yönetenler.
member
Activity: 224
Merit: 10
Ethereum'un Bitcon'i geçmesi muhtemel mi? Bu konuda pek çok farklı görüş var kimine göre mümkün kimine göre değil. ethereum fiyatı 600 usd civarında bitcoin fiyatı 8.000 usd ye yakın.
member
Activity: 62
ethereumun bitcoini geçmesi muhtemel değil arada büyük fark var
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Abi bence çok rahat geçer şuan itibariyle 800 $ oldu.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Bence olmayacak bir şey degil. Gecmesi icin bir engel yok.
newbie
Activity: 77
Katlanır da Bitcoin de katlanır, hala pisayada çok çok baskın bu baskınlık kısa zamanda bitecek gibi de değil
newbie
Activity: 171
bence muhtemel değil, ethereum biraz daha farklı bir koin, btc altınsa, ethereum petrol gibi bir şey, bu açıdan değerlendirmek gerekiyor
jr. member
Activity: 196
Yapmayin hocam. Buna gercekten inanan var mi. Bana buyuk hayal gibi geliyor.
member
Activity: 294
ben ethereum un bitcoini hiç bir zaman geçmeyeceğini düşünüyorum, yani never ever durumu var bana kalırsa, bu açıdan bakmak lazım olaya. çünkü çok fazla bir arz var
newbie
Activity: 28
fiyat olarka tabii ki de geçmesi yakın gelecekte mümkün değil ancak charli lee'nin aksine bir çok insan eminim piyasa hacmi bakımından ethereum'un bitcoin'i geçeceğini düşünüyordur

Delinquency can you please send me a private message? i would like to talk to you about something that I think may be of your interest.
newbie
Activity: 217
benim gönlümün kralı oldu bile yakınde reel olarakta bitcoini geçecektir.altcoinlerin ether altyapılı olmasından dolayı böyle düşünüyorum.
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Aradaki miktar göründüğü az değil bunun en azından önümüzdeki 2-3 sene içinde mümkün olabileceğine pek ihtimal vermiyorum doğrusunu söylemek gerekirse.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
fiyat olarka tabii ki de geçmesi yakın gelecekte mümkün değil ancak charli lee'nin aksine bir çok insan eminim piyasa hacmi bakımından ethereum'un bitcoin'i geçeceğini düşünüyordur
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Fiyat olarak bunun gerçekleşeceğini sanmıyorum bu hayalcilik olur ancak market cap olarak bunun gerçekleşmesi ihtimal dahilindedir, Ethereumun değerleneceği ortada fakat Bitcoini geçemez.
Zaten burada kastedilen her zaman market cap oluyor. Kimse fiyat olarak bitcoini (hiç yoktan yakın zaman da ) geçebileceğine ihtimal vermiyorlar doğrusu.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Sonuç Hala geçemedi ve geçmeside muhtemelen değil taki %51 durumu olana kadar ne zaman olur derseniz rusya ethereumu kendi resmi devlet kripto parası sayana kadar.
Tabi buda benim düşüncem
newbie
Activity: 163
Ethereum her ne kadar dendiği gibi en önemli kripto paralardan da olsa ben bitcoini geçebileceğini düşünmüyorum ki 5 yıl kripto para piyasası için oldukça uzun bir süre ne olacağını kestiremiyorum
jr. member
Activity: 206
geçer mi geçmez mi bilemem ama bence herkesin hayalini kurduğu o coin ethereum değil diye düşünüyorum çünkü ethereumun da problemleri var .
newbie
Activity: 171
ben muhtemele görmüyorum, ethereum abartıldığı kadar güçlü bir koin değil, artık bir sürü akıllı kontrat yapan koin çıktı piyasaya
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Ethereumun bir sürü ekstra özelliği sıralanmış kendisi gönlümüzün efendisi
Pages:
Jump to: