Herkese merhabalar. Foruma katkı vermeyi amaçlayarak burada bulunuyorum ama şunu da duydum. Forum bize daha çok katkı verecek. Herkesin kripto paralar ile bir zamanlar tanıştığını veya tanışacağını biliyorum. Güzel bir amaçla buradayım ve umarım bunu başarırım. Hep birlikte daha aydınlık geleceklere !
Merhabalar hoşgeldiniz.
Bu forum size çok şey verebileceği gibi çok şeyde alabilir. Misal fazlaca zamanınızı
Burada geçirdiğiniz vakit gün geçtikçe artacaktır. Öğrendikçe öğrenecek, geliştikçe gelişeceksinizde. Forumda aktif olmaya devam ettikçe güzel ve aydınlık bir geleceğin sizi beklediğinizden şüpheniz olmasın.
Selamlar,
Genç bir hukukçu olarak şu sıralarda çok konuşulan bu düşük fiyatlardan yatırım yapmak için işin okulunu bulduğumu düşünüyorum. Biraz geç bir tanışma oldu ama geç olsun güç olmasın.
Hoşgeldiniz hukukçu dostumuz.
Düşük fiyatlardan alım yapmanın zamanı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak eğer mesajınızdan anladığım kadarıyla yenisiniz ve bu noktada adımlarınızı dikkatli atmanızı öneririm. Nitekim bazı coinlerin ATH'sinden çok düşükte olduğunu düşünerek alım yapabilirsiniz ancak o coinlerin düşük fiyat sebebinin arkasında bambaşka nedenler yatıyor olabilir. Kaybetmeyi riske alabileceğiniz miktarlarda yavaşça bir başlangıç yapmanızı öneririm.
Ayrıca bu alanı sadece finansal yatırım olarak düşünmemenizi de tavsiye ederim. Nitekim şu aralar emekleme aşamasında olan bir piyasa olsa da zaman içerisinde özellikle ülkemizde yapılacak olan düzenlemeler ve regülasyonları kestirememekteyiz. Bu noktada mesleki anlamda da gelişmeleri takip ederek kendi mesleki gelişiminiz üzerinde de durmalısınız. Bundan 10-15 sene sonra bu alanda da hukukçulara fazlasıyla ihtiyaç duyulabilecektir.