...jak to taka tajemnica to sorry że pytam. lol
Nie jasne, żadna tajemnica, masz rację.
Ja po prostu nie rozumiałem czemu o to pytasz, myślałem, że może nie wierzysz i chciałbyś sprawdzić, czy na pewno tyle płacili, czy coś
Ludzie czasem nie wierzą, jak się im mówi, że dostałeś airdrop 5K USD, a ja na prawdę nie pamiętam, które airdropy dostałem, a które mnie ominęły. Wiem, że dostałem 3 z nich i to na kilka portfeli każdy.
Później dyskutowaliśmy z Tytanowym właśnie potencjalne inne Dexy, agregatory, lub projekty, które warto by było mieć na oku, i wżięliśmy na celownik wszystkie te bez tokenu, jeszcze w tamtym momencie, lub takie, które dopiero miały launch.
Pamiętam, że z powodu wysokiej ceny gazu na ETH, nie zrobiłem, żadnej transakcji na żadnym z wybranych i oczywiście jakiś czas potem miały airdropy, ale na prawdę nie pamiętam teraz, które dokładnie, ponieważ było ich za dużo. Tak na prawdę z tego co widzę, to praktycznie w każdym agregatorze, jest link "claim you XXX tokens", więc większość miała airdrop. Ja nawet przestałem sie tym interesować, kiedy nie było, to już kilka tysięcy $ za transakcje, tylko trzeba było farmić, lub dodawać liquidity do pooli, żeby się załapać.