DOKŁADNIE W PROMOCJI MOŻNA DOSTAĆ:
= 980 ESTATE (~$196)
...
Zastanawiam się jak obliczyłeś te 196 dolarów... Znalazłem ten token na giełdzie cryptology gdzie za jeden token płacą około 5 satoshi czyli 0,00000005x10.400 = 0,00052 usd x 980 = 0,5096 usd czyli cały airdrop wychodzi 51 centów a taka kwota zdecydowanie nie zachęca do przejścia KYC nawet na starym prawku...
A może coś pomyliłem???
Taką kwotę pokazał bot na Telegramie wczoraj kiedy skończyłem wszystkie zadania (Twitter, adresy ARDOR i ESTSTE).
To co widzisz grubą trzcionką skopiowałem właśnie z bota. Powiem szczerze, że nie sprawdzałem na CMC ani nigdzie indziej tylko od razu tu wrzuciłem, bo nie miałem wczoraj czasu.
Ja i tak już dawno miałem zrobione KYC na MPG więc pozostało mi tylko zarejestrować się na giełdzie (email) i kliknąć 3 twity.
Wczoraj jescze dowiadywałem się w obu programach MPG i ESTATE czy razem pracują i okazuje się, że tak, bo jedni mają licencję na jedno, a drudzy maja niedługo dostać w Holandii na co inne (potwierdzone), co w sumie da możliwość kupowania na centymetry nieruchomości legalnie w necie. Jak na razie i tak ich nie sprzedam, bo jest szansa na wzrost jak dostaną licencję. Obydwie firmy zarejestrowane i legalne w unii europejskiej.