Pages:
Author

Topic: GÜNCELLENDİ!!! HITBTC KAYBEDENLER KULÜBÜ (SONUNDA GELDİ LAN TOKENLER!) - page 11. (Read 2754 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Hitbtc nin kapatması , kaçması pek mantıklı gelmiyor. İşi götüremiyorlarsa en azından satabilirler. Kaldı ki merkezi borsalarda hep bu veya buna benzer sıkıntılar olacaktır. Bu sebeple ihtiyacımız olan waves gibi merkezi yönetimden kısmen daha uzak ve herzaman denetimi ve yönetimi sizin elinizde olan borsaların batmasından bile etkilenmeyen yapılardır. Ve bu piyasa çökmez ise gelecekte olacak olanda budur.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Arkadaşlar, exchange'lerin support ekiplerinin sorunlu olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Adamların yüzbinlerce kullanıcısı var zaten adam akıllı destek vermelerini ben beklemiyorum şahsen.

Bittrex de support ticket'larına cevap vermiyor, poloniex de vermiyordu. HitBTC de vermiyor çoğunlukla.

Kaçmaya hazırlanıyorlar diye komik komik yorumlar yapmayın bence. ETH bazlı token işlemlerinde zaten bir süredir sorunlar var, bir arkadaşımın yaptığı çekim işlemi 4 gün sonra tarafına yansıtıldı mesela.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
her fani birgün waves in değerini anlayacaktır. diyor en baba borsanın bile allah belasını versin temennimi iletiyorum.
full member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
HitBtc'nin bir suçu olduğunu düşünmüyorum, sizin sıkıntınızıda anlıyorum fakat elinizden / elimizden birşey gelmiyor, inan yapılacak birşey olsa herkes seferber olur burada. Beklemekten başka çareniz yok, son günlerde yaşanan ağ yavaşlığı yüzünden geç yansıyor zaten herşey. Geçmş olsun umarım kısa zamanda zararını çıkartırsın.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
2 gün oldu daha geri dönüş bile yapılmadı.
satmak istediğim tokenin fiyatı yüzde 110 düştü.
full member
Activity: 518
Oncelıkle gecmıs olsun ınsallah cozerler kaçacaklarını sanmıyorumm 1 2 gune cozulur dıye umuyorumm bı sekılde ulasmaya bak hıtbtc saglam borsalardan bırıdır neden kaçsın adamlar delı gbı para kazanıor zaten.d
member
Activity: 350
Merit: 25
Kacmazlar, ama aglattilar evet aglattilar cekene kadar.
member
Activity: 253
Merit: 10
hitbtcnin böyle küçük şeyler kaçma ihtimali yok. geçen bir yerde gördüm hitbtc borsasına girecek coinlerden 30 btc istiyormuş. birde yapılan işlemlerde ki fee ücretleri vs. bu nedenle kaçacaklarını hiç sanmıyorum.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
Hitbtc' nin sistemini biliyorum. Hiç de öyle kaçacak bir ekipmiş gibi görünmüyor. Ortalama 600 milyon dolar günlük hacim döndüren borsanın sahibi, günlük 1 milyon dolar komisyon getirisini bırakıp, kaçar mı? İki transaction' unuz geç yansıdı diye bok atmayın koca sisteme.

Support forumunu neden kapatıyorlar?
Bir fikriniz varmı ?
Eğer gizlisi saklısı yoksa o forum neden kapatılır?
Sabahtan beri gelen şikayetlere dayanamayıp kapadılar.
Burda benim durumuma düşmeden sizin bişey anlayacağınız yok.
Ama ben sizin kadar kötü değilim.
Başınıza gelmez inşallah.
İnanın iğrenç bir durum.
Bol fee ile borsaya Yolladığınız tokenin 10 sn yede onaylanması
Ama neredeyse 30 saat beklediğiniz halde hesabınıza yansımaması.
Burada beni abartmakla suçlayanlar kendi başlarına gelse ne yaparlar kim bilir.
6000$ lık bakiyem 3400 dolara kadar geriledi.
Daha beni eleştirenlere yazıklar olsun.
Bide konuyu takip edip neden kaçmaya çalışıyorlar dediğimi anlamadan yazmayın.
Adamlar konuları kapadılar siteye girilmiyor

Dostum öncelikle gecmıs olsun.Bikac gun evvel bende aynı sıkıntıyı yasadım ama nedendır bılmıyorum  1*2 kısı arkadas harıc cogu kısı ya yazmamayı yada sucu bana bulmayı tercıh ettı.Halbukı yapmak ıstedıgım tek sey blockhaın sıtesınde btc/eth takası yapmaktı. Ayın 6'sında ıslemı yaptım ama param 4 gun boyunca pendıng gozuktu ve dun gece eth donusumu gerceklesmeden hesabıma tekrar BTC olarak ''fee'' kesılerek iade oldu. Paran az para degıl ve senın adına uzuldugumu belırtmek isterim.Lakin yazdıklarım bi nebze de olsa sana iyi gelecektir. İcin rahat olsun kardesim
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
arkadaş eski ebtc adresine gönderdiğini soyluyor bence rahatlıkla bulacaklardır onu.
yalnız ticketlara cevap vermeleri uzun suruyor cok.o zamana kadar artık ebtc kaça düşerse o kadardan satacak.

kaç kere yazdık burda bu şartlar altında arbitraj yapmaya çalışmayın diye ama dinletemiyoruz.
iki kuruş için ana para yarı yarıya gitmiş nerdeyse.
herneyse saglık olsun.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
sanırım  eBitcoin göndermişsin. bunu sen ETH adresine mi gönderdin yoksa  eBitcoin için ayrılmış ETH adresine mi? eğer onu yanlış yaptıysan işin biraz zor. Ben 1 ay önce aynı hatayı yaptım. ticket açtım. adamlar 3 hafta sonra 100 dolar karşılığında bununda 1-2 ayı bulabileceğini söylediler.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Regülasyon işte bu tür durumların yaşanmaması için gerekli. Denetim olmayan bir ortam olduğunda isteyen istediği gibi at oynatabiliyor.
Regülasyon bu sorunu çözmez, çözüm tam merkezsiz platformlar yaratmakta.

Danny geçmiş olsun, hitbtc servisi hala online bu yüzden umudunu kaybetmene gerek yok. Oradaki deposit adresinin değişmiş olması birşeyi değiştirmez. O adresler zaten tek bir ana cüzdana bağlı. Log kayıtlarından o adresin senin eski adres olduğunu bulabilirler en kötü ihtimalle. Yani işlemde hatalı birşey yoksa sorun çözülebilir bir sorundur.

Yapman gereken support ile iletişim kurmak başka yolu yok bunun sende biliyorsun.

Daha önce böyle şeyler başıma çok geldi merkezi borsalarda işlem yaparken her zaman tedbirli olun. Önce az bir miktar gönderin sorun yoksa geri kalanı gönderin.
full member
Activity: 202
Bugün hiç bir sorun yaşamadım.Gönderdim aldım,gönderdim.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Hitbtc' nin sistemini biliyorum. Hiç de öyle kaçacak bir ekipmiş gibi görünmüyor. Ortalama 600 milyon dolar günlük hacim döndüren borsanın sahibi, günlük 1 milyon dolar komisyon getirisini bırakıp, kaçar mı? İki transaction' unuz geç yansıdı diye bok atmayın koca sisteme.

Support forumunu neden kapatıyorlar?
Bir fikriniz varmı ?
Eğer gizlisi saklısı yoksa o forum neden kapatılır?
Sabahtan beri gelen şikayetlere dayanamayıp kapadılar.
Burda benim durumuma düşmeden sizin bişey anlayacağınız yok.
Ama ben sizin kadar kötü değilim.
Başınıza gelmez inşallah.
İnanın iğrenç bir durum.
Bol fee ile borsaya Yolladığınız tokenin 10 sn yede onaylanması
Ama neredeyse 30 saat beklediğiniz halde hesabınıza yansımaması.
Burada beni abartmakla suçlayanlar kendi başlarına gelse ne yaparlar kim bilir.
6000$ lık bakiyem 3400 dolara kadar geriledi.
Daha beni eleştirenlere yazıklar olsun.
Bide konuyu takip edip neden kaçmaya çalışıyorlar dediğimi anlamadan yazmayın.
Adamlar konuları kapadılar siteye girilmiyor
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Hitbtc de zaten sizin bi kaç eth'nizi alıp kaçayım diye bekliyordu. Böyle iddialı cümleler kurmayı kim öğretiyor size Allah aşkına?
full member
Activity: 476
hitbtc den farklı seferlerde alımlar yaptım şu ana kadar bahsettiğiniz tarzda bir hadiseye rastlamadım. Tabi olmayacağı anlamına gelmez. nihayetinde merkezli borsa Smiley sorun ETH nin kedileri... fakat başlık ile konu içeriği uymuyor!
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Bunlari uzun suredir duyuyoruz kullanicilardan ama sanmiyorumki kacmalari icin bir neden olsun bu.
newbie
Activity: 109
Merit: 0
kedi oyunu mu sebep oluyo gerçekten buna nasıl bi oyunmuş ya
full member
Activity: 224
Dostum önce sakin ol bence, anlıyorum zararın var ama keşke şu sıralar herhangi bir işlem yapmasaydın. Ethereum ağındaki yavaşlıktan dolayı çok kişi uzun süreli geçikmeler yaşıyor. Ayrıca kaçacak olsa şimdi kaç kere gitmişlerdi.
Pages:
Jump to: