Pages:
Author

Topic: GÜNCELLENDİ!!! HITBTC KAYBEDENLER KULÜBÜ (SONUNDA GELDİ LAN TOKENLER!) - page 12. (Read 2754 times)

sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
Bu şekilde aksaklık ve yavaşlık tüm borsalarda yaşanıyor. Geçenlerde Bitfinex bir işlem için 6 saat bekletti. Kısa zamanda çözülür umarım.

bitfinex hala cok berbat.birde eth filan değil btc bile cekilmiyor adamların sitesinden.
biraz btc vardı orda yarın ki fork için hitbtc ye alayım dedim.24 saatte geldi btc.
şimdi zaten para cekmeye tıklayınca uyarı cıkıyor bitfinexde.
sorun var cok uzun surebilir para cekmeler haberiniz olsun diye.
member
Activity: 168
Merit: 10
Bu şekilde aksaklık ve yavaşlık tüm borsalarda yaşanıyor. Geçenlerde Bitfinex bir işlem için 6 saat bekletti. Kısa zamanda çözülür umarım.

full member
Activity: 504
Merit: 103
Ethereum ağındaki yavaşlık geliyor direk aklıma ama bu aralar o yavaşlıkta biraz olsun kalktı o yavaşlık ama başka bir fikrim yok.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Aksaklıklar olsa da öyle kaçma falan olcağını sanmam zaten dedikleri gibi kaçıcak olsalar çoktan kaçmışlardıSmiley kaçmıcaklarından emin olunca başlığı da geri değişirsin hocam, insan heyecan yapıyor param yok orda ama ben bile dedim noluyor.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
eth sistemindeki yavaşlıktan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle bu tarz şikayetleri görüyoruz. bekleyin zaman aşımı olsada geçecektir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Öyle başlıklar açıyorsunuz ki bu borsada çok parası olanın kalbine iner vallahi biraz özen gösterelim. Size de çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda paranız doğru cüzdanı bulur. Ticket numaranızla  doğrudan e-mail atın, ya da diğer kanallardan ne varsa artık iletişim kurmaya çalışın derim. Benim bir kaç ticket üst üstüste atarak bazı borsaları taciz ettiğim olmadı değil, o zaman hemen bakıyorlar, vay neymiş sistemi meşgul ediyormuşum,  bol şans.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Ethereum ağında genel bir sorun yaşanıyor bundan kaynaklı olabilir yaşadığınız problem.Poloniex'in yaptıklarının yanında az bile kalır insanların çekim taleplerini dondurup iki ay bekletiyordu poloniex ve yolladığınız yazılarada adam akıllı cevap vermiyorlardı.
full member
Activity: 630
adamlar kaçacak olsa zaten çoktan kaçar giderdi, bir gecede hiçbir şey anlamazdınız ruhunuz duymazdı. bütün işlemler oldukça yavaş ilerliyor şu an, her şey normalde birkaç kat daha fazla zaman alıyor.
zararım şimdiden başladı diyosunuz ama fiyat yükselmiş olsa kara geçiyor olsanız iyi ki transfer geç gerçekleşiyor dersiniz Smiley
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Kçasa çoktan kaçarda hazırlık falan yapılmaz böyle işlerde ruhumuz bile duymaz yani.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
1 haftadır bekleyin bir Ethereum transferi işlemim var, az önce destek kısımlarına da yazdım. HitBtc gerçekten güvenip de yola çıkılacak bir ekip değil
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Ne kadar anlayışsız adamlar var yahu.
Neden kontrol etmiyorsunuz diyorlar.
Arkadaşlar kontrol ettim yolladım.
Yollayıp onay aldıktan 30 dakka sonra kendi kendine cüZdan değişti.
Yani ben konttol etmedim değil.
Yolladığım adrese etherscandan onay aldı fakat hitbtc bakiyeme yansımadı.
Sonrada cüZdan değişti.

Bu arada 1500 dolarlık zararım şimdiden başladı.
ALLAH BUNLARIN BELASINI VERSİN.
Zerre suçum,hatam yok.

Cüzdan değişse de sizin hesaba gelmesi lazım.Hitbtcde o adres vardı değil mi? Bazı virüsler son anda cüzdan değişimi yapabiliyorlar biliyorsunuz.  İşleme bakınca sizin ilk attığınız adrese gelmiş olması lazım. Burada sizde bir suç görünmüyor ama kaçacaklar demekte abes olmuş Cheesy
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ne kadar anlayışsız adamlar var yahu.
Neden kontrol etmiyorsunuz diyorlar.
Arkadaşlar kontrol ettim yolladım.
Yollayıp onay aldıktan 30 dakka sonra kendi kendine cüZdan değişti.
Yani ben konttol etmedim değil.
Yolladığım adrese etherscandan onay aldı fakat hitbtc bakiyeme yansımadı.
Sonrada cüZdan değişti.

Bu arada 1500 dolarlık zararım şimdiden başladı.
ALLAH BUNLARIN BELASINI VERSİN.
Zerre suçum,hatam yok.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Hocam ağın yavaşlığından dolayı büyük ihtimal. Valla tüm isyanında da haklısın kaç gündür hiç bir işlem yapamaz olduk signaturlar dan gelecek paralar gelmedi elimizdekileri borsaya geçiremedik umarım en kısa sürede düzelir.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
ETH ağında olan bir sorun nedeniyle Hitbtc'nin kaçacağını söylemek gereksiz bir karalama olmuş. Bütün borsalarda benzer problemler yaşanıyor. Paranın geçmemesi kullanıcıyı rahatsız eden bir durum ama bunu borsaların kaçışına yormak da bir o kadar diğer kullanıcılara yanlış bilgi vermek oluyor.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
tamam borsalar bazi konularda ilgisiz özellikle support konusunda cok geç dönüyorlar cok ta çözüm odaklı çalişmiyorlar felan ama bizde de yok mu arkadaşlar ?  adam adresini değiştirmiş eyvallah haber vermemiş felan da sen de sonucta bir yere token transfer ediyorsun ve şuan ki kurunda 3500 dolarlık bir miktar tl ye vurdun mu cok para tabi. yani ben hala emin oldugum halde 3 kez kontrol ediyorum neredeyse borsaya token coin vs bişiler gönderirken ulan bumuydu diye girip bakiyorum hee diyorum bu sonra tekrar myetherwallet'a giriyorum copy paste yapiyorun vs tekrar bakiyorum götüm cikiyo o süreçte ter atiyorum. sen bakmamişsin kontrol etmemişsin direkt göndermişsin adrese sonra da diyosun vay ben adres değiştir demedim de adresim değişmiş.

neyse olan olmuş fakat tokenlerden niye bu kadar vazgeçtin haram ettin onu da anlamadim. borsa aktif ise ki aktif gün içinde 2 3 kez işlem yaptim. o parayi her türlü alırsın. tokenler zaten adreste duruyor fakat daha önce hiç işlem gerçekleştirilmemiş bu hesapla yani ilk defa kullanmişsin. biraz kafam karişti da neyse. sen support'a yaz hocam sorunu anlata derdini bildir. 1 hafta içinde dönmeselerde 1 aya dönerler bi şekilde dönerler.

https://support.hitbtc.com/hc/en-us/requests/new

şimdi yukarıdaki seni ilgili yere yönlendirecek oradaki işlemleri yap bekle.

transferi de etherdelta'dan yapmişsin. allahtan onun private keyleri elinde kaybetme bari onları sahip cik private keyine etherdelta'nin. belki refund felan yaparlar takip et.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
yav arkadaş geçmiş olsunda burda şimdi senin hatan yok mu?
6000 usd gibi bir para yolluyorsun yollarken açıp bir hitbtc adresini kontrol etmiyor musun dogru adrese yolluyor muyum acaba bir değişiklik var mı diye?
bunun borsanın kaçması ile ne alakası var.geçen gün krakende yaptı butun adresileri değiştirdi.
kusura bakma ama boyle garip başlıklar senden çıkıyor hep.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
hitbtcnin çok dandik bi borsa olduğu belli. ama bu yaşadığınız sorunları poloniextede yaşayanlar var. karçmaya hazırlanan borsa diye bi şey yoktur. direk kaçan borsa vardır.
full member
Activity: 333
Ethereum da ve buna bağlı olan tüm tokenlar da gönderim sorunu hala devam ediyor.  Başlarda yollanan ethereum ve tokenlarla muhtemelen aşırı yığılma var. Hitbtc düşük fee ile çekim yaptırtmaya çalıştığı için yığılma yaratmıştır. Ethereum ağındaki kedi oyunu herkesi mahvetti. 8 gün önce iki ethereum cüzdanı arasındaki transferim daha yeni geldi.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Supporta yaz bekle hocam. Genelde stres oluyor insan para gelmeyince biliyorum bende çok yaşadım buna benzer durumları. Kaçtı mı ne yaptı neredeler gibi. Yoğunluk oluyor bi terslik oluyor ama paran gelir merak etme. Geçmiş olsun tekrar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Kripto para nedir bitcoin nedir diye soranlara dünyanın bir ucuna istediğin zaman kolayca para göndermekten bahsediliyor ama gerçekte 2 hafta bile sürübiliyor. Saçmalık başka bir şey değil.
Pages:
Jump to: