Pages:
Author

Topic: GÜNCELLENDİ!!! HITBTC KAYBEDENLER KULÜBÜ (SONUNDA GELDİ LAN TOKENLER!) - page 13. (Read 2754 times)

full member
Activity: 560
Merit: 113
Üzülme çözülür ama sinir bozucu biliyorum en iyisi merkezi olmayan borsalar o yüzden hepimiz oax, waves gibi projelere yatırım yapmalıyız. Bu borsalardan millet çok çekiyor.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Dostum çok uzuldum ama hitbtc toparlar durumu bu tarz aksilikler ölçeksiz büyümeden kaynaklanıyor onlarda bu sıralar epey buyuduler eskıye oranla, polodan kaçanlar hıtbtc ve bıttrexe gırdıler adamların altyapısı kaldırmadı tabı kıde, ama merak etme enınde sonunda ulaşacaktır yerıne
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Regülasyon işte bu tür durumların yaşanmaması için gerekli. Denetim olmayan bir ortam olduğunda isteyen istediği gibi at oynatabiliyor. Kaybınız için üzüldüm. Umarım bir an önce içerde kalan paranızı alabilirsiniz.

Bu tarz durumların yaşanmasını ne derece engeller bilemem ancak benim bir önerim olacak:

Bazı borsalar veya cüzdanlar gönderim yaptığınız adresleri adres defterine kaydetmenizi sağlıyor. Fakat adres değişimlerine ilişkin duyurular ya gözden kaçıyor ya da bu duyurular hiç yapılmadan değişiklik yapıldığı için adres defterine kayıtlı bir adrese gönderdiğiniz coinler uçup gidiyor.

Aslında bu coinler ilgili borsanın kendi hesabında kalmaya devam ediyor. Sonuçta private key ellerinde. Neden bu tarz değişiklik yaptıklarını anlamak gerçekten güç.

Muhtemelen insanların parasını unutmasını sağlamak ya da bu tarz gecikmeler oluşturup paranızı başka işlemlerde geçici olarak kullanarak kar elde etmeye çalışmak amaçlanıyor.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Dikkat edin bencede arkadaşlar boşu boşpuna birikiminizden olmayın umarım kısa sürede sorunun çözülür hocam
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Hitbtc herkese açık support adresine girilmiyor.
Sabahtan beri binlerce şikayet vardı kapatmışlar.
Siteden para çekmeyi bir kenara bırakın siteye coin bile yollanmıyor.
Kendi cüzdanlarında bekletiyorlar.
Hesaba yansıtmıyorlar.
Cüzdanlar sürekli yenileniyor kendi kendine.
Arkadaşlar içerdeki 6000 dolarım haram zıkkım olsun .
Ben kaybettim siz kaybetmeyin.uzak durun.
full member
Activity: 406
Merit: 100
Adamlara bir ticket felan aç istersen hocam harbiden böyle iş mi yapılır ya gerizekalılara bak, önceki adresim buydu de kendi değişmiş de bakalım nolcak. Geçmiş olsun kısa sürede halledersin inş.
legendary
Arkadaşlar şimdi hitbtcye girdim depozit adresi değişmiş ben bunların yapacağı işin içine ediyim.
ben cüzdan değiştirmeye falan basmadım ama adres değişmiş ne yapmam lazım ?
member
Activity: 448
Merit: 17
Geçmiş olsun kardeş şuanlık Ethereum ile işlem yapmak sıkıntılı keşke yapmasaydın mecbur bekliyiceksin hesaba yansımasını geri dönüşü yok malesef.
legendary
Hocam sakin ol benim bir konum vardı bunla alakalı belki görmüşsündür daha önce yaklaşık 2 hafta sürdü hesabıma yansıması ama eninde sonunda yansıdı supporta yazıp bekleyin yapacak bir şey yok.

Bu yolladığım adresin private keyine ulaşma şansım varmı?
Lanet olsun ya.
2 hafta bekleyemem ben.
Yapacakları işe sıçıyım borsaya token yollayamıyoz.
Gelde sövme ya.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Hocam sakin ol benim bir konum vardı bunla alakalı belki görmüşsündür daha önce yaklaşık 2 hafta sürdü hesabıma yansıması ama eninde sonunda yansıdı supporta yazıp bekleyin yapacak bir şey yok.
legendary
Hocam tam emin olmamakla beraber aklıma gelen tek şey ETH ağı yavaşlığından olabilir demek geliyor. Ama etherscan'da gitti olarak gözüküyor diyorsunuz anlamadım bende biraz daha bekleyin olmazdı support'a yazın.

Arkadaşlar etherscan da gösterdim buraya da yapıştırayım.Direk yolladığımda gitti zaten fee yi yüksek tuttum.
Hitbtc bakiyemde görünmüyor kafayı yemek üzereyim artık.fiyat düşüyor ben bekliyorum başlarım böyle işe ya.

https://etherscan.io/address/0xb321cadf61eca9704fb21b1f4a9b4e6c35763d24#tokentxns
full member
Activity: 266
Merit: 242
ağdaki yavaslıktan oluyor ama bellıde olmuyor dun erc20 standart token yolladım 10 saat surdu, sabah yıne erc20 standartı aynı token yolladım 10 dk da geçtı
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Hocam tam emin olmamakla beraber aklıma gelen tek şey ETH ağı yavaşlığından olabilir demek geliyor. Ama etherscan'da gitti olarak gözüküyor diyorsunuz anlamadım bende biraz daha bekleyin olmazdı support'a yazın.
legendary
Neredeyse 3 saat geçecek.Sorun hala devam ediyor yokmu böyle birşeyle karşılaşıp çözüm bulan arkadaş ?
legendary
Arkadaşlar aşağıdaki hitbtc adresime token gönderdim 10 sn yede etherscan da gönderilmiş olarak göründü.
1 saati geçti ama hala hitbtc deki bakiyeme yansımadı.Normalde 1 dk da hesabıma geçerdi niye böyle oldu ya Sad
https://etherscan.io/address/0xb321cadf61eca9704fb21b1f4a9b4e6c35763d24#tokentxns

EDİT 1
YOĞUN ŞİKAYETLER SEBEBİYLE SUPPORT FORUMUNA ERİŞİMİ ENGELLEDİLER.
TELEGRAMDA ŞİKAYETÇİLER TARAFINDAN BİR GRUP OLUŞTURULDU
BAZI KULLANICILAR HİTBTC Yİ MAHKEMEYE VERMEYE HAZIRLANIYOR.
ÇOK DAHA BÜYÜK PROBLEMLER YAŞAYAN KULLANICILAR VAR.
Pages:
Jump to: