Zaten 2 yıldan uzun süredir negatif trustum var, dert etsem sıfır hesapla devam eder, bırakırdım bu hesabı, imza ya flnda girmiyorum, forumda vakit geçirmeyi seviyorum. Hatalar yaptım, hatamın kat be kat üstünde cezasını çektiğimi düşünüyorum. Sürecin sonunda ban yersemde hayırlısı olsun der geçerim. İngilzicem yeterli değil o yüzden hiçbir şekilde globalde yazmayı, başlığı açanlara prim vermeyi düşünmüyorum.
Benimle ilgili başlıkta destek mesajları yazan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
Ancak Vispilio hocamın dediği gibi sadece buraya yazdıklarınızı bile gönderseniz, altına da yaptığınız kaliteli paylaşımları sıralasanız, banlamanın mantıksız olduğu ortaya çıkar. Çünkü hem Blacknavy hem de sözkonusu başlıkta size cephe alanların da dediği gibi banlama, yöneticinin insiyatifinde, ister banlar ister banlamaz. İngilizcem benim de yetersiz ama translate var ya da sizi seven çok, birine rica etseniz savunmanızı çevirebilir. Ya da savunma hakkı kutsaldır deyip Türkçe yazın, onlar çevirsin işleri ne 😂
Açıkçası beni kalıcı banlasalar "beni istemeyeni ben de istemem" der geçerim, bi daha da işim düşmedikçe uğramam. Daha önce de yazdığım gibi bu işin uplanmasını istemeyen arkadaşlarımızın sayısı bir hayli fazla. Konuşmazsak unutulur düşüncesindeler, bu da bir yöntem-strateji elbette...İmza yöneticisi bile rahatsız oldu, ben de "diyeceğimi dedim zaten" diyerek yazmayı bıraktım.
Gelecekte de benimle ilgili olmadıkça ya da sözkonusu kişi istemedikçe yazmayı düşünmüyorum. Lokalde takılır giderim napiym, sivri bir tip olarak anılmak da var. Meta'yı reputation'ı çöplüğe çevireceklerse benim suçum değil...saygılar sevgiler hürmetler