Meta da şöyle bir başlım açılmış, banlanmamı istiyor arkadaş, iki kelam edeyimde içimde kalmasın ban yersem
https://bitcointalksearch.org/topic/ban-evasion-by-scammy-dt-member-please-permaban-account-case-1-5206872
Başlıkta bahsi geçen hesaplardan criproturk ve the_doctor u ben açtım. the_doctor u bir sürede kullandım .
Ama bounty olaylarının hızlandığı dönemde birini kuzenime birini arkadaşıma verdim. İşi öğrenmelerine yardımcı oldum. Bazen aynı adresi iki hesapta da kullandığımız olmuş, bende başlıkta şimdi gördüm.
Bide Dontcry. diye bi hesapla beni ilişkilendirmişler ama bu arkadaşı tanımam etmem, benim sosyal medya hesaplarını bountye katılırken kullanmış sanırım, muhtemel benim postları copy past yaparak bountylere katılmış.
the_doctor hesabı banlandı, criptoturk de arkadaşta hesabı aktif kullanmıyor bildiğim kadarıyla. Bounty işi bitince geldikleri gibi gittiler. Bu yaptıklarım ban sebebiyse banlasınlar ne diyim.
2013 den beri forumdayım. Şimdiye kadar kimsenin beş kuruşunu almadım. Kimsenin zarara girmesine sebep olmadım. Aksine cakir, bobmarley, anancra, guwera fonlarında kayıplarım oldu, adını bile hatırlamadığım yerli bitshares üzeri dex projesi vardı ordan ufak bir pay almıştım battı, stunna isimli genç bir arkadaş vardı , borç istedi verdim , bir kısmını ödemedi, herşeye rağmen yerel topluluğun gelişmesi için maddi ve manevi katkı sunmaya devam ettim. Etmeyede devam edeceğim
Tüm bunların dışında forum benim hayatımın merkezinde değil 36 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bir oğlum var. İyi bir işim ve tr şartları için ortalama üstü bir gelirim var.kripto paralar biraz hobi, biraz ek gelir, daha çok da eğlence benim için, ama zorla forumdan soğutuyorlar. Yabancı hesaplarla sidik yarıştıracak ne enerjim ne vaktim , nede yeterli ingilizcem var. Sadece sizler bilin diye yazdım.
Hadi kalın sağlıcakla,
kaliteli insanlari boyle boyle forumdan soğutuyolar. sen ban yesen de 0’dan zero to hero olabilecek kadar donanimli birisin. umarim yemezsin. 2017’de kasmayan bir adam tanimiyorum.