~wolwoo is Distrusted by:
1. klaaas (Trust: +11 / =0 / -0) (31 Merit earned) (Trust list) (BPIP)
2. owlcatz (Trust: +38 / =0 / -1) (DT1! (25) 224 Merit earned) (Trust list) (BPIP)
şu iki manyaa (nerdeyse tüm foruma distrust atmışlar) distrust verdim.
Bunun dışında feedback +yorum atıyorum yereldeki üyelere, devam etmeyi düşünüyorum. hoşlanmayan olursa, silmemi isteyen özel mesaj atması yeterli, teşekkürler
Bunlardan biri türk arkadaşlardan birinin dt listesinde desem, hemde karşılıklı, önce distrust listesindeymiş, sonra karşılıklı dt ye geçmişler. Nasıl bir güven oluştuysa artık aralarında
@Bthd senin durum daha vahim bu arada, senin trust listende olan biri seni distrust listesine eklemiş, sıradan herkesi eklemek mantıklı değil, forumda isim yapmış, belli başlı bilindik üyeler dışındakileri çıkarmak lazım, bende yabancılardan theymos var sadece, dt deep de 2 yaptım, başkada yabancı yok listemde
evet üstad gördüm @byrallier @owlcatz'a trust vermiş karşılıklı, owlcatz da tüm foruma distrust vermiş
http://loyce.club/trust/2019-08-24_Sat_08.13h/313016.htmlowlcatz'ın trust listesindeki suchmoon da bana 4 merit vermişti bir dönem
Vispilio hocamın globalde açtığı başlığından...
lauda da bende distrust idi, sonradan baktım, naneyi yemiş galiba kaldırdım...Amaan neyse yaa! Herkes istediğini yapmakta özgür, yalnız trust verenler listelerini biraz daha geniş tutabilirler kannatindeyim. Yani listeyi kısa tutunca daha mı cool olunuyor, daha mı seçkin olunuyor? Elinizi korkak alıştırmayın arkadaşlar, cebinizden birşey çıkmıyor neticede
@goraset @wolwoo
burada yazdıktan sonra banada yazsaydınız sebebini anlamak için iyi olurdu, denk geldim de gördüm şimdi, bir süredir online değildim.
konuya gelirsek, eleman beni tanımadan distrust etmiş, bende onu ettim, sonra bir süre sonra PM atıp verdiğim tepkinin çocukca olduğunu söyledi, bende ona tanımadığı bir insanı distrust etmesinin de aynı olduğunu izah ettim. Sonra bana uzun uzun açıklama yaptı ve profilimi inceledikten sonra senin de "trust" kasanlardan olmadığını gördüğüm için trust a aldım dedi.
O sırada yaptığı izahiyatta;
- lauda ve çetesi denilen ekiple bir yıl önce diyalog halinde olduklarını, forumda art niyetli insanları distrust ettiklerini söyledi bir sebeple aralarının bozulduğunu ve bir yıldır onlarla diyaloğu olmadığını ifade etti.
- kendisine bizi niye distrust ettiğini sorduğumda ise DT olma ihtimali olanların hepsini distrust edip sonrasında müsait oldukça profillerini inceleyip kaldırıyorum, çekiyorum dedi. Amaç DT sistemini bozmaya çalışanlar varsa onları engellemek amacıyla dedi.
Söylediklerine inanarak ve şimdilik bizleri distrust edenlerin sayısının yüksek olması sebebi ile taktiksel olarak bende trust verdim. Dönüp bakarsanız bizim türk forumdan bir tane DT çıkma ihtimali olanları hemen elimine ediyorlar kaç kişi DT oldu kaç kere geri düştü. Ben o bahsi geçen arkadaşı trust etmesem Trust ve Distrust farkı 10-20 küsür, o beni etmese aradaki fark 1-2 den 0-1 e düşüyor
Benim için çok önemli mi? Hayır.
Ana bu konularda ha keza Mathias kovalayıp bize (ekiller, bana, bir kaç arkadaşımıza daha ) özelden bilgi verene kadar ben bu olayları zaten ne takip ediyor ne de kullanmışlığım var idi (merağım olmadığndan).
Şuan her türlü destek işimize yarar. Çünkü şuan DT listesinde verilen desteklerle duruyoruz, Trustların ve Distrustların sayısı birbirine eşit olunca DT liğinizin uçtuğu andır.
Özetle, Bize bir doktor elide lazım.