İlginçki ilginç şimdi baktım ama googleda falan gözükmüyor fake site sanırım tedbir alınmış yada kapanmış gibi.
Soru şu olmalı bu girişimde bulunan kimse acaba neyi amaçlıyordu.
Normal koinekse üye olan kaza ile sizin sisteme girse idi.
Sonuçta üye mail-pass eline geçse ne olacak sonradan sms kod onay geliyor onu nasıl aşıcan derler
kaldıki bende üyeyim koineks dün misal coin bozdurdum saat 16:00 gibi bankaya transfer emri verdim ve o emiri verincede cebe gene sms geliyor yani okey verin diye işte o kodu girince bankaya parayı transfer geçerli hale geliyor zaten 40-50 dakika sonrada para bankaya yattıda.
İşte bunu nasıl aşacaktı bu sivri zekalılar soru bu olmalı.
Yani bu kadar kolay değil milletin şifre maile ulaşıp üstüne cep sms yi aşıp hesaba girmek ve coinleri çalmak için 40 fırın değil 40.000 fırın ekmek yemesi gerekir diye düşünüyorum.
Sahte kimlikle ya da bayi çalışanını ortak edip telefon abone merkezinden sizin sim kartınızın kopyasını çıkartabilirler. SMS kodu çok da sağlam bir güvenlik önlemi değil. Google authenticator gibi uygulamalar daha güvenli. SMS'e güvenmeyin çok.
İşte geçen gene başka bir borsa için senin dediğin yazıldı çizildi.Burdaki üye ne diyor.Benim adıma istanbul kadıköy yakasında turkcell bayinden yedek sim kart alınmışta.İşte bunu maile kaç kere girilmiş falan filan.
Olayın özet geçersek mesele üyede değil mesele borsada ve borsa sahibi olan kişinin kafası çalışacak hırsız adamı işe almayacak.Aç adamı şirketin kapısından içeri sokmayacak.İşte öyle aç köpekleri işe alırsan hırsıza kilit dayanmaz derler.
Adam şirketten senin yolladığın onay için kimlik fotokopinizi alıp gider senin adınada sim kart çıkartır.
Şirkette köstebek varsa.
En son gene bir borsa şirketinden para sızdıranlar yakalandı parayı çalan zaten şirketin çalışanı üstte ne dedik hırsızı işe almayın ne kendinizi yakın nede üye olanları boş işlerle uğraştırmayın.
Buda haber linki.
https://www.birgun.net/haber-detay/istanbul-da-1-5-milyon-liralik-bitcoin-soygunu-203340.htmlEleman o kadar görmemişki hani laf var
görmemişin oğlu olmuş tutmuş bebeğin pipisini koparmış buda gidip hemen ranger Rover jeep almış öküz ve o jeeple işe gitmiş hava atmış mankafa .
Şirket sahibide demiştir.Amk ne oluyor lan
biz bu jeep e binemiyoruz bu öküz yanımızda çalışıyor 3.000-5.000-TL maaş veriyoruzda bu jeepe nasıl aldı?
Günün sorusu.Şirkette köstebek var abiii.