Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 14. (Read 58254 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
hala buraya yatırıp çekebilen varmı parasını Smiley
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Türkiyede en fazla coini destekleyen borsa olduğu için tercih ettim ancak daha ilk para yatırma işleminde bile yaşattığı sorunlar yanlış bi tercih yaptığım hissiyatını veriyor. Kendi sistemsel sıkıntılarını sanki Akbank'tan kaynaklanıyormuş gibi gösteriyorlar.
full member
Activity: 224
Merit: 100
para yatırma kısmında sadece akbank var ? ben size para yatırmak için illa gidip akbanktan hesap mı açacağım ? bu biraz saçma değil mi

eft yapın sizde hesap açtırmak yerine.
member
Activity: 630
Merit: 37
para yatırma kısmında sadece akbank var ? ben size para yatırmak için illa gidip akbanktan hesap mı açacağım ? bu biraz saçma değil mi
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
koineks hazır olmayan yarım yamalak bir sistemle bu işe bulaştı ama eline yüzüne bulaştırdı.
Umarım sorunlarını çözerler yada millete işkence çektirmezler..
sr. member
ben dün para çekimi yaptım 1-2 saatte sonuçlandı..
member
Activity: 294
Merit: 10
Koineks için ilk başta kötü yorumlar okumuştum ama çok fazla mantıklı gelmediği için kullandım ve bunlar gerçekten asılsızmis hiçbir sıkıntı yaşamadım ve gayet hızlı oldu
member
Activity: 532
Merit: 18
Ben de son zamanlarda koineks üzerinden yaptığım işlemlerden oldukça memnunum umarım bu şekilde çalışmaya devam ederler. Smiley Bu arada bu tarz borsaların güvenliklerine çok daha fazla dikkat etmeleri gerekiyor.
member
Activity: 203
Merit: 15
geçtiğimiz hafta içi ilk kez kullandım koineks i.. bazı olumsuz yorumlar riskli bir iş yapıyormuşum hissene kaptırsada borsaya çekim yapıp ordan bankaya gönderme ve transferin gerçekleşmesi yarım saat sürmedi. Bu konuda koineks benden geçer not aldı.. Dİğer işlemlerimde de tercih edebileceğim borsa olarak gözüküyor özellikle eth desteginden dolayı..

saygılar,
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
İlginçki ilginç şimdi baktım ama googleda falan gözükmüyor fake site sanırım tedbir alınmış yada kapanmış gibi. Tongue Roll Eyes
Soru şu olmalı bu girişimde bulunan kimse acaba neyi amaçlıyordu. Huh
Normal koinekse üye olan kaza ile sizin sisteme girse idi.
Sonuçta üye mail-pass eline geçse ne olacak sonradan sms kod onay geliyor onu nasıl aşıcan derler Grin
kaldıki bende üyeyim koineks dün misal coin bozdurdum saat 16:00 gibi bankaya transfer emri verdim ve o emiri verincede cebe gene sms geliyor yani okey verin diye işte o kodu girince bankaya parayı transfer geçerli hale geliyor zaten 40-50 dakika sonrada para bankaya yattıda.
İşte bunu nasıl aşacaktı bu sivri zekalılar soru bu olmalı. Grin Grin
Yani bu kadar kolay değil milletin şifre maile ulaşıp üstüne cep sms yi aşıp hesaba girmek ve coinleri çalmak  için 40 fırın değil 40.000 fırın ekmek yemesi gerekir diye düşünüyorum. Tongue Grin

Sahte kimlikle ya da bayi çalışanını ortak edip telefon abone merkezinden sizin sim kartınızın kopyasını çıkartabilirler. SMS kodu çok da sağlam bir güvenlik önlemi değil. Google authenticator gibi uygulamalar daha güvenli. SMS'e güvenmeyin çok.

İşte geçen gene başka bir borsa için senin dediğin yazıldı çizildi.Burdaki üye ne diyor.Benim adıma  istanbul kadıköy yakasında turkcell bayinden yedek sim kart alınmışta.İşte bunu maile kaç kere girilmiş falan filan.

Olayın özet geçersek mesele üyede değil mesele borsada ve borsa sahibi olan kişinin  kafası çalışacak hırsız adamı işe almayacak.Aç adamı şirketin kapısından içeri sokmayacak.İşte öyle aç köpekleri işe alırsan hırsıza kilit dayanmaz derler.

Adam şirketten senin yolladığın onay için kimlik fotokopinizi alıp gider senin adınada sim kart çıkartır. HuhŞirkette köstebek varsa.

En son gene bir borsa şirketinden para sızdıranlar yakalandı parayı çalan zaten şirketin çalışanı üstte ne dedik hırsızı işe almayın ne kendinizi yakın nede üye olanları boş işlerle uğraştırmayın.

Buda haber linki.

https://www.birgun.net/haber-detay/istanbul-da-1-5-milyon-liralik-bitcoin-soygunu-203340.html

Eleman o kadar görmemişki hani laf var görmemişin oğlu olmuş tutmuş bebeğin pipisini koparmış buda gidip hemen ranger Rover jeep almış öküz ve o jeeple işe gitmiş hava atmış mankafa . Grin

Şirket sahibide demiştir.Amk ne oluyor lan  Grin  biz bu jeep e binemiyoruz bu öküz yanımızda çalışıyor 3.000-5.000-TL maaş veriyoruzda bu jeepe nasıl aldı? Grin

Günün sorusu.Şirkette köstebek var abiii. Grin

full member
Activity: 322
Merit: 100
İlginçki ilginç şimdi baktım ama googleda falan gözükmüyor fake site sanırım tedbir alınmış yada kapanmış gibi. Tongue Roll Eyes
Sonuçta üye mail-pass eline geçse ne olacak sonradan sms kod onay geliyor onu nasıl aşıcan derler Grin
kaldıki bende üyeyim koineks dün misal coin bozdurdum saat 16:00 gibi bankaya transfer emri verdim ve o emiri verincede cebe gene sms geliyor yani okey verin diye işte o kodu girince bankaya parayı transfer geçerli hale geliyor zaten 40-50 dakika sonrada para bankaya yattıda.
Yani bu kadar kolay değil milletin şifre maile ulaşıp üstüne cep sms yi aşıp hesaba girmek ve coinleri çalmak  için 40 fırın değil 40.000 fırın ekmek yemesi gerekir diye düşünüyorum. Tongue Grin

Sahte kimlikle ya da bayi çalışanını ortak edip telefon abone merkezinden sizin sim kartınızın kopyasını çıkartabilirler. SMS kodu çok da sağlam bir güvenlik önlemi değil. Google authenticator gibi uygulamalar daha güvenli. SMS'e güvenmeyin çok.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io

Anlık ayna anda sisteme giriş yapıp çıkış yapmıyorsa ? Ayarlandı ise tüm hesapları anında boşaltabilir. Yapan kişiye ve yandex e sormak lazım. Yandexde kionesk yazınca en üst reklamda çıkıyor kendisi.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
https://bitcointalksearch.org/topic/m.30191962

Koineks mesaja bakıp gerekeni yapın. Kullanıcılarınızı, bizleri koruyunuz .

Mesaj içeriği ;

Evet arkadaşlar adamlar koineks tasarımını kopyalamışlar ve adını koirnesk com koymuşlar dikkatli olalım. Emeklerimizi kaptırmayalım. Yandex de reklam verip en üstte reklamı çıkmaktadır siteye dikkat edelim. Şikayet de edelim siteyi.

RESİM:  https://ibb.co/cCBSRS ( Resim alt da mevcut, açılmaz ise sayfayı yenileyin. )

Merhaba,

Konu savcılığa bildirilmiştir kısa sürede çözüm sağlanacaktır.

Siz değerli kullanıcılarımız sitemize giriş yaparken adresin doğruluğundan lütfen emin olunuz.

Teşekkürler.
jr. member
Activity: 420
Bountyhive.io
https://bitcointalksearch.org/topic/m.30191962

Koineks mesaja bakıp gerekeni yapın. Kullanıcılarınızı, bizleri koruyunuz .

Mesaj içeriği ;

Evet arkadaşlar adamlar koineks tasarımını kopyalamışlar ve adını koirnesk com koymuşlar dikkatli olalım. Emeklerimizi kaptırmayalım. Yandex de reklam verip en üstte reklamı çıkmaktadır siteye dikkat edelim. Şikayet de edelim siteyi.

RESİM:  https://ibb.co/cCBSRS ( Resim alt da mevcut, açılmaz ise sayfayı yenileyin. )

newbie
Activity: 13
Dün gece itibariyle XEM fiyatları tavan yapmıştır (2.20 lerden 4.0 ları gördü). Ancak hiçbir borsadan XEM transferi yapılamamıştır Cry. Nedenini bilen varsa açıklasın lütfen.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Xem de ekleniyormuş yakında.
Yeni coinler enlenmesi güzel ama destek birimine bi kaç eleman daha alsanız da işlemler biraz hızlansa olmaz mı? Çok iyi büyüyorsunuz ama bunlara önem vermeniz lazım.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
sabah yaptigim stellar cekiminin durumu 5 dakika sonra basarisiz oldu. desteğe yazdim halen cevap yok..
sr. member
haftasonu para çekebilen oldumu buradan?
member
Activity: 756
Merit: 17
İnsanlar abartıyor bence oldukça kullanışlı bir borsa.Farklı farklı altcoinleri sitelerine eklemeye çalışmaları diğer borsalardan farklı olarak işi ele aldıklarının önemli bir göstergesi ama yalan yanlış reklam yapmaları gerçekten hiç etik değil 24 saat para çekimi var diye reklam yapıp sonra bunu gerçekleştirmemek çok büyük bir yanlış.
Pages:
Jump to: