Koineksi son 1 aydir aktif olarak kullaniyorum. Aylik hacmim de baya bir yüksek, dün geceye kadar hic bir sorun yasamadim. Malesef dün gece sinirimi bozan bir sorun oldu. Koineks'den yüklü miktarda doge aldim ve sonra cüzdanima göndermek icin cekim islemi baslattim. Mail geldi, mail ile onayladim ve 3-5 dakika sonra hesabimda cekimin tamamlandigi gözüküyordu. Gecmis islemlere baktigimda tx id de mevcuttu. Ancak ne hikmetse cüzdanima para yatmamisti ve tx id'yi dogechain explorer'da aratinca böyle bir islem gözükmüyor hatasi aliyordum. Daha sonra cok kücük bir doge meblasi ile tekrar deneyim dedim ayni hatayi aldim. O zaman anladim ki heralde cüzdanlarinda bir problem var o yüzden islemler aktarilmiyor. Bu gayet normal, olabilecek bir sey. Ayrica cüzdanimdan koineks doge cüzdanima dogecoin gönderebiliyorum bunu da test ettim. Gece vakti facebook hesaplarina gerekli bilgilerle sorunu bildirdim. Sabah uyandigim da 1-2 saat facebook'dan gelecek yaniti bekledim. Gelmeyince, telefon numaralarini aradim, telefonda otomatik mesaj beni e-mail ve destek formu yolunu kullanmami söyledi. Ayni dedikler gibi
[email protected] adresine sorunu bildiren bir mail yolladim.
Maili gönderdikten 10 dakika sonra sorun ile ilgineleceklerini bildiren bir cevap aldim. Ki bu online platformalarda gercekten hizli bir süre. Tesekkür ederek yanitladim. 1 saat sonra ise sorunun giderilmesinin ne kadar sürebilecegini sordum. Cevap tekrar hizli bir sekilde geldi ve sorunlarin zaman siralamasina göre cözüldügünü belirttiler. Ki bu olmasi gereken bir sistem, takdir de ediyorum. En son mailin üstünden yaklasik 3-4 saat gecti, hala bir gelisme veya bilgilendirici bir mail yok. En azindan islemi tamamiyle iptal edip miktari koineks hesabima geri yatirabilselerdi daha iyi olurdu. Ancak mailime cevap veren yetkili islemin iptal edilemeyecegini söyledi.
Koineksin cüzdanlarini kontrol ettim ve benim yaptigim islem hic islenmemis, o yüzden iptal edilebilecegini düsünüyorum.
Bitfeks'de de benzer bir sorun ile karsilasmistim. Orada bulunan yetkili sorunun bildirilmesi ve cözülmesi arasinda beni telefon ile arayarak, o anki durumu anlatti ve bu sayede güvenimi kazandi. Aynisini koineks'den de beklerim.
Bu yaziyi yazmamdaki amac koineksi kötülemek, yaygara cikarmak degil. Sadece bir sorunda yasadigim tecrübeyi aktariyorum, ki böylece koineks ileriki zamanlarda müsterilerinin gözünden neleri dogru neleri yanlis yaptigini görebilsin diye. Sorun giderildiginde ise bu yaziyi güncelleyecegim. Umarim en kisa zamanda sorun giderilir ve ben de böylece koineksi kullanmaya devam edebileyim. Memnun oldugum bir platformdan sogumak gercekten istemem.
Ekleme:
Sabah sistemi tekrar denemek istedim ve koineks'den cüzdanima 3 doge yolladim.
O 3 doge basari ile cüzdanima ulasti.
2. Ekleme:
Islemlerin gerceklesmeyip, koineks'in cüzdanindan cikmadigini ve islemlerin iptalini istedigimi belirttigim bir mail attim.
Mailden 2-3 dakika sonra, 5 doge degerinde cekme islemi iptal oldu. Asil yüksek miktarda yapilan islem henüz iptal olmadi. Gözden kacirabilecekleri icin, o isleminde iptal edilmesi gerektigini belirttigim bir mail daha attim. Durum degisicince bu yaziyi tekrar güncelleyecegim
3. Ekleme:
Bütün bakiye hesabime geri yüklendi. Sorun giderildi