Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 12. (Read 58254 times)

full member
Activity: 672
Merit: 110
bidaha koınekste ıslem yaparsam anamızı s....... ne bu arkadas 4 saattır ethler sıteye gecmıyor.blogunuzu sıkeyımmm .ne cuzdanı kullanıyor bu mallar merak edıom
edit : 7 saat oldu hala hesaba grcmedı.kullnmyın sakın bu siteyiii
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
site ilk zamanlara göre oldukça geliştirdi kendini kısa zamanda. yatırım ve çekimler de oldukça güven veriyor. umarım bozmazlar. büyüme konusunu orantılı şekilde ilerletirler. müşteri çok hızlı artınca bi noktadan sonra bozuyor firmalar.
member
Activity: 392
Merit: 24
3 onay sonrası BTG lerin hesaba otomatik olarak geçmesi söz konusu. Test edildi onaylandı
member
bugün BTG alım satımı başladı.
Siteye BTG gönderiminde onay alınmasına rağmen cüzdana geçmeme gibi sorunlar yaşanmakta fakat destek ekibi oldukça kısa zamanda geri dönüş yaparak sorunu çözmeye çalışmaktadır.
Eğer transfer alım ve satım gibi durumlara girecekseniz bu yazdığımı dikkate alın BTG için.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Bugün koineks'e kendi bilgisayarımdaki cüzdanımdan DASH gönderdim. Daha koinek sitesine login olup bakana kadar dash hesabıma geçmişti bile.

Daha önce sattıklarımdan banka hesabıma çektiklerim de mesai saatleri içinde çok çabuk gerçekleşmişti.
Coinleri elimde dash olarak tutuyorum, dash satmak için doğru düzgün dash marketi olan bir tek koineks var. Başka dash marketi olan yerli borsa da gördüm ama daha DASH ile Dashcoin farkını bilmeyip ya da umursamayıp sitede Dash yerine dashcoin yazan borsayı ciddiye alıp işlem yapmadım. koineks şimdiye kadar sorunsuz gitti, umarım bundan sonra da böyle devam eder.
jr. member
Activity: 169
Merit: 5
Boyle bir sey olamaz ya. Bugun koineks disinda 2 tane borsayla toplamda 4 islem gerceklestirdim. Ne yatirdiysam hepsi aninda gorundu. Tam 1 saattir koinekse gonderdigim ethereum hala koineks bakiyemde gozukmuyor. Kaç kere gelen transferi kontrol et dedim. Destek talebi actim. Bana hazir cumlelerle cevap verildi. Herhangi bir mudahalede bulunamiyoruz, bize ulasinca yansiyacaktir diye. İyi de tam 1 saat olmus size ulasali. Ayrica kac kere yanlis adrese yanlis cuzdana mi gonderdim diye kontrol de ettim hersey dogru.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.Görünen mesai saatlari içinde para çekme ve para göndermeyi yapıcaz anlaşılan.Birde 3-4 ay önce millet bağırıp çağırıyordu siteye girilmiyor diyede bizde zorla giriyorduk gerçi. Grin
Şeytan kulağına kurşun maşallah diyelim nazar değmesin şimdi sorunsuz giriyoruz.
alım satımda hızlı bu aralar bakalım millet gene abanırsa ne olur bilmemde. Grin şimdilik iyi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Evet ilk açıldığında 24 saat çalışıyordu haftasonu haftaiçi farketmeden ama artık haftasonu çalışmıyorlar Sad
member
Activity: 309
Merit: 15
Hocam sorunuzu hafta sonu EFT hesabıma geçer mi diye sormuşsunuz?

EFT yapabilmesi için bankaların çalışıyor olması lazım. Yani mesai saati dışında ve hafta sonu EFT hesabınıza geçmez. Orası kesin. Sorunuzu "havale" olarak soracaksanız eğer o ayrı. O sorunun cevabını Koineks ya a kullanan deneyen varsa verebilir.

full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Bu hafta içersinde mesai saatleri içersinde 4 kere bankadan koineks e eft çıkardım yaklaşık 10 dakika içinde koineks hesaba para geçti hatta cebede mesaj geliyor para hesaba geçti diye.
Sormak istediğim misal cumartesi yada Pazar günü eft çıkarsak hesaba geçermi?
Yada cumartesi Pazar günü coin bozdursak yada hafta içi bozdurduk mesai saati dışında diyelim para hesaba ne zaman geçer?
Ayrıca birkaç alt coin daha borsaya eklenirse iyi olur gibi.
Coinmarketcap a göre ilk 20 de olanlardan örnek.

CARDANO-IOTA-NEO-MONERO gibi.

İyi günler..
sr. member
1*2 kez çekim yaptım hızlı yansıdı ama şu yatırımların otomatik olmaması insanı üzüyor
member
+yurtdışına çıkış için en iyi stellar, en düşük komisyon ve çıkış hızı çok çok iyi. aklınızda olsun. koineksten çıkması 1dakkada oldu.
Buna kesinlikle katılıyorum zaman zama nfiyat farkı da çok düşüyor ve hatta karlı konuma geçirebiliyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
"Değerli Kullanıcımız,

Market hacmi olarak Dünya’nın 4. büyük Kripto Para Birimi olan, fiyat istikrarı ve teknik alt yapısı son derece beğenilen Bitcoin Cash, sizlerin de yoğun isteği sebebi ile bugün (03.04.2018) saat 16:30’da borsamızda işleme açılacaktır. 16:30’dan itibaren alım satım ve yatırma çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz."

Merhaba;

Yoğun istek! İnanırım, XRP alan bunu da alır. Roger Ver'in peydahlayıp sizlerin sızavladığı coininiz hayırlı olsun. Gelecek gördüğünüz coin bu mu gerçekten? Yazık.

İyi dileklerimle
sr. member
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Bizlerden kesilen ve çekim yaptığımızda gönderilen fee farklı oluyor açıkcası.

Aynen öyle oluyor, çekim için de madenciye ödenen haricinde nasıl bir komisyon aldıklarını beyan etseler bu  kadar sorun olmayacak anladığım kadarıyla.
member
Activity: 102
Merit: 25
Bizlerden kesilen ve çekim yaptığımızda gönderilen fee farklı oluyor açıkcası.
sr. member
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Ether için ne kadar kesinti yapıyorlar?

Bizlerden 0.00500000 Ethereum alıyorlar. son yaptıkları gönderime baktığımızda görüyoruz ki 0.000147 eth ile gönderim yapmıslar.

https://etherscan.io/tx/0xd73e9988b6a8316ee30bd6c6bbf60a1fa2f92604f685c827bf61a4d346ac7a9f

Maalesef çoğu borsa bu şekilde çalışıyor ama koineks'in fee ücretleri üzerinden aldığı komisyon gerçekten çok fazla.Ethereum için yine bir şey söylemeyeceğim işlemler hızlı bir şekilde gerçekleşiyor ama diğer kripto paralarda özellikle bitcoinde insanlar mağdur oluyor.

transferleri toplu yapma olayı da var o yüzden tek tek kesip, topluda daha az mı ödüyorlar.

Acaba direkt self gönderi mi yapılsa?
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network

Bizlerden 0.00500000 Ethereum alıyorlar. son yaptıkları gönderime baktığımızda görüyoruz ki 0.000147 eth ile gönderim yapmıslar.

https://etherscan.io/tx/0xd73e9988b6a8316ee30bd6c6bbf60a1fa2f92604f685c827bf61a4d346ac7a9f

Maalesef çoğu borsa bu şekilde çalışıyor ama koineks'in fee ücretleri üzerinden aldığı komisyon gerçekten çok fazla.Ethereum için yine bir şey söylemeyeceğim işlemler hızlı bir şekilde gerçekleşiyor ama diğer kripto paralarda özellikle bitcoinde insanlar mağdur oluyor.
member
Activity: 205
Merit: 10
Coming Soon

sr. member
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Hocam koineks'i savunacağımdan değil, normal bi kullancııyım ama. Dün 1 eth aldım, cüzdana çekim yaptım. 10 dakikada geçti.
Acaba eth'de durum farklı mı?

Koineksin eth adresini su an bulamadım. Ama eminim onda da dusuk fee uyguluyorlardır. Sizin işleminizin gitmesi şu anda ethereum ağındaki rahatlık ve gas/fee oranının cok düşmesi. Aynı şey Bitcoin içinde gecerli.Son zamanlarda 0.00005 BTC/KvB bile bitcoin transferi icin yeterli gelmeye basladı. Yani bu durumlar anlık degisebiliyor. Daha önce de dediğim gibi koineks elinden gelse 0.0000000 fee ile göndermeye calısacak. Umarım en kısa sürede bu tür küçük hesapları bırakıp normal bir borsa olurlar.

Bu aralar ether ağı çok hızlı olduğundan dolayı çok yüksek hızla transfer işlemleri gerçekleşebiliyor.Yalnız bu fee oranlarını bu şekilde kötü kullanan borsa sadece koineks değil.Örneğin kucoinden btc çekmeye çalışmak gerçekten bir ölüm.
Pages:
Jump to: