Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 28. (Read 63073 times)

jr. member
Activity: 280
Merit: 4
bu konuyu insanlar iyi okusunlar, çünkü konu başında herkes btc nin 1500 dolar olduğunu konuşuyor ve bakıyorsunuz 1 yıl bile geçmemiş üzerinden
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bence şuan alım fırsatı sunuyor piyasa bize. Çünkü sağlam düşüş yaşayan projeler belli bir fiyatlara sabitlendi sayılır ve sadece BTC biraz oynak davranıyor. Eğer olurda btc güzel bir fyata sabitlenirse altcoinler yeşillenecektir.

ben olsam %30btc %30eth %20 sağlam altlar %20 5x-10x yapabilcek altlar şeklinde dizerdim portfoyü
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Tekrar 10k yı gosterırler, sonra gerı 8k dusururler, sonra 11-12k cıvarına cıkarırlar sonra bıdaha bır dusus, bu tarz dalgalanmalarla enınde sonunda artıs olucak dıye beklıyorum ben.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
Valla balinalar sıkılmıyor.Aceleleri yok galiba.Bekleyeceğiz mecbur başka çaremiz yok şu an.Biraz daha sürecek sonrasında artacaktır.Paniğe kapılmazsak sorun olmayacaktır.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bu gidişatı belirleyen ana unsur olan btc nereye giderse o da o tarafa gidecektir şimdilik düz bir çizgide ilerliyor.
full member
Activity: 532
Merit: 102
biraz daha bu seviyelerde gezinecek bir düşüş daha yaşarsak hüsran zaten sonu 1 yıla anca toparlar kendini birdaha düşerse.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Şu an sabırsızlar eldekileri çıkarma panik havasında, uzun vadede düşünenler gardını almış ve gerçek yatırımcılar pusuda bu alım fırsatlarını değerlendiriyor, bence sağlam projeli bir kaç altcoin belirleyip yatırım yapma zamanı, kısa döngüde köşeyi dönme hayellerini unutun artık Smiley
newbie
Activity: 159
Merit: 0
Olumlu haberler gelliyor ancak bir turlu yukarı gitmiyor piyasa gerçekten işgillenmeye başladım yani şöyle düşünüyorum altın mesele ciddi bir pump dönemine girse para oraya akıyor diyeceğim ancak tam olaram böyle bir durumda yok. Piyasa bir an önce toparlanmalı.
member
Activity: 336
Merit: 10
İstikamet tabiki de aşağı çünkü olumlu bir haber gelişme yok sürekli yasaklar balinalar ve bir sürü şey varken nasıl artacak en azından kısa sürede artmazz diye düşünüyorum.
member
Activity: 365
İstikamet aşağı yönlü. Ama biz %50 alt koinlerde bunu bile bile devam ediyoruz. Amaç bir miktar olsun btc miktarını arttırmak. Ama küçüldükçe küçüldü. Sonunda sıfırı tüketmezsek iyi. Bir yıldır böyle bişey görmedim.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Bence bu durgun zamanlarda volatilite si çok olmayan bir ya da birkaç coin seçip onlarla yola devam edilebilir.Çok fazla kar edeyim mantığıyla aşırı dalgalanan coinlerle yatırımı tehlikeli buluyorum.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Bu aralar piyasa çok durgun ve sürekli düşüşler yaşıyoruz en iyisi uzun vadede yatırım yapıp beklemek ben uzun vadede yatırımı ethereuma yapmayı düşünüyorum bitcoin yükselişe geçince ethereum da yükselecek inşallah sabırlı olup bekleyecez
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
Boğa sezonunda hepimiz az yada çok kazandık ayı sezonunda sermayemizi nasıl koruyacağız önemli nokta burası.Altcoin piyasası 1 aydır düşüşte ve durgun.Gidişat nereye gidiyor.Gidişatı görmek sermayemizi korumak acısından faydalı.Kimi bitcoine geçerken kimi USDT'ye geçiyor.Kimi de altcoin de kalmaya devam ediyor.En doğru kararı veren bu kötü dönemden daha az yara ile kurtulacaktır.Sağlam altcoine geçmek çözüm mü.Düşen tüm piyasada o da etkilenir kanımca.Görüşleriniz önerileriniz nelerdir arkadaşlar.

Son zamanlar da şunu daha da net anladım ki, BOĞA olduğunda USDT veya TL'ye geçmek. AYI piyasasında ise dikkatlice tekrardan BTC veya altlara geçmek çok kazançlı olabilir. Buda epeyce deneyim gerekiyor tabii.

Ayı piyasasında Çok iyi bildiğimiz bazı Coin/Tokenlar, alışkanlık haline getirdikleri hareketleri tekrar yapabiliyorlar. Eski fiyatlarını bulma anlamadın da söylemiyorum bunu. Pump/Dump olarak.
member
Activity: 210
Ben bu denli düşüşleri ilk defa görüyorum. Çok eskiden açılan başlık ve yine böyle endişelenmeler var ne zaman yükselecek ne olacak. tekrar toparlanacağına dair umut verdi bana açıkcası
member
Activity: 365
Başlık çok önceden atılmış olsa da bu başlıkları son zamanlarda olumlu bir haber var mı diye çok ziyaret ediyoruz. Olumlu haberlere hasret kaldık. Ama biliyoruz ki haberler de suni. Artık gelsin şu olumlu haberler nasıl gelirse gelsin.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bu gidişatı hiç beğenmedim sürekli durgun ve sürekli eriyen bir piyasa  hakim bu zamanlarda kısa zamanda düzelirse seviniriz.
full member
Activity: 490
Merit: 105
bu tür piyasa değişikliğini anlamak zor olduğu için bir çok zaman artık çok geç olunca anladığımız için pek elimizden birşey gelmez.
full member
Activity: 268
Merit: 109
valla bu saatten sonra fark etmez istikamet nereye zaten dibi gördük dibin dibinide görebiliriz yukarıda çıkabiliriz böyle yatay gitmesin yeter
full member
Activity: 182
Merit: 100
ya olan oldu bu saatten sonra ister aşağı ister yukarı yaza kadar yapması lazım bisey böyle düz gitmesi daha kötü umarım yeşillenmeler başlar
member
Activity: 546
kısa, orta görünüm short, uzun görünümü long. yani alış dalgasının başlamasına benim fikrim en az birkaç ay var belki daha uzun bile sürebilir. ab den şu gelen regülapsyon mu ne zamanzingo ise onu hayata geçirdiklerinde iyice kötüleşebilir. yorumlardan anladığım bu. regülasyon ne bilmem.
Pages:
Jump to: