Pages:
Author

Topic: Leupay, Revolut , Neteller & Skrill Ερωτήσεις UPDATED - page 4. (Read 18801 times)

full member
Activity: 378
Merit: 126
θα παραγγείλω αυτές τις ημέρες μία κάρτα για ρεβολουτ για ένα φίλο
θα ενημερώσω αν ζητηθεί χρήμα...

Μεχρι 20/04 ηταν free, πλεον κοστιζει 6 ή 12 ευρω

επιβεβαιωνω...
εμενα μου εβγαλε 20 ή 6 ή δωρεαν υπο την προυποθεση της επιλογης της premium συνδρομης

update επι του συγκεκριμενου θεματος
μολις ελαβα μαιλ για την δυνατοτητα παραγγελιας δωρεαν καρτας εφοσον γινει η παραγγελια μεχρι τις 13/5

δε γνωριζω αν βεβαια ειναι ειδικη προσφορα μονο για τον συγκεκριμενο λογαριασμο
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Την επιλογη να δημιουργιας λογαριασμου στο gdax coinbase και αντιστοιχη συνεργασια με revolut την εχει δοκιμασει καποιος;

εγω μολις εκανα και εστειλα ενα μικρο ποσο απο revolut προς εκει και αναμενω αν θα παει

ενδιαφέρον ακούγετε. Για ενημέρωσε μας αν δουλέψει.
full member
Την επιλογη να δημιουργιας λογαριασμου στο gdax coinbase και αντιστοιχη συνεργασια με revolut την εχει δοκιμασει καποιος;

εγω μολις εκανα και εστειλα ενα μικρο ποσο απο revolut προς εκει και αναμενω αν θα παει
sr. member
Activity: 617
Merit: 253
Και η Ν26 λειτουργει κανονικα ακομη
legendary
Πλέων έχω πρόβλημα με revolut δεν δέχεται ευρό από kraken με sepa .... Cry Cry Cry

Τι κάνουμε τώρα ??

όπως είπαμε και παραπάνω leupay μέχρι να την κόψουν και αυτήν Tongue
full member
θα παραγγείλω αυτές τις ημέρες μία κάρτα για ρεβολουτ για ένα φίλο
θα ενημερώσω αν ζητηθεί χρήμα...

Μεχρι 20/04 ηταν free, πλεον κοστιζει 6 ή 12 ευρω

επιβεβαιωνω...
εμενα μου εβγαλε 20 ή 6 ή δωρεαν υπο την προυποθεση της επιλογης της premium συνδρομης
full member
Την επιλογη να βαλουμε ...λανθασμενο... αφμ την εχουμε σκεφτει;

το ότι με όλα αυτά μπορεί να γίνεις στόχος (εκεί που διακινούσες μόνο πενταροδεκάρες) το έχεις σκεφτεί;

χαχαχα
όλα είναι ρευστά...

Πάντως όπως και να έχει χρειάζεται πολύ προσοχή
sr. member
Activity: 503
Merit: 256

το ότι με όλα αυτά μπορεί να γίνεις στόχος (εκεί που διακινούσες μόνο πενταροδεκάρες) το έχεις σκεφτεί;
full member
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
όπως έχω πει πολλές φορές κυνηγάνε το μαύρο χρήμα. αποκλείεται να αφήσουν κάτι να περάσει "λαθραία" εκτός και αν το θέλουν και ειδικά οι Γερμανοί που είναι και οι επίτροποί μας!
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Λοιπον, εχω νεα.Μιλησα με τον online agent της ν26.Ρωτησα τι θα συμβει αν δεν τους δωσω το tax id και απαντησε αυτο
"We will pass on information to the Greek government with your name and address without your tax number instead of without it.As per EU law."
Δεν σκεφτηκα να ρωτησω τιποτα αλλο.
legendary
Σ ευχαριστω για την απαντηση.Θελω να πιστευω οτι  επειδη ειναι τραπεζα και οχι.....coinbase, θα υπαρξει μια τελευταια ειδοποιηση.Μπορει ομως και να μην το ρισκαρω και να τους δωσω το αφμ.Τα ποσα ειναι αστεια αλλα την εχω βολευει απιστευτα.

λένε ότι είναι τράπεζα. Το νομικό καθεστώς τους πρέπει να δει κάποιος πρώτα και τις εξασφαλίσεις δίνουν. Ως συνήθως αυτές τις "λεπτομέρειες" τις κρύβουν θαμμένες σε μικρά γράμματα η σε σελίδα που πρέπει να ψάχνεις ώρα να την βρεις και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να βρει ξεκάθαρες απαντήσεις.
newbie
Σ ευχαριστω για την απαντηση.Θελω να πιστευω οτι  επειδη ειναι τραπεζα και οχι.....coinbase, θα υπαρξει μια τελευταια ειδοποιηση.Μπορει ομως και να μην το ρισκαρω και να τους δωσω το αφμ.Τα ποσα ειναι αστεια αλλα την εχω βολευει απιστευτα.
legendary
Δεκτον.
Θα μου δωσουν ομως μια τελευταια ειδοποιηση ή ξαφνικα θα τον κλειδωσουν?.Στο email που εστειλαν δεν ειχε καταλυκτικη ημερομηνια ουτε αναφερονταν σε τυχον κυρωσεις.Μονο οτι ειναι, σαν εταιρεια ,υποχρεωμενη απο τον νομο να ζητησει το αφμ.

αρκετές φορές αυτού του τύπου site κλείνουν τον λογαριασμό χωρίς να δώσουν καμία ειδοποίηση με την δικαιολογία πάντα ότι έχεις παραβιάσει τους όρους χρήσης. Γιαυτό δεν είναι ποτέ να εμπιστευόμαστε μεγάλα χρηματικά ποσά σε αυτές τις πλατφόρμες. Κανένας δεν σου δίνει εγγύηση ότι θα τα πάρεις πίσω η ότι δεν θα σου κλειδώσουν όποτε θέλουν τα χρήματα σου.
newbie
Δεκτον.
Θα μου δωσουν ομως μια τελευταια ειδοποιηση ή ξαφνικα θα τον κλειδωσουν?.Στο email που εστειλαν δεν ειχε καταλυκτικη ημερομηνια ουτε αναφερονταν σε τυχον κυρωσεις.Μονο οτι ειναι, σαν εταιρεια ,υποχρεωμενη απο τον νομο να ζητησει το αφμ.
legendary
Κι εμενα ηρθε mail για συμπληρωση του αφμ.
Το ερωτημα ομως ειναι τι ειναι πλεον υποχρεωμενη να κανει η ν26 αφου ο πελατης δεν δωσει το αφμ που δεν εχει καμμια υποχρεωση να κανει.
Τελος του μηνα,συμπληρωνω 90 ημερες απο το ανοιγμα του λογαριασμου.Θα δουμε.

απλά μπορεί να σου κλείσουν τον λογαριασμό
newbie
Κι εμενα ηρθε mail για συμπληρωση του αφμ.
Το ερωτημα ομως ειναι τι ειναι πλεον υποχρεωμενη να κανει η ν26 αφου ο πελατης δεν δωσει το αφμ που δεν εχει καμμια υποχρεωση να κανει.
Τελος του μηνα,συμπληρωνω 90 ημερες απο το ανοιγμα του λογαριασμου.Θα δουμε.
full member
εμενα παντως σημερα μου ηρθε εμαιλ απο n26 οτι πρεπει να συμπληρωσω το tax id μου.................  Undecided Undecided Undecided

Έχω βγάλει n26 εδώ και λίγο καιρό, έχω δοκιμάσει και ΑΤΜ withdrawl. Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ.

Για αυτό που αναφέρεις, είδα σχετική απάντηση χρήστη σε group facebook που αφορούσε χρήση σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας ενοικίασης. Όταν είδε το μήνυμα για το tax id, τους έστειλε email/chat support και τους είπε αν μου ζητάτε tax id εγώ φεύγω. Η απάντησή τους, όπως ανέφερε ο χρήστης, ήταν "εμείς είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να σας το ζητήσουμε. Εσείς πάλι δεν είστε υποχρεωμένος να μας το δώσετε."

Smiley

Πραγματι χρησιμη πληροφορία αυτη και ειχα σκοπο να την πεταξω στο συρταρι...
member
Activity: 966
Merit: 31
εμενα παντως σημερα μου ηρθε εμαιλ απο n26 οτι πρεπει να συμπληρωσω το tax id μου.................  Undecided Undecided Undecided

Έχω βγάλει n26 εδώ και λίγο καιρό, έχω δοκιμάσει και ΑΤΜ withdrawl. Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ.

Για αυτό που αναφέρεις, είδα σχετική απάντηση χρήστη σε group facebook που αφορούσε χρήση σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας ενοικίασης. Όταν είδε το μήνυμα για το tax id, τους έστειλε email/chat support και τους είπε αν μου ζητάτε tax id εγώ φεύγω. Η απάντησή τους, όπως ανέφερε ο χρήστης, ήταν "εμείς είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να σας το ζητήσουμε. Εσείς πάλι δεν είστε υποχρεωμένος να μας το δώσετε."

Smiley
Να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου σε σχέση με την Ν26 ότι μου ήρθε επίσης το mail που ζητάει να δώσω tax id information και σκόπευα να το αγνοήσω ούτως ή άλλως για να δω αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση. Η παραπάνω πληροφορία είναι ενδιαφέρουσα.

ΥΓ: Κι εγώ δοκίμασα ανάληψη από ΑΤΜ. Όλα πήγαν καλά και δεν χρεώθηκα τίποτα fees ανάληψης Smiley
newbie
Activity: 42

Smiley
Pages:
Jump to: