Pages:
Author

Topic: Leupay, Revolut , Neteller & Skrill Ερωτήσεις UPDATED - page 8. (Read 18801 times)

full member
Activity: 378
Merit: 126
πηγα να γραφτω στην leupay και ξαφνιαστικα ολιγον τι

στα ζητανε ολα!!!
και φυσικα και το αφμ σου
δεν γραφτηκα... Angry

Δηλαδή περίμενες να λάβεις iban σε ευρωπαϊκή τράπεζα και να μη δώσεις τα πάντα; Και επειδή κάποιοι νομίζουν ότι η Leupay δεν στέλνει όλα τα στοιχεία και τις κινήσεις του λογαριασμού, από πέρυσι έχει ανακοινώσει ότι κανονικά και με το νόμο τα γνωστοποιεί όλα... Η έδρα είναι μεν στη Βουλγαρία , αλλά είναι κάτι σαν offshore στην Μεγάλη Βρετανία με τράπεζα Λουξεμβούργου νομίζω.

Και όμως ναι,
έκανα εγγραφή σε μία παρόμοια τράπεζα, έγινε η επιβεβαίωση μου, μετά από λίγο κόπο βέβαια, και μέχρι τώρα περι φορολογικών... δεν έχω δώσει κάτι. Όταν μου έρθει η κάρτα δε ξέρω αν θα ζητηθεί τότε κάτι.
Πάντως iban εκδόθηκε κανονικά
Μένει να στείλω χρήμα και η κάρτα

Σε ποια αν επιτρέπεται και πού εδρεύει εάν γνωρίζεις φυσικά;

Βεβαίως, ν26 και εδρεύει στην Γερμανία
member
Activity: 966
Merit: 31

στα ζητανε ολα!!!
δεν γραφτηκα... Angry

Δηλαδή περίμενες να λάβεις iban σε ευρωπαϊκή τράπεζα και να μη δώσεις τα πάντα; Και επειδή κάποιοι νομίζουν ότι η Leupay δεν στέλνει όλα τα στοιχεία και τις κινήσεις του λογαριασμού, από πέρυσι έχει ανακοινώσει ότι κανονικά και με το νόμο τα γνωστοποιεί όλα... Η έδρα είναι μεν στη Βουλγαρία , αλλά είναι κάτι σαν offshore στην Μεγάλη Βρετανία με τράπεζα Λουξεμβούργου νομίζω.

Και όμως ναι,
έκανα εγγραφή σε μία παρόμοια τράπεζα, έγινε η επιβεβαίωση μου, μετά από λίγο κόπο βέβαια, και μέχρι τώρα περι φορολογικών... δεν έχω δώσει κάτι. Όταν μου έρθει η κάρτα δε ξέρω αν θα ζητηθεί τότε κάτι.

Σε ποια αν επιτρέπεται και πού εδρεύει εάν γνωρίζεις φυσικά;
full member

στα ζητανε ολα!!!
δεν γραφτηκα... Angry

Και όμως ναι,
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
σε μένα δύο μέρες χρειάστηκε
newbie
Activity: 18
Merit: 8
Καλησπέρα σε όλους!
Έκανα προχθές register στιν Leupay κατέβασα την εφαρμογή, στο κινητό μου, έκανα το video call, μου ζήτησαν την ταυτότητα, που την έχω ανανεώσει απο το 2009 σε λατινικούς χαρακτήρες, την φωτογράφησα και στις δύο όψεις και μπορώ τωρα να μπώ στο site. Εκανα και verify το mail μου και περιμενω για να φτίαξω νέα κάρτα. Στο IBAN όμως γραφει ότι ακόμα επεξεργάζονται - ελέγχουν τα στοιχεία μου.
Από την εμπειρία σας, πόσες ημέρες χρειάζονται για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία μου? Δεν έχω δεί κάποιο email για να μου ζητάνε λογαριασμό της ΔΕΗ!!??
Ευχαριτώ.
full member
Activity: 294
Merit: 101

στα ζητανε ολα!!!
δεν γραφτηκα... Angry

full member

στα ζητανε ολα!!!
δεν γραφτηκα... Angry
jr. member
Activity: 63
Merit: 4

Μιλάω για το πρακτικό του θέματος. Το διαβατήριό μου δεν είναι έγκυρο για να πετάξω αλλά μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι είμαι εγώ κοιτάζοντας τα στοιχεία που έχει μέσα.

Είτε πρακτικά είτε θεωρητικά το γεγονός είναι ότι έχει λήξει.
Από την στιγμή που δεν το αναγνωρίζει πλέον η ίδια η χώρα που το έχει εκδώσει,
μην ρωτάς γιατί δεν το αναγνωρίζει ένας ιδιώτης.
member
jr. member
sr. member
Activity: 617
Merit: 253
Πες τους οτι η ελληνικές ταυτότητες δε λήγουν και καθάρισες.
member
Λογικό να βρεθεί μια λύση για τη Leupay. Είναι πολλά τα λεφτά  Grin
Ληγμένο διαβατήριο λέτε να δέχονται γιατί μόνο τέτοιο έχω. Χρόνια λέω ότι θα το ανανεώσω αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα.

Αναφερόμουν στην revolut ότι ετοιμάζεται για τραπεζική άδεια.
Η leupay νομίζω συνεργάζεται ήδη με την satabank.
Αυτό που ρωτάς για το διαβατήριο, ασφαλώς και όχι.
Εφόσον έχει χάσει την εγκυρότητά του το έγγραφο πως να το δεχτούν;
Δεν ξέρω πώς χάνει την εγκυρότητά του εφόσον είναι διαβατήριο, θέλω να πω ότι εγώ είμαι το ίδιο άτομο, δεν υπάρχει πιθανότητα παραποίησης εφόσον δουν ότι είμαι εγώ και έχω και το διαβατήριό μου. Επομένως, για τη συγκεκριμένη δουλειά πάντα, κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα εξακρίβωσης στοιχείων. Και μάλιστα η όψη μου δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από την φωτογραφία μου στο διαβατήριο. Η ταυτότητα που μου ζητάνε κάποια σάιτ είναι πολύ πιο παλιά αλλά ο λόγος που δεν έχουν πρόβλημα είναι επειδή ως έγγραφο δεν έχει ημερομηνία λήξης. Οπότε τίθεται το ερώτημα: για ποιον λόγο στη συγκεκριμένη περίπτωση το διαβατήριο να μη θεωρείται έγκυρο, εφόσον η χρήση του θα ήταν για μία απλή ταυτοποίηση που δεν έχει καμία σχέση να κάνει με την ουσιαστική δουλειά του διαβατηρίου, που είναι ο έλεγχος των ατόμων που εισέρχονται και εξέρχονται σε μία χώρα;
jr. member

H LeuPay πάντως παντού βγάζει διευθύνσεις και τηλέφωνα Αγγλίας. έχει κάποιος να μας πει τι ΙΒΑΝ δίνει?

Κάτι άσχετο που με εξέπληξε. Εστειλα 40Ε απο revolut σε Ν26 χθες βράδυ και σημερα στις 9 το πρωι εμφανιστηκαν εκει. NO FEES παρακαλώ!

Ναι και πριν είχε έδρα την Μάλτα... Tongue
Απ όσο ξέρω τα κεντρικά τους είναι στην Βουλγαρία.
Η revolut είναι κορυφή για αυτά που προσφέρει.
jr. member
Ληγμένο διαβατήριο λέτε να δέχονται γιατί μόνο τέτοιο έχω. Χρόνια λέω ότι θα το ανανεώσω αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα.

Αναφερόμουν στην revolut ότι ετοιμάζεται για τραπεζική άδεια.
Η leupay νομίζω συνεργάζεται ήδη με την satabank.
Αυτό που ρωτάς για το διαβατήριο, ασφαλώς και όχι.
Εφόσον έχει χάσει την εγκυρότητά του το έγγραφο πως να το δεχτούν;
newbie
Activity: 8
Merit: 0
καλησπέρα!

Από προσωπική εμπειρία προχθεσινή να αναφέρω ότι η Ν26 κάνει πιστοποίηση μόνο με διαβατήριο και θέλει βιντεο κλήση.

Η revolut Και η Leupay έχουν έδρα Αγγλία. Μετά το Brexit τι θα γίνει με αυτούς ποιός άραγε να ξέρει.

Ναι ισχύει.
N26 μόνο passport και verification μεσώ videocall.
Revolut και leupay θέλουν απλά upload σκαναρισμένα τα έγγραφα και δέχονται ταυτότητα.
Leupay έχει έδρα την Βουλγαρία.
Προσωπικά προτιμώ την revolut λόγω ελάχιστων fees.
Όσο για το brexit δεν θα τους επηρεάσει και τόσο (όταν γίνει Smiley), μιας και ετοιμάζουν να βγάλουν τραπεζική αδεία σε κάποια χώρα της EU.

H LeuPay πάντως παντού βγάζει διευθύνσεις και τηλέφωνα Αγγλίας. έχει κάποιος να μας πει τι ΙΒΑΝ δίνει?

Κάτι άσχετο που με εξέπληξε. Εστειλα 40Ε απο revolut σε Ν26 χθες βράδυ και σημερα στις 9 το πρωι εμφανιστηκαν εκει. NO FEES παρακαλώ!
member
καλησπέρα!

Από προσωπική εμπειρία προχθεσινή να αναφέρω ότι η Ν26 κάνει πιστοποίηση μόνο με διαβατήριο και θέλει βιντεο κλήση.

Η revolut Και η Leupay έχουν έδρα Αγγλία. Μετά το Brexit τι θα γίνει με αυτούς ποιός άραγε να ξέρει.

Ναι ισχύει.
Revolut και leupay θέλουν απλά upload σκαναρισμένα τα έγγραφα και δέχονται ταυτότητα.
Όσο για το brexit δεν θα τους επηρεάσει και τόσο (όταν γίνει Smiley), μιας και ετοιμάζουν να βγάλουν τραπεζική αδεία σε κάποια χώρα της EU.

jr. member
καλησπέρα!

Ναι ισχύει.
newbie
Activity: 8
Merit: 0
καλησπέρα!

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Κατά την γνώμη σας ποια από αυτές (Leupay, Revolut , Neteller, Skrill & Ν26) τις κάρτες/λογαριασμούς προτείνετε. Θα προτιμούσα να είναι συνδεδεμένες με κάποιο bitcoin wallet αλλά από ότι διάβασα δεν είναι ☹
Να είμαι ειλικρινής κοίταξα την LeuPay & N26 μόνο, που από ότι κατάλαβα είναι πανομοιότυπες

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων  για την βοήθεια σας

H N26 σιγουρα ΔΕΝ εχει bitcoin, για την LeuPay δε γνωρίζω
check2fire?

η leupay και αυτή δεν έχει bitcoin αλλά έχει iban. δλδ μπορείς να πουλήσεις bitcoin σε κάποιο ανταλλακτήριο και από εκεί να τα μεταφέρεις στο iban της leupay
full member
Κατά την γνώμη σας ποια από αυτές (Leupay, Revolut , Neteller, Skrill & Ν26) τις κάρτες/λογαριασμούς προτείνετε. Θα προτιμούσα να είναι συνδεδεμένες με κάποιο bitcoin wallet αλλά από ότι διάβασα δεν είναι ☹
Να είμαι ειλικρινής κοίταξα την LeuPay & N26 μόνο, που από ότι κατάλαβα είναι πανομοιότυπες

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων  για την βοήθεια σας

H N26 σιγουρα ΔΕΝ εχει bitcoin, για την LeuPay δε γνωρίζω
check2fire?
Pages:
Jump to: