Pages:
Author

Topic: Leupay, Revolut , Neteller & Skrill Ερωτήσεις UPDATED - page 6. (Read 18801 times)

jr. member
Activity: 63
Merit: 4
newbie
Activity: 11
Merit: 0
αν το κατανοησα σωστα δεν υπαρχει προβλημα

ΜΕΤΡΗΤΑ -> ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (SEPA) -> ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ (sepa), (πχ coinbase, xapo, kraken κλπ) -> CRYPTO (btc, eth klp)

CRYPTO -> ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ (πχ coinbase, xapo, kraken κλπ) (SEPA) -> τραπεζες πχ n26, leupay klp (sepa), (VISA, MASTERCARD) -> ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ (αντε και αναληψη μετρητων)

θεμα εχει πχ
leupay -> ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ (πχ coinbase, xapo, kraken κλπ) (SEPA)

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
member
Activity: 966
Merit: 31
newbie
Activity: 42
Έχω στείλει εγώ ο ίδιος email σε leupay παλαιότερα και μου είχαν ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ επιτρέπουν αναλήψεις και γενικά transaction που σχετίζονται με crypto, πχ ανταλλακτήρια.

Ερώτηση: N26 κάρτα μπορούμε να κάνουμε αναλήψεις από ανταλλακτήρια και απευθείας χρήση σε ελληνικά και ξένα καταστήματα σαν debit χωρίς να χρειαστεί ούτε καν ανάληψη από ελληνικό ATM; Δηλαδή σαν να είχα μια απλή debit ελληνικής τράπεζας; Τίποτα hidden fees που πρέπει να προσέξουμε; Γιατί αλλιώς με βολεύει άπειρα έτσι για μερικά καθημερινά χαζοέξοδα.
full member
Activity: 378
Merit: 126
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .. ΛΙΣΤΑ με τραπεζες που δινουν ΙΒΑΝ με SEPA (εγραφη μεσω υπολογιστη ή κινητου)

Free EU bank accounts that you can be opened directly online (ΙΒΑΝ with SEPA)  Smiley
https://bitcointalksearch.org/topic/list-free-eu-bank-accounts-that-you-can-be-opened-directly-online-1756494

Ξέρει κανείς αν αυτές δίνουν και χρεωστικές κάρτες ή η λίστα είναι μόνο για αυτές που δίνουν IBAN;

χωρις να κοιταξω αυτη τη λιστα θα πω πως οι περισσοτερες αν οχι ολες δινουν και καρτα ναι.
Ειδαλως δεν θα ηταν και πολυ χρησιμες...
member
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .. ΛΙΣΤΑ με τραπεζες που δινουν ΙΒΑΝ με SEPA (εγραφη μεσω υπολογιστη ή κινητου)

Free EU bank accounts that you can be opened directly online (ΙΒΑΝ with SEPA)  Smiley
https://bitcointalksearch.org/topic/list-free-eu-bank-accounts-that-you-can-be-opened-directly-online-1756494

Ξέρει κανείς αν αυτές δίνουν και χρεωστικές κάρτες ή η λίστα είναι μόνο για αυτές που δίνουν IBAN;
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Σε λίγο καιρό η bitwala ανοίγει την πρώτη ψηφιακή τραπεζα που θα μπορεί κάποιος να κάνει καταθέσεις και αναλήψεις bitcoin και να έχει το δικό του iban και την δικιά του χρεωστική κάρτα

https://preregister.bitwala.com/dashboard
newbie
Activity: 11

member
Activity: 127
Merit: 13
μη κάνεις πολλές αναλήψεις γιατί θα σου κλείσουν το λογαριασμό.

οι αναλήψεις είναι φασαρία για αυτούς και δεν θέλουν τέτοιους πελάτες, καλύτερα κάνε αγορές με πιστωτική όσες θες

πολύ σημαντικό αυτό, ναι
εγώ την περιμένω ακόμα αν και έτσι όπως πέφτουν δεν έχω να "ξοδέψω" και κάτι χαχα
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
μη κάνεις πολλές αναλήψεις γιατί θα σου κλείσουν το λογαριασμό.

οι αναλήψεις είναι φασαρία για αυτούς και δεν θέλουν τέτοιους πελάτες, καλύτερα κάνε αγορές με πιστωτική όσες θες
member
Λοιπόν σηκωσα μέσα σε δύο ώρες από το κρακεν στην ν26. Πήγα σε μια peireus atm σηκωσα 100. Και δεν είχα καμία προμήθεια. 100 είχα 100 βγήκαν. Ούτε μείον ούτε τίποτα. Βουρ. Επίσης αν μανεις invite άλλον και χρησιμοποιήσει την κάρτα κερδίζεις 15 ευρώ. Αυτά...
Πολύ καλό αυτό. Για invite δεν νομίζω να έχω κάποιο άτομο που να ξέρω ότι θέλει τέτοιες υπηρεσίες αλλά δεν πειράζει  Cheesy
newbie
Activity: 27
Merit: 1
ναι ενταξει μπορω να σηκωνω την μερα 2.5χιλ. δεν πιστευω οτι θα αγγιξω αυτα τα ποσα στα κοντα. αλλα καπου στο χιλιαρικο τον μηνα.
newbie
Activity: 8
Η Ν26 το λέει ξεκάθαρα ότι δίνει 3 (τρεις) δωρεάν αναλήψεις τον μήνα.

You are younger than 26, 5 free Mastercard ATM withdrawals / month, then €2,00 / withdrawal
You receive your salary, pension, student
 allowance or government benefits
 for at least two consecutive months, 5 free Mastercard ATM withdrawals / month, then €2,00 / withdrawal
You receive payments of at least €1.000 per month
 for at least two consecutive months, 5 free Mastercard ATM withdrawals / month, then €2,00 / withdrawal

If you fulfill none of the above criteria within 3 months after signing up   3 free Mastercard ATM withdrawals / month   then €2,00 / withdrawal

Wink
newbie
Λοιπόν σηκωσα μέσα σε δύο ώρες από το κρακεν στην ν26. Πήγα σε μια peireus atm σηκωσα 100. Και δεν είχα καμία προμήθεια. 100 είχα 100 βγήκαν. Ούτε μείον ούτε τίποτα. Βουρ. Επίσης αν μανεις invite άλλον και χρησιμοποιήσει την κάρτα κερδίζεις 15 ευρώ. Αυτά...
member
παιδες μολις ηρθα η καρτα στα χερια μου της n26 και ειναι διαφανες η καρτα...... γ@μ@ει... λογικα δευτερα θα ρευστοποιησω θα ενημερωσω με ποστ εξοδα κτλπ.
Ωραίος!
Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα αλλά δεν θεωρώ ότι έχει αργήσει κιόλας. Σίγουρα θα προτιμούσα να ενημερωθώ πρώτα από άλλους πριν βάλω λεφτά  Cheesy
newbie
παιδες μολις ηρθα η καρτα στα χερια μου της n26 και ειναι διαφανες η καρτα...... γ@μ@ει... λογικα δευτερα θα ρευστοποιησω θα ενημερωσω με ποστ εξοδα κτλπ.
member
btx ναι ειναι το bitcore αυτο κανω mining αυτη την στιγμη.

προτιμω να μην κανω συναλλαγες μην τυχον σβησουν και τις mastercard οπως τις visa. οποτε θα τα σηκωνω και ας πληρωνω με μετρητα.
Νομίζω ότι εφόσον η Ν26 θεωρείται τράπεζα και δεν σχετίζεται με Bitcoin ή οποιαδήποτε cryptocurrency άμεσα, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι αν έχεις τα λεφτά μέσα. Εξάλλου, εφόσον τα λεφτά στέλνονται μέσω IBAN στην ουσία δεν είναι στην κάρτα, έτσι; Όπως και στις κανονικές τράπεζες, τραβάς λεφτά μέσω της debit card από τον λογαριασμό σου.

Όσο για τις κάρτες που η Visa δεν ήθελε να έχει σχέσεις με ανταλλακτήρια Bitcoin και να γίνονται withdrawals από Bitcoin σε μετρητά στα ΑΤΜ, νομίζω πως ενημέρωσαν όλους τους χρήστες πρώτα και τους έδωσαν διορία ανάληψης των χρημάτων. Αυτό έγινε και σε μένα με μία Master Card της Wavecrest που είχα. Με δύο βασικά, η μία ήταν virtual και η άλλη κανονική και μου έστειλαν e-mail από την εταιρεία έκδοσης ότι θα τις σταματήσουν και να βγάλω τα λεφτά μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Έτσι κι εγώ έστειλα από την κάρτα που ήταν συνδεδεμένη με το PayPal μου σε άλλο συγγενικό λογαριασμό PayPal ό,τι είχε μέσα και ούτε γάτα, ούτε ζημιά  Wink
newbie
Activity: 18
δεν εχω κανει τιποτα ακομα, δεν εχω χρησιμοποιησει την καρτα. Οταν εφτασε στα χερια μου το μπικουινι αρχισε να πεφτει. Εγω εχω λαβει φραγκα στα 10-11-12κ usd/btc, οποτε ειπα αν δεν ξαναπλησιασει αυτη την τιμη, δεν στελνω λεφτα στον λογαριασμο. βεβαια απο τοτε επεσε αρκετα, αλλα και παλι θα περιμενω τουλαχιστον να περασει τα 10κ. Οποτε μεχρι τοτε, δεν εχω αποψη απο την καρτα, η αν βγαζει statements. Αλλα τι ενοεις, αν σου στελνει μηνιαιο statement? αν βγαζει το atm, statement?
member
Activity: 98
Merit: 10
Pages:
Jump to: