Nije mi bitno, ali ako sam dobro razumio, dobiveni merit se nekako može prosljediti dalje? Kako sada dođem malo češće počeo sam i davati merit za sve postove vezane uz BTC (isprika ako sam koji preskočio što je sasvim moguće). Ako se davanjem meni nekako to umanjuje onda me slobodno preskočite, meni nije o glavu (kao što vidite, nisam ni member neke kampanje).
Za svaka dva merita koje dobiješ automatski dobiješ 1sMerit kojeg možeš prosljediti dalje. Drugi korisnik ga dobija kao Merit. Budući da si visok rang dobio si neku solidnu brojku sMerita kada su uvedeni. Možeš vidjeti koliko ih imaš kada ga nekome dodjeluješ. Nadam se da je jasnije. Da ti barem malo pomognom budući da si ti meni puno pomogao sa ovim tvojim postovima o LN.
Glavni cilj mog pisanja je informiranje jer imam osjećaj kao da smo tu lokalno stvarno loše informirani i da se sve vrti oko dropova i kampanja i te siće koja se okolo dijeli, umjesto da se skoncentriramo na bitnije stvari.
Koliko vremena i energije se troši na skupljanje merita i tipkanje postova po forumu da bi se zaradilo pardeset dolara mjesečno, toliko bi se moglo potrošiti na npr. učenje nodejs-a ili pythona ili nekog drugog programskog jezika te bi se sa tim znanjem mogao napraviti neki projekt baziran na kriptovalutama.
Na LN-u se mogu izgraditi takvi projekti sa platnim funkcionalnostima o kojima se danas ni ne sanja.
Nekako je logičan slijed događaja da kad netko novi prvo dođe na forum navali na airdropove i kampanje jer mu to izgleda kao free money. Onda s vremenom ljudi shvate da se radi o sitnišu i da je bolje se baviti nečim konkretnijim. Sudim po sebi. Airdropove mi se više ne skuplja, ali sam još uvijek u fazi kada radim bounty jer lova na žalost dobro dođe. Uz to svakodnevno pokušavam i naučito što više o cijelom kripto svijetu jer mislim da blockchain definitivno ima budućnost.
Ne mogu reći da programiranje imam u malom prstu ali radio sam manje projekte u phytonu, C# i bavio se malo Web designom pa skupio nešto znanja iz photoshop/illustrator/HTML/CSS/JS itd. Moglo bi se raći da sam prilično svaštar ali u ničemu ne mogu tvrditi da sam top klasa. Plan mi je također kada dijete malo odraste i dođem do više vremena uhvatiti se nekog kripto projkta. Vjerojatnije prvo kao dio nekakvog tima s ovih prostora. Možda iz Slovenije jer mi se čine puno napredniju po pitanju kripta od nas.
Moj san je napraviti multiplayer igru sa realnom ekonomijom na bazi milisatoshija gdje bi se sve transakcije odvijale putem LN-a te bi brojke u igri predstavljale prave milisatoshije a sve transakcije predstavljale prave LN transakcije.
Zvuči jako zanimljivo. Sretno s projektom o obavijesti nas o napretku ako ikad kreneš u realizaciju.