arkadaşlar merhabalar. ben bu kriptopara işlerinde yeniyim. hiçbir uzmanlığım yok bu konularda. basit bir alıcı ve araştırıcı ve meraklı biriyim
btc olayına kasım ortalarında daldım
dalar dalmaz da bu siteyi tanıdım. ingilizce forumlardan yüzlerce istikbal vaat edeceği düşünülen altcoin hakkıda bir sürü şey okudum. apstore'dan proğramlar inidirdim. günlerce grafikler inceledim. 2 altcoinde karar kıldım. power ledger ve minexcoin. ikisi de uçuyordu o günlerde. biraz daha araştırdıktan sonra tercihimi (her zamanki gibi yanlış şıkkı işaretleyerek) powr'dan yana kullandım. kullanmaz olaydım. zınk diye durdu ilerleyişi. git gide de düştü fiyatı. ben powr aldığımda mnx fiyatı 9-10 dolar civarındaydı. her gün izleyip izleyip üzüldüm ilerleyişine. bugün artık dayanamadım ve biraz okuyunca buraları nasıl büyük bir balığı kaçırdığımı fark ettim. 9 dolardan almadığım mnx'ten 50 dolara iyi sayılabilecek bir miktarda aldım. ingilizce başlıklarda insanlar ciddi ciddi bitcoin'i geçebileceğini iddia ediyorlar (rabbimiz amin
). maksimum adetinin 19.000.000 olacak olması ve gidişatı beni de çok umutlandırdı bu konuda. bence acayip hızlı bir şekilde çok yakın zamanda acayip yüksek rakamlara ulaşacak bu altcoin. ve şimdi biraz paraya kıyıp alıp aralarda gaza gelmeden bekleten herkesi zengin edecek.
-arkadaşlar bir ricam var. eğer önceki sayfalarda geçtiyse peşinen özür dilerim. bu mnx'in iphone için uygulaması var mı? cep için? apstore'da bulamadım. sadece masaüstü sürümü mü var bunun cüzdanının?
-bu parking olayı nedir? diyelim 10 mnx'imiz var. onu bankaya yatırır gibi bu minexbank'a mı yatırıyoruz?mnx cinsinde faiz mi veriyor bu?
-bunları kullanan arkadaşlardan ricam, bana da öğretebilir misiniz bu işleri?
-son olarak, livecoin'e yeni üye oldum ve bugün satın aldım. withdrawal olayını 5 aralık'a kadar askıya aldık falan gibi bişey yazmışlar. yeni üye olduğum için mi bu kısıtlama? yoksa hesabımı yükseltmem mi lazım?
çok teşekkürler. herkese bol minex'ler
Hocam aklini peynir ekmekle mi yedin? Dün Telegram grubunda 1 dolara satilan bir kriptoparadir Minexcoin daha ne kadar yükselebilir çok riskli!
risk hepsinde var hocam. btc'nin 3 ay sonra 100 dolara inmeyeceğini hiç kimse garanti edemez. ama ben hissediyorum, bu mnx alıp başını gidecek... bu mesaj da burada dursun
1'e 65 katlamış bir kriptoparayla, sene başından beri 7'ye katlamış bir kriptoparayı karşılaştırıyorsunuz bence bu pek mantıklı bir karşılaştırma değil. Bana göre minexcoin birçok kişinin canı yanacak
1 e 65 değil yazıyorsunuz bari düzgün bilgi verin.
"Toplanan fon miktarı - - 287 BTC
Yatırımcı sayısı - 1981 kişi.
Kayıtlı ICO katılımcı sayısı 10 066 kişi
Şirketin Bounty'deki katılımcı sayısı 15 000 kişidir.
Minexcoin topluluğunun toplam sayısı 27 000'den fazladır.
Minexcoinin ortalama tahmini maliyeti 0.00230523 BTC idi." alıntıdır.
Bazı arkadaşlar piyasaya geç girdi diye 1 dolardan sattılar. Hatta bunda sizin gibilerinde etkisi fazla oldu. Burda sürekli 1 cent bile etmez bu coin çöp diyenler oluyordu. Size uyup satsam herhalde kafayı yerdim.
Birincisi 1 dolardan satanların çoğu zaten bounty ile bedava bu coinden elde edenler. İkinci etheryum bile anlık 300 dolardan 1 dolara fiyatı düşüp tekrar 230 dolar olması onun fiyatının x230 yaptığını değil 1 dolardan satanın mallığının göstergesidir. Bırakın artık şu minexcoin 1 dolardı safsatasını. 100 minex bounty ve icodan almıştım. 100 minex te minning yaparak çıkarmıştım. Bunu ana para olarak faize koyuyorum ve kazandığım faizleri her hafta satıyorum. Şu an için yaptığım yatırımdan fazlasını kazandım ama şuda bir gerçek fiyatları çok yükseldi bende bu fiyattan girmezdim ve kimseye bu fiyattan yatırım yapmasını önermezdim.