Author

Topic: İmza Kampanya Öneri Konusu ( Kullanıcılar Tarafından Gelen Öneriler ) - page 144. (Read 61229 times)

sr. member
Activity: 548
Merit: 251
PolicyPal Network admine mesaj attım local kabul etmiyoruz dedi .

Arkadaşım şunu yazsanıza konuya . Bosu bosuna imzadan cıktık . Hey allahım ya .

Bu forumun acilen düzene girmesi gerekiyor sonuç olarak ödül kampanyalarına havadan para gibi bakılmamalı, biz bir reklam kampanyası yürütüyoruz ve aynı zamanda Bitcointalk topluluğunun üyeleriyiz. Eğer topluluk tarafından saygı görmek, taninmak istiyorlarsa öncelikle katılımcılar insan gibi davranmak zorundalar. Projeye yatırım yapmayı düşünüyordum, websitesinin tasarımı hoşuma gitti aynı zamanda ekipte çekikler vardı ama şimdi vazgeçtim.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
PolicyPal Network admine mesaj attım local kabul etmiyoruz dedi .

Arkadaşım şunu yazsanıza konuya . Bosu bosuna imzadan cıktık . Hey allahım ya .
member
Activity: 168
Merit: 10
Campaign is Finished. Feel free to remove signature.

All the spreadsheets Updated.

We will submit the spreadsheet to Bezop team for distribution.

Thank you For being patient.

Bezop imza kampanyası bitmiştir katılımcılar yeni imza kampanyalarına katılabilirler ayrıca TraDove adlı ödül programı iptal edilmiştir detayları TraDove'nin ana konusundan öğrenebilirsiniz.

abi joy token bende girdim ama çok bi bilgim yok vaktin olduğu zaman joy token hakkında üç beş bişeyden bahsede bilirmisin biraz okudum biraz bana güven vermedi ilk imzama giridim daha yeniyim buralarda Smiley))
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Campaign is Finished. Feel free to remove signature.

All the spreadsheets Updated.

We will submit the spreadsheet to Bezop team for distribution.

Thank you For being patient.

Bezop imza kampanyası bitmiştir katılımcılar yeni imza kampanyalarına katılabilirler ayrıca TraDove adlı ödül programı iptal edilmiştir detayları TraDove'nin ana konusundan öğrenebilirsiniz.
member
Activity: 504
Merit: 12
şuan sr boş var jr memberde sanırım var full memberler doldu bile adamlar iyi veriyormuş ben başkasına girdiğimden girmedim buna nasip bakalım belki girdiğimde iyi verir
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Iyiymiste bize nasip olmadi.  Takip etmek lazim surekli,  vakti olan icin super projeler geliyor. Ama vaktiniz yoksa ne denk gelirse artik.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
İmza Kampanyası Ana Konusu : PolicyPal Network https://bitcointalksearch.org/topic/bountyann-policypal-network-attractive-signature-jr-to-legendary-2740305
İmza Kampanyası Bitiş Tarihi : 24 ŞUBAT 2018
İmza Kampanyası Atılması Gereken Mesaj Sayısı : Minimum 20 yapıcı mesaj
İmza Kampanyası Kısıtlamaları ( +80 Karakter, Konu Dışı vs Kategori Kısıtlaması gibi ) :  Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins). bölümlerindeki mesajlar sayılmaz. Mesajlar +80 karakter uzunluğunda olmalı. Sadece 15 kişi alacak, acele edin
İmza Kampanyası Hakkında Kişisel Düşünceniz Nedir ? : Ödüller güzel katılım sınırlı, acele etekte fayda var

Ödüller:
Legendary : $800/week
Hero : $600/week
Senior : $400/week
Full member : $200/week
 Member : $100/week
Jr. Member : $50/week

Sanırım Tokenleri kampanya sonunda  verecek gibi duruyor iyi bir kampanyaymış boşta olanlar değerlendirebilirler.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
bizim de düzgün derecemiz olsa da biz de girebilsek. Yeni başladık öğrenmeye bu işleri ama muazzam kazanan insanlar olduğunu gördük. Bakalım bir de biz deneyelim :)Buradaki onerileri takip edebilirim en azından işler nasıl yürüyor diye Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
İmza Kampanyası Ana Konusu : PolicyPal Network https://bitcointalksearch.org/topic/bountyann-policypal-network-attractive-signature-jr-to-legendary-2740305
İmza Kampanyası Kısıtlamaları ( +80 Karakter, Konu Dışı vs Kategori Kısıtlaması gibi ) :  Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins). bölümlerindeki mesajlar sayılmaz. Mesajlar +80 karakter uzunluğunda olmalı. Sadece 15 kişi alacak, acele edin
İmza Kampanyası Hakkında Kişisel Düşünceniz Nedir ? : Ödüller güzel katılım sınırlı, acele etekte fayda var

Ödüller:
sanırım kaçırdık Smiley

Sabah evden çıkmadan iyiki kayıt yaptirmisim. Sanırım dolmuş üyelik ler . Imzaya girmeden önce rutbenizden kac kisi var mutlaka kontrol edin arkadaslar
full member
Suan cube coin icin imza aldim.  En iyi projelerden biri gibi duruyor suan icin,  goz gezdirmekte arastirmakta fayda var.  Imza kisminda
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Sylonun her kampanyası iyide olmuyor bazılarının scam olduğuda var ama genelde kendisi inceliyor Projeleri ona göre giriyor belkide verecekleri tokene göre belirliyor diyebiliriz.
member
Activity: 109
Decentralized Transportation Economy

Ödüller:
sanırım kaçırdık Smiley
full member
Bountyler de oldukça yüksek paralar dönmeye başladı önceden de öyleydi fakat şimdi daha bir başka bu sebeple dikkatli olmak gerekiyor. Bazen geç olsa da alabileceğimize inandığımız bountylere girmek gerek diye düşünüyorum. Ama ölçüyorum biçiyorum yine en iyisi Sylon.

Evet. Kendisinin yönettiği kampanyalarda genellikle bounty koin/tokenleri 1 hafta içerisinde cüzdanlara aktarılıyor. Süreci sündürme, kyc gibi saçmalıklar dönmüyor. Bu sebeple her ne olursa olsun (ciddi kar elde edilemeyecekse bile) sylon' un yönettiği kampanyaların takip edilmesi gerekir.

Jr olduğumda Sylon'un imzalarında birine katılacağım bilgi için teşekkürler.

Sylon'un yonettigi kampanyalar nasil oluyor hocam.  Ilk defa bugun bir imza kampanyasina katildim.  Bu sylon forumdan biri filan mi?  Link var mi takip edebilecegimiz.
member
Activity: 109
Decentralized Transportation Economy
Sylon kampanyalarda full local izni veriyormu ?
newbie
Activity: 111
Merit: 0
Bountyler de oldukça yüksek paralar dönmeye başladı önceden de öyleydi fakat şimdi daha bir başka bu sebeple dikkatli olmak gerekiyor. Bazen geç olsa da alabileceğimize inandığımız bountylere girmek gerek diye düşünüyorum. Ama ölçüyorum biçiyorum yine en iyisi Sylon.

Evet. Kendisinin yönettiği kampanyalarda genellikle bounty koin/tokenleri 1 hafta içerisinde cüzdanlara aktarılıyor. Süreci sündürme, kyc gibi saçmalıklar dönmüyor. Bu sebeple her ne olursa olsun (ciddi kar elde edilemeyecekse bile) sylon' un yönettiği kampanyaların takip edilmesi gerekir.

Jr olduğumda Sylon'un imzalarında birine katılacağım bilgi için teşekkürler.
full member
Activity: 463
Merit: 107
Bu ara çok güzel kampanyalar dönüyor gerçekten ama benim şu an merak ettiğim konu şu;

@Euphrates

Hocam elindeki altcomları ne yaptın aceb Smiley)))))) 25 dolara ulasmıs durumda
full member
Activity: 280
Merit: 103
İmza Kampanyası Kısıtlamaları ( +80 Karakter, Konu Dışı vs Kategori Kısıtlaması gibi ) :  Marketplace; Off-topic; Archival; Marketplace (Altcoins). bölümlerindeki mesajlar sayılmaz. Mesajlar +80 karakter uzunluğunda olmalı. Sadece 15 kişi alacak, acele edin

Ödüller:

Katıldım hocam , paylaştığınız için çok teşekkürler . Ödemeler sanırım her hafta verdigimiz ether adresine yatırılıyor . Detay vermemişler pek .

Edit : Ödemeler ICO Sonundaymış . Sanırım token olarak verecekler .

Aynen ico bitiminde yapacaklar ödemeleri; "Tokens will be paid out after the end of ICO. Do allow up to a few weeks for the distribution to happen."
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Sylon'un düzenlediği kampanyalar güzel oluyor tavsiye ediyorum gerçekten. Son zamanlarda INS ve Spectre'nin kampanyaları baya güzel oldu INS'e katıldığım için mutluyum açıkçası. Bundan sonra da beğendiğim olursa burada paylaşacağım.
member
Activity: 112
Faydalı bir konu olmuş bende bundan sonra burayı takip edip ona göre katılırım imzalara.
member
Activity: 210
Merit: 11
Son zamanlarda en çok dikkatimi çeken titanium oldu 100 kısı ıle sınırlıydı ve full member altındakılerı almıyordu odulde %5 bounty ve %40 ımzaya ayrılmıs, odull guzel ben begendım 10mılyonuda geçtı proje
Jump to: