Seri 3 common momentlar çöp. Nitelikli seriler para ediyor. Dun 2 elite 7 standart paket aldım. Elite paket daha cok zarar ettiriyor. Challangelara yonelik momentları tutmak daha mantıklı. Bu arada dun twitterda baktım bıraz adam 16 elite paket acmıs bu satıs yontemıne gecıldıgınden beri 1 rare legend cıkmamıs obur tarafta biri 2 paket acmıs 1 legend 1 rare cıkmıs. İş asırı piyangoya döndü. Bu sistem iyi olmadı bence
Aslında sistemin piyango olması bence daha adil bir seçenek olur. sadece bu paketleri almak için minimum cs kasmak gerekmesi mantıklı. eğer cs fazla diye o kişiye sürekli legend moment çıkarsa o kişi kartopu misali sürekli kazanırdı. asıl olması gereken sizin söylediğiniz mevcut sistem. 16 paket açanla 2 paket açan eşit bir ihtimale sahip olmalı. paranın ihtimal arttırmaması gerekiyor.
Neredeyse 1 yıldır Nbatopshotla içli dışlıyım ilk başlarda çok anlamıyordum ama zamanla çözdüm kendimi geliştirdim bir çok arkadaşımı ve tanıdığımı sisteme dahil ettim. Şimdi puan sistemin bir anlamı olmadığı bir sistem olursa kimse elinde çok fazla moment tutma gereği duymayacaktır. Seri 3 çıkmadan önce paketler daha çok kazandırıyordu hele rare legendary paketler çok daha fazla kazandırıyordu. Seri 2 paketlerde hatırladığım 144 dolarlık bir paket zarar ettirmişti ondada paketle ilgili hata olduğu söyleniyordu bunun dışında seri 2 de 9-14-19 dolarlık paketlerden en kötü ihtimalle ödediğiniz miktarı alıyordunuz zarar olmuyordu seri 2 dönemindede piyasada bir düşüş yaşandı ve 1 dolarları gördü sonrasında twitterdan bir reklam paylaşan herkese markette harcanmak üzere 16 dolar yükleme yapıldı ve bu bana göre fiyatların yükselmesine ve marketin canlanmasına sebep oldu. Sonrasında WNBA başladı ve bu paketlerde kazançlıydı sonrasında NBA sezonu açıldı ve seri 3 60k momentler satılmaya başlandı cs puanı 2 olması sebebiyle kimse elinde moment tutmak istemiyor kalabalık yapıyor sadece.
Bence asıl sorun son zamanlarda aşırı paket satılması ve paketlerde adil dağıtım yapılmaması diyebilirim kabul etmeselerde paketlerde şike yapıldığını düşünüyorum bazı legend momentler istedikleri kişilere verdiler ayrıca challenge öncesi bir çok haberin bilmesi sonucu önceden toplanıyordu sonra oynanan maçlara göre düzenlediler yine bu hareket markette hareketliliğe sebep oluyordu challengeye girme ihtimali olan oyuncular bile anlık olarak yükselebiliyordu. 10 günde neredeyse 700k paket satıldı 700k x4 moment dersek 2.8 milyon moment ortaya çıkmış oldu bu kadar kısa sürede bu kadar paket satılması çok yanlış ve 60k momentler 1 dolardan satılıyor. Ayrıca bazı set tamamlayanlara airdrop yoluyla hediye paketler gönderdiler hangi set olduğunu ise açıklanmadan çoğu kişi tamamlıyordu çünkü haber gidiyordu bu setlerin son haftalık fiyatlarını incelediğiniz zaman açıkça belli oluyordu. Paketler kazançlı olmalı herkes alamamalı ki cazip olsun ilk dönemlerde böyleydi 75k paket sırasına girdiğimizde 120-140k sıra geldiği oluyordu.
Hesaplar 60k momentlerle doldu 1 dolara satmak istemiyorsunuz doğal olarak, 350 ticket yapsam diyorsunuz oradada 500 paket satılıyor sıra gelmeme ihtimalide çok %20-25 şansınız var. Bu gün 350 ticket paketinin fiyatlarını çıkardım 1+3 moment verilecek 1 tane çıkacak momentlerin değerleri şöyle en yükseği 6666 dolar en düşüğü 40 dolar toplam 24 moment var 10 tanesi 399 dolar üzeri yani buradan iyi bir moment gelmediği takdirde zarar etme olasılığınız çok yüksek diğer 3 commonların çoğunluğuda 25-70 dolar arasından gelme ihtimali çok yüksek, en son hatırladığım bir arkadaşa 270 dolar çıktığıydı tabi 1000 dolar üstü çıkanlarda olmuştu ama düşük çıkma ihtimali daha yüksek.