Pages:
Author

Topic: NBATOPSHOT // Nba Resmi Lisanslı Nft Platformu // Flow Blockchain Ürünü - page 41. (Read 13679 times)

full member
Activity: 546
Merit: 154
Yine bir satış varmış çok geç gördüm hemen sıra aldım ama 130000 kusurlerdeydim kaçtı gitti Sad Alabilen arkadaşlari tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum .d
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
İlk defa doğru düzgün bir sıra alabildim kaçıncı denemem saymadım artık, şu paket açma keyfini yaşamak için sırf, cidden güzel bir heyecanı var bu işin. Paketten çok dandik anlar çıktı toplasan 20 dolar etmiyor en azından harcadığım para çıktıı en azından ve bu paket açma keyfini sonunda yaşamış oldum Smiley
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
2 parça halinde toplam 50k yeni paket satışa çıkardılar. Sırada 130 bin kişi vardı alanlara tebrikler.

Base Set (Series 2, Release 25 + Release 26)
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Anladığım kadarıyla 1000 dolarlık çekim sınırı piyasanın biraz düşmesine sebep olmuş olabilir, herkes 1000 dolara ulaşıp parasını dışarı çıkarabilmek için ucuz da olsa momentleri elinden çıkarma yoluna gitti anlaşılan, bu süreç bitince yine fiyatların yükselebileceğini düşünüyorum.
member
Activity: 1036
Merit: 18
momentlerin fiyatı her dakika düşüyor düne kadar 10 usd ye en ucuz momenti bulurken şuan 6 usdlerde seyrediyor nba cebibe girene bakıyor kullanıcılarla ilgilendiğini düşünmüyrum.

1 haftaya kadar 5 doların altına inecek gibi.
moment tutmak için bir motivasyon yaratmalı takım, yokdsa herkes momenti satıp geçecek.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
momentlerin fiyatı her dakika düşüyor düne kadar 10 usd ye en ucuz momenti bulurken şuan 6 usdlerde seyrediyor nba cebibe girene bakıyor kullanıcılarla ilgilendiğini düşünmüyrum.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Momentler kısa sürede evet 1$ seviyelerine inecek benimde öngörüm bu şekilde. Ama bir yerde bu sezon bitecek ve önümüzdeki sezonun kartlarını satmaya başlayacaklar. Çok kart var mı kesinlikle. Şimdilerde aldığımız bu 9$ - 14$ kartların ileride değerlenebilir olacağını düşünüyorum. Yüksek kartlardan alsam eğer anında değerini bulunca satarım mesela 229 $ kartdan çıkanları x3 falan okuturdum. İleride çöp olur mu olabilir para edermi o da olabilir Smiley

Şimdilik momentleri tutacağım
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Gece 160bin kişi vardı önümde, sabah kalktığımda  bir daha bakayım dedim, açtım ve hemen sıra geldi. Aldık ama arkadaşların dediği gibi artık para etme ihtimali zayıfladı kartların iyiden iyiye.

Bu momentlar herkes sisteme dahil olsun diye çıkarıldı zaten, o yüzden 2.5 milyon paket var. Bu iki gün boyunca almak isteyen herkes alacak ve en azından 3 tane base set moment sahibi olacak. Bu momentlar para etsin diye değil, kullanıcı sayısı artsın diye satışa çıkarılıyor. Kâr etmek için common moment alınmaz zaten.
member
Activity: 352
Merit: 52
Ön satışa katıldım 20000. Siradayim bı duruyor bir ilerliyor ne olduğu belli değil .Önceki satışında hemencecik bitivermisti bukadar beklemiştik bu çok sıkıcı bir hal aldı keyif filan bırakmadı bekleme hevesim de kalmadı .Almak için bekleyenlere iyi beklemeler dilerim.

Önümde  102176 kişi daha var bu sıra sabaha kadar gelmez. Zaten artık tadı da kaçtı şu zamana kadar hiç alamadım, bunu almasam da olur eğer sabah uyandığımda sıra yakın bir yerlerdeyse alırım açarım.

Gece 160bin kişi vardı önümde, sabah kalktığımda  bir daha bakayım dedim, açtım ve hemen sıra geldi. Aldık ama arkadaşların dediği gibi artık para etme ihtimali zayıfladı kartların iyiden iyiye.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Ön satışa katıldım 20000. Siradayim bı duruyor bir ilerliyor ne olduğu belli değil .Önceki satışında hemencecik bitivermisti bukadar beklemiştik bu çok sıkıcı bir hal aldı keyif filan bırakmadı bekleme hevesim de kalmadı .Almak için bekleyenlere iyi beklemeler dilerim.

Önümde  102176 kişi daha var bu sıra sabaha kadar gelmez. Zaten artık tadı da kaçtı şu zamana kadar hiç alamadım, bunu almasam da olur eğer sabah uyandığımda sıra yakın bir yerlerdeyse alırım açarım.
full member
Activity: 546
Merit: 154
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
daha öncede defalarca soyledim commonlar 1 dolara ıner. 2.5m paket ile herkese paket dagıtılmıs olacak. ama bu 7.5m kartı ortalama 10 dolardan alacak bır kıtle yok. elimdeki commonları olası bir satıs icin tutmaya devam ederim ama hepsi benım icin artk 1 dolar.ilk 100 common harici gerisi çöp artık.
rarelerde de ıyı sıralar harıc 10-50 dolar arasına ıner.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
2.500.000 adet paket var dostlar. 2 hafta sonra dandik base kartların fiyatını 1-2 dolar olarak görürseniz şaşırmayın. millet momentlere doydu. ben basketbolu çok sevsem de bu kart olayı biraz sıkıcı olmaya başladı. henüz beta aşamasında ama biraz değişiklik yapmaları gerekiyor. rozet mozet bir yere kadar. daha ciddi değişiklikler olması gerekiyor. şayet roham bana ulaşırsa ona çok güzel fikirler sunabilirim. eski pasketbolcu olarak tavsiyelerimi dinlesin. yoksa üzülür garagöz garagaş.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
"PRE-ORDER: BASE SET (SERIES 2, RELEASE 24)"  21:00' da ön sipariş başlayacak satın almak için herhangi bir özel şart yok  ve sadece 9 dolar
paketleri satıştan 2-3 hafta sonra teslim edilecekmiş.

ön sipariş Pazartesi'den Çarşamba akşam 21:00'a kadar sürecek ve kuyruğa bu 48 saatlik süre içinde herhangi bir noktada katılırsanız, sipariş verme fırsatınız garanti edilir. diye bir mail gelmiş.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
otc de momentları ve ıcerdekı parayı %40 daha ucuza satanlar cıkmaya basladı. adam %40 a razıysa %50de satar. bır daha para yuklerken yada moment alırken boyle yapıcam(sanırım begendıgınız momentı alıp gıft olarak atıyorlar)

%40 gördüysen dolandırıcıdır, %20 gördüysen 6-8 hafta beklemek istemeden cash out yapmak isteyen biridir zaten %5 alım-satım komisyonu olduğu için zaman kazanmak için ekstradan %15 içerde bırakmak kimi zaman mantıklı bir hareket olabilir.
dolandırıcı oldugunu sanmıyorum cunku aynı adam 1aydan uzun suredir yazıyor. dolandırmıs olsa otc de yazamaz atılırdı. önce %25 di %30 yaptı sımdı %40a kadar cıktı. Tahminim yuklu miktarda parası icerde.1000 dolar 1000 dolar cıkarmak işine gelmiyor. bildiğim kadarıyla 1000 dolar cekılıyor tek seferde değil mi?

1K’dan başlayarak hesap aktivitesine göre 50K dolara kadar yükselen bir withdrawal limiti var. Şu an Dapper Labs dişaridaki satişlari tespit ediyor ve üyelikleri blokeliyor. Ben yüksek miktarda parasi bulunan insanlarin bu riski alacağini düşünmüyorum.
legendary
otc de momentları ve ıcerdekı parayı %40 daha ucuza satanlar cıkmaya basladı. adam %40 a razıysa %50de satar. bır daha para yuklerken yada moment alırken boyle yapıcam(sanırım begendıgınız momentı alıp gıft olarak atıyorlar)

%40 gördüysen dolandırıcıdır, %20 gördüysen 6-8 hafta beklemek istemeden cash out yapmak isteyen biridir zaten %5 alım-satım komisyonu olduğu için zaman kazanmak için ekstradan %15 içerde bırakmak kimi zaman mantıklı bir hareket olabilir.
dolandırıcı oldugunu sanmıyorum cunku aynı adam 1aydan uzun suredir yazıyor. dolandırmıs olsa otc de yazamaz atılırdı. önce %25 di %30 yaptı sımdı %40a kadar cıktı. Tahminim yuklu miktarda parası icerde.1000 dolar 1000 dolar cıkarmak işine gelmiyor. bildiğim kadarıyla 1000 dolar cekılıyor tek seferde değil mi?
legendary
Activity: 1316
Merit: 966

legendary
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
NBATOPSHOT a ayar olmaya başladım parayı yatırırken hiç bir sıkıntı yok ama parayı çekmeye gelince 6-8 hafta beklememiz gerekiyor diyo.
Lan yatırırken sıkıntı yok ise çekerken neden sıkıntı yapıyorsunuz, içerde kaldı paramız bunların keyfini bekleyeceğiz artık ne zaman açarlarsa para çekmeyi.

İyi de bunun böyle olacağını bilerek alım yapıyoruz. Kimse hemen parayı çekerim düşüncesi ile girmedi, girmek isteyenler de birçok platformda uyarıldı zaten. Henüz daha beta aşamasında olan bir proje olduğu için bunun göz ardı edilebilir olduğunu düşünüyorum. Zamanla sorunlar düzelecektir.
Herkesin para çekebileceği bir hale gelmesi için en az 3 ay var, çok acil parayı döndürebilmek istiyorsanız KYC yapılmış hesabı olan birini bulabilirsiniz Smiley
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
NBATOPSHOT a ayar olmaya başladım parayı yatırırken hiç bir sıkıntı yok ama parayı çekmeye gelince 6-8 hafta beklememiz gerekiyor diyo.
Lan yatırırken sıkıntı yok ise çekerken neden sıkıntı yapıyorsunuz, içerde kaldı paramız bunların keyfini bekleyeceğiz artık ne zaman açarlarsa para çekmeyi.
Pages:
Jump to: