doar ca este comun ca patronii puna presiuni pe angajat . ai 2 ore in contract dar tie de fapt iti trebuie 5 sa faci proiectul . 2 ti le plateste 3 ti le... ce ? muncesti degeaba ca prostul ?
cred ca asta e si frustrarea lui lucian.
Deci,.. Lucian Ivan asta, pana la cearta a fost Co-Founder.. dupa retrogradat la angajat..
a fost fraier ca a semnat contractul de 2h de consultanta a lui horea.. ca altfel... manca pufuleti!
Nu ma credeti? Intrebati!
Am fost fraierit maxim, cu abureli de co-founder iara eu am muscat ca nu stiam legaleza!
Acum cand inventeaza acuzatii sunt Lucian Ivan angajatul rogue sau Programatorul Principal platit de Horea Vuscan sa creeze!
woow!
Chiar termin cu posturile astea. Imi caut reprezentare legala. Sursele pe care le tanjeste nu sunt si nici nu au fost proprietatea lui sau a BTCXChange.
Nici nu au atins servere sau calculatoare care macar sa apartina de BTCXChange SRL, whatever.. Horea zice ca e a lui din cauza ca am semnat ca fraierul contractul de 2h!
Horea invata diferenta intre BINARE si SURSA!
Din secunda cand a realizat problema lui cu sursa, a inceput show-ul! In caz ca nu e evident!
In cele 2h de lucru nici nu intra orele de munca in care m-am chinuit sa-i explic ce sa vorbeasca pe la conferinte! WoW!
Inca o data, termin cu posturile astea. Imi caut reprezentare legala. Horea poate sa vorbeasca ce prostii vrea.