Pages:
Author

Topic: NOTIFICARE IMPORTANTĂ: vă rugăm să va retrageți toate fondurile din BTCXchange - page 7. (Read 20745 times)

hero member
Activity: 508
Merit: 500
Multumesc, si in Romania nu exista o alternativa la btcxchange?
A fost foarte comod, simplu si repede de folosit, pacat.

Un alt exchange, nu. Dar in rest, sunt destule mijloace de achizitie.
Face 2 face, transfer bancar, etc. Desi recomand sa vorbesti cu Cyrus sa actioneze ca escrow daca urmezi ruta asta.
member
Activity: 149
Merit: 11
Multumesc, si in Romania nu exista o alternativa la btcxchange?
A fost foarte comod, simplu si repede de folosit, pacat.
hero member
Activity: 508
Am un cont verificat cu Bitstamp, cineva a efectuat o retragere sepa de la bitstamp la o bancă din România?
Cât timp este necesar pentru a finaliza o transfer?
Multi de aici am incercat Bitstamp, functioneaza cu bancile din Romania. Dureaza cateva zile.
member
Activity: 88
Merit: 10
Am incercat eu, m-au pus sa completez un formular , de unde am bitcoinii si daca sunt miner sa le dau facturi si explicatii si pe mortii lor mai rau ca la militie.

Simplu moneypolo.com se incarca la curs bitstamp contu si se cumpara un card mastercard/visa prepaid si se incarca pe el banii express. Sunt un pic cam mari fees dar ai banii fizic in mana sub 1h daca folosesti optiunile express.
member
Activity: 149
Merit: 11
Salut,
Îmi cer scuze pentru cum vorbesc, dar nu sunt român.
Am folosit mult btcxchange si pare o păcat că totul se termină asa.
Dar trebuie să mergem mai departe.
Am un cont verificat cu Bitstamp, cineva a efectuat o retragere sepa de la bitstamp la o bancă din România?
Cât timp este necesar pentru a finaliza o transfer?
Multumesc.
member
Salut

ne pare rau de situatia creata la BTCXchange.ro dar va asiguram ca mergem mai departe cu procesarea bitcoin. NETOPIA mobilPay

Multumesc

Prin cine? Bitpay ? Bitcoinpay?
member
Activity: 109
Is John Galt, Satoshi ? or viceversa
Salut

ne pare rau de situatia creata la BTCXchange.ro dar va asiguram ca mergem mai departe cu procesarea bitcoin. NETOPIA mobilPay

Multumesc

Buna ziua,

Din motive de siguranță, rugăm toți utilizatorii platformei BTCXchange.ro să își retraga toate fondurile atât FIAT cât și BTC (bitcoin) din contul aferent platformei până în data de 19 decembrie 2014 inclusiv. De asemenea, vă rugăm să opriți utilizarea serviciului BTCXpay.ro.

Acest fapt se datorează neînțelegerii cu programatorul nostru principal care și-a dat demisia. De aceea, după data respectivă NU MAI PUTEM GARANTA PLĂȚILE CĂTRE DVS.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Cu stimă,
Echipa BTCXchange.ro

member
Mda. Ciudat dupa atatea parteneriate si tocmai am cumparat prin ei un scaun meserias cu masaj.
Tipic romania. Ne mutam pe localbitcoins.
sr. member
Activity: 351
Merit: 252
dupa cum am spus astept data de 19 . dupa aia  vom vedea.
full member
Activity: 227
Merit: 100
probabil btcxchange va exista si dupa 19 decembrie dar ca firma fantoma. ma gandesc sa fac o plangere la parchet pe numele lor sa ii verifice de la a - z .

practic sunt un risc pentru public daca nu se pun inapoi pe picioare . vine gox-ul in romania.

ori sunt seriosi ori sa se rada de tot zic eu.

momentan astept data de 19 sa vad ce se va intampla .

im0rtel lasa naiba plangerea dupa ce au atatea pe cap mai faci tu plangere.
sr. member
Activity: 351
Merit: 252
probabil btcxchange va exista si dupa 19 decembrie dar ca firma fantoma. ma gandesc sa fac o plangere la parchet pe numele lor sa ii verifice de la a - z .

practic sunt un risc pentru public daca nu se pun inapoi pe picioare . vine gox-ul in romania.

ori sunt seriosi ori sa se rada de tot zic eu.

momentan astept data de 19 sa vad ce se va intampla .
full member
Activity: 227
Merit: 100
Din pacate nu exista ATM-uri in toate orasele mari din Romania.
In ce oras mare esti si nu exista ATM?

Se refera la ATM de bitcoin.

De cumparat e usor exista ZEBRA pay localbitcoins mai vinde careva si au si escrow.

Ideea e si de vanzare. Probabil tot localbitcoins.

legendary
Activity: 1442
Merit: 1005
In ce oras mare esti si nu exista ATM?
member
Activity: 94
hero member
Activity: 762
la cumparare exista ATM. La vanzare e mai nasol
member
Da, pai metoda asta era functionala si inainte de BTCXchange. Dar ma refer la o alternativa la solutia lor. Poate golul asta ramas poate fi umplut de alta firma.
sr. member
Activity: 460
Sa fie cyrus escrow. Cand cumperi de la un trader local, acesta ii trimite BTC lui cyrus iar dupa ce ii depui traderului suma stabilita in cont cyrus iti trimite bitcoini. Asa cred ca ii cel mai simplu dc nu ai posibilitatea face-to-face
member
Trist,

Ce alternativa rapida mai ramane de ca cumpara BTC in Romania?
sr. member
Activity: 471
Merit: 250
BTC trader
Au început să mai apară ciudățenii gen ultimul preț 0 RON sau la ultimele tranzacții la valoare zice în loc de RON zice BTC.
sr. member
Activity: 460
mai sunt 26 de BTC in ordine la vanzare deci astia n-au auzit inca
Pages:
Jump to: