oare de maine btcxchange devine firma fantoma sau se rade de tot sau se pune pe picioare cum trebuie ?
Nu cred.. Azi am consultat si eu avocati si oameni profesionisti. Horea Vuscan/BTCXChange nu are nici un drept intelectual.
Nu a avut niciodata si nici nu a existat un acord de genul. Am avut un contract de 2h pe care ii efectuam consultanta.
Trade-engine-ul si sursele de care e el interesat au fost dezvoltate cu mult inainte de BTCXchange si nu ii apartin.
Azi ma amenintat cu plangeri penale daca nu ii predau accesul (PE CARE NU IL AM) (pe ce cauze habar nu am)
Asa ca repet trebuie sa vorbeasca cu cei de la datacenter sa ii connecteze o consola KVM pentru access. (Lucru de care e constient toata lumea si e procedura standard)
Din nou ca sa inteleaga toata lumea. BTCXChange are functionale toate sistemele de retragere.
Nu au nevoie de nici o verificare extra sau abureli cum ca ar verifica fiecare intrare manual.
Domnul HV si-a concediat angajati si vrea sa faca verificari manuale? STALLING
Nu ii permiteti!
Recomandarile avocatilor au fost sa il ignor si sa ma duc in concediu relax.
Asa ca am sa-i ascult!
Daca mai sunt intrebari nu ezitati sa il contactati pe domnul HV si cine stie cine mai face support la btcxchange!
Sarbatori fericite & Un an nou fericit!