Corect ar fi fost sa te plateasca pentru codul sursa + salar lunar de administrare.
Presupun ca este un contract facut... Bineinteles, la inceput bazandu-va pe incredere reciproca nu s-a gandit domnul Horea ca defapt va ramane fara munca lui pe un an de zile. El fiind fondatorul, trebuia sa se gandeasca la niste clauze: "odata ce pleaca domnul programator principal, lasa codul sursa si accessul la server", dar s-a bazat pe tine. Presupun ca sunt alte povesti la mijloc si fiecare cu povestea lui.
Nu-i narui visele domnului Horea; lasa-l sa-si continuie proiectul in continuare. Si-a dat foarte mult silinta in acest proiect. Chiar eu am asistat la 2 conferinte de ale lui. Am fost special pentru asta de la peste 200 km distanta pentru a asista la ceea ce a vorbit el.
S-a implicat foarte mult pentru a pierde totul deodata. O fi avand bani destui, dar btcX-ul i-a mancat foarte multi bani cu siguranta.. El fiind fondatorul, el venea cu partea financiara. Ceea ce nu stiti voi (probabil) cheltuielile erau foarte mari: server, angajati, contribute la stat etc. Voi va luati salariile, dar probabil numai el stia cat scotea la sfarsit de luna sa se achite cu tot.
Mare pacat.. Chiar luase o foarte mare amploare in Romania.
Nu-i narui visele domnului Horea; lasa-l sa-si continuie proiectul in continuare. Si-a dat foarte mult silinta in acest proiect. Chiar eu am asistat la 2 conferinte de ale lui. Am fost special pentru asta de la peste 200 km distanta pentru a asista la ceea ce a vorbit el.
Nu i-am naruit nimica. Tot ce vezi e opera lui. Trade engine-ul era in development si exista cu mult inainte si de existenta BTCXChange. Lucrurile au functionat invers.
Eu in toate discutiile i-am spus ca totul functioneaza si va functiona perfect. Toata problema si shutdown-ul si teatrul se invarte in jurul magicei 'surse'.
In schimb mi-am primit amenintari si santaje.
lasa-l sa-si continuie proiectul
Proiectul lui era sa vanda tehnologia la the highest bidder. Tehnologia nici macar fiind pregatita de asa ceva. Si era nevoie de multe ore si sa pregatesti toate chestiile astea
macar sa fie mai usor portabil sau deployable.
Nu am nici o parte in distrugerea BTCXChange. Am dorit si i-am precizat si domnului HV ca poate toate sa ruleze perfect in normal.
In fine.. Sa imi pregatesc crucea ?