Siguran sam da će gotovo sve države 2023. ukinuti gotovinu i imati CDBC, a možda i sav crypto in Bitcoin dobije neki ban kao u Kini.
Kakvi su ti izabrani političari najviše govori o onima koji su ih birali.
Nekada su ljudi birali državnike da ih vode kroz teška vremena, ljude koji su im obećavali ''krv, znoj i suze'' i teška vremena.
Očito su ljudi tada zrelije razmišljali i bolje shvaćali životne prioritete a što danas imamo?
Hrpu populista koji pred izbore obećavaju sve i svašta iako već znaju da ništa od toga neće ostvariti.
Ljudi bi sve htjeli odmah i sad i nitko nema strpljenja da sluša o nekim dugoročnom strategijama razvoja zemlje...
A to da će sve države do 2023. ukinuti gotovinu i imati CDBC ipak mi se čini preoptimistično.
Po dosadašnjim raspravama u odborima evropskog parlamenta, očito je da je većina za prihvaćanje i legalizaciju kriptovaluta, ali uz strožu kontrolu i regulaciju.
To jeste tako, ali je to isto samo pola price (ako ne manje od pola). Ipak su ti politicari dobili (jako velike) fundove za njihove kampanje. Zaista mislis da su ti fundovi bili donacije ili mozda ipak investicije...?
A kes je "de facto" vec zabranjen; primijera radi: u Nizozemskoj ne smijes nista iznad €2.000,- vise platiti kesom. Ni sobstvenog odvjetnika (sic!). To bi ti trebalo reci sve.
Legalizacija kriptovaluta se meni cini samo "odskocna daska" za sprovedbu centralizovane kripto... a mozda sam ja negativac. I to odmah priznajem.