Barem se nadam
Haha. Upravo tako nešto sam pisao jučer u telegram grupi da je to moj plan. Ono što nisam iskeširao tamo dok je ETH bio iznad $4.000 i BTC iznad $50.000 držim i ne diram ništa do idućeg halvinga. Do tada ću skupljati fiat i onda krećem s kupovinom. Naravno da to ne mora značiti apsolutno ništa ali do sad je BTC halving uvijek nekako označavao početak bull marketa pa se nadam da će tako biti i sad. Iako ne mora značiti da će biti tako jer je do sad kraj bull marketa označavao blow-off top (nagli rast i onda nagli pad) koji ovdje nismo imali. Je li to bilo zbog korone, Muska ili čega, ne znam. Ali svakako chart ovog zadnjeg bull marketa je nešto što nismo imali do sad u kriptu.
Sad baš gledam malo chart i vidim da je BTC upravo dotaknuo weekly 200 MA što je do sad svaki put označavalo dno. Nakon ATH-a krajem 2017. godine trebalo je skoro godinu dana da dotaknemo dno na $3200. Sad se to dogodilo nakon 7 mjeseci.
Ono što hoću reći je da nemam pojma što će biti kao niti itko drugi. Mogu jedino odrediti nekakvu strategiju, a to je da za sad ništa ne diram do idućeg halvinga koji je tek za 2 godine. Tko zna što će do tada biti uz podivljalu inflaciju, moguć povratak korone na jesen/zimu itd...