Tada sam shvatio da prava diversifikacija ne znači sve uložiti u kripto već da treba naći i dobre nekripto projekte koji također imaju veliki potencijal povrata od 20x i više, a ima ih naravno.
Upravo tako.
Znam jednu frendicu s kojom sam prošao zajedno puno toga još i prije pojave kripta, dok su još bili aktualni HYIP programi, Revshare, MLM, Paid to click...
Sjeća li se još netko toga?
Bilo je tada barem 4 ili 5 stvarno velikih programa sa više milijuna članova i milijunima $ uloženih, i ta frendica i ja, i još dosta domaće ekipe s kojima smo radili zajedno, zaista smo svaki put bili uvjereni da je to- to i da samo još godinu, dvije i dižemo veliku lovu i idemo na krstarenje oko svijeta
Naravno, nije se nikada dogodilo ali su to bile jako korisne lekcije za poslije.
Btc mi se odmah svidio jer odlučuješ sam o sebi, nema tzv. program ownera koji može nestati s tvojom lovom, nema glupih klikanja reklama, referala i sličnih sr...
Jednostavno, svatko je sam svoj šef, ne ovisiš o nikome, već si sam sa svojim odlukama i strategijom stvaraš portfelj i zarađuješ.
E sad, a ta frendica koja je već toliko puta ulagala velike novce u te raznorazne revshare i slične gluposti, u jednim trenutku je zaključila da je LUna prava stvar i dosta svog btc prodala i uložila jako veliki iznos ovdje.
I naravno, doživjela ogroman šok kad se jedno jutro probudila i vidjela strmoglav pad Lune.
Zaista, ne radi se o početnici, prošla je ona puno toga ali se jednostavno, kako se čini, kladila na krivu stvar.
Žao mi je zbog nje i nadam se da će se uspjeti oporaviti od ovog šoka.
Nakon onog fijaska sa altovima 2018, ja sam odlučio napraviti pravu diversifikaciju svog portfelja i našao sam jedan odlučan start up na području energetike sa potencijalom rasta 20X do 40X, što mi je uz btc i još par projekata sa strane, za sada dovoljno za miran san i čekanje da se projekti realiziraju, bez nepotrebne panike i stresa.
Ovi trenutni padovi altcoina, btc pa čak i dionica na burzi uopće me ne diraju.