Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 19. (Read 129832 times)

member
Activity: 322
Merit: 14
September 17, 2018, 07:20:40 AM
2fa gelmediği müddetçe btctürk'ten başka bir borsaya geçiş yapmayı düşünmüyorum. hani zor bir şey değil bu 2fa ama hala koyulmamış olması şaşırtıcı.
jr. member
Activity: 43
Merit: 2
September 17, 2018, 04:01:23 AM
Paribu şuanda bu kadar tercih edilmesindeki en büyük artısı para yatırma ve çekme konusunda hızlı olduğu için tercih edildiğinden (aslında geçmişte + idi şimdi bir artısı yok) bu yüzden kişiler tercih ediyor.

Öncesinde evet bende tercih ediyordum ama şuanda Btcturk ile aynı kulvarda hatta btcturk + ilaveleri olduğu sürece paribu kendini geliştirmekle mükellef yoksa bir süre sonra + birşey yapmadığı sürece kaybetmeye maruz kalacaktır
full member
Activity: 398
Merit: 101
September 16, 2018, 07:55:49 PM
Hala 2FA eklemediler. Bide birkaç farklı coin eklerlerse daha iyi olucak.
Bide btc gönderirken onay alıp almadığı cüzdanın altında yazıyodu, onu niye kaldırmışlar, kötü olmuş.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
September 16, 2018, 07:17:56 PM
Paribu candır. Hiç bir olumsuzluğunu görmedim.
member
Activity: 309
Merit: 15
September 16, 2018, 12:18:10 PM
Geçen hafta Paribu'nun ölüm sessizliğinde olduğunu belirtmiştim, bugun hayat emaresi verdi.

Yazı karakterlerini değiştirmişler, şifre girilen alana "göz" koymuşlar, alış satış orderbookuna bazı bi kaça tabloya çerçeve eklemişler, bir de jpg dosyası gibi duran ve hiçbir zaman büyütülemeyen küçük grafik gibi duran resmi kaldırmışlar..

Ha bir de Ücretler sayfasına bastığınızda sol alt köşeye "2015 © Paribu Teknoloji A.Ş." yazmışlar... 2015??? Şirketin ilk kuruluşu Nakliyeci olarak, ama Paribu'ya dönüşümü 2016, borsanın açılması 2017 Şubat. Nedir bu 2015 çok merak ettim şuan.

Anlaşılan şu ki Paribu boş ve yetersiz kişi ve kişilerce ama çok doğru bir zamanda kurulmuş ve hacimce çok büyümüş bir borsamızdır. 1 buçuk yıl sonra o kadar eksiği varken yaptıkları yenilikleri alkışlıyoruz.

PRAVAA!! Alkışlıyoruz milletçe.

Edit: İşleme dönmesi gereken orderların ekranda eşleşmeden 20-30 sn boş boş bekleme olayını iyileştirmişler nihayet.
member
Activity: 309
Merit: 15
September 11, 2018, 02:17:24 AM
Icim kan agliyor Paribu. Guncelleyin su limitleri lutfen. Her gun kacirdigim firsatlarin hesabini tutamiyorum artik.

Paribu ölüm sessizliğinde. 1 çivi dahi çakmıyolar artık. Bence sistemi otomatize edip çekip gittiler. Ofislerinde hareket bile yok bence o derece.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
September 10, 2018, 02:57:50 PM
Icim kan agliyor Paribu. Guncelleyin su limitleri lutfen. Her gun kacirdigim firsatlarin hesabini tutamiyorum artik.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
September 10, 2018, 01:11:30 PM
1 senedir bitcoinlerim bu borsada yatıyor.hakkında bir tane kripto param çalındı eksildi gelmedi gecikti gibi bir tane sorun duymadım. türkiye hatta dünyada bu kadar hızlısı yok. paribu velinimet. arada çekim yapıyorum hala taş gibi çalışıyor. tl yatırıyorum hız konusunda muaazamı aşmış.türkiyenin en iyi borsası. tl çekim kripto çekimlerde mail onayı gibi eksiklerini tamamlasa 100 üzerinden 100 gider. hele altcoinleri ekleyecek altyapıyı kurduğunda 6-7 tane altcoin ekledğinde global çapta hacim yapar.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
September 10, 2018, 05:29:46 AM
Paribu’da yarım saattir karşılıklı olarak 9.99 coin satış emri giriliyo hemen karsısına alış geliyo cat gidiyo 5 mi oldu 6,mı oldu? Sonra 10 btc lik alış emri giriliyo hop satıyo başka bi 10 btc.. 5-6 kez ya aynı adam keyfi alıp satıyo(coin başına alış satış toplam 200 tl komisyoon ödüyo)ya da paribu hacim artırma çalışmaları yapıyo. Bu şekilde en az 70 btc lik işlem oldu. Karşılıklı 7-10 btc arası al sat. Biz
Koysak 9 btc yi tahtaya, yarım saat bekleriz bitsin siye.. sabahtan beri 10 sn beklemiyo emir tahtada.

Edit:tüm emirlerin fiyatı da 41.700 tl.. yazDıktan sonra 30-40 btc saha alınıp satıldı. Paribu sen demi fake oldun koçum.Çoğunun ekran görüntüsünü alsım ama o kadar cok olunca eklemeye üşendim.
borsa hacim yukseltme hareketi benzerini hitbtc de karsılasabilirsiniz. siz 100dolara emir koyun 100.1 den saniye icinde alıs satıs gerceklesio siz 100.1 yapın bu sefer 100.11den islem gercekleşiyor hacim şişiriolar.alıs satıs aynı anda girdiği icin işlem tabelada gorunmuyor bile siz sadece islem gercekleşti olarak goruyorsunuz.
member
Activity: 203
Merit: 16
September 10, 2018, 01:29:40 AM
Paribu’da yarım saattir karşılıklı olarak 9.99 coin satış emri giriliyo hemen karsısına alış geliyo cat gidiyo 5 mi oldu 6,mı oldu? Sonra 10 btc lik alış emri giriliyo hop satıyo başka bi 10 btc.. 5-6 kez ya aynı adam keyfi alıp satıyo(coin başına alış satış toplam 200 tl komisyoon ödüyo)ya da paribu hacim artırma çalışmaları yapıyo. Bu şekilde en az 70 btc lik işlem oldu. Karşılıklı 7-10 btc arası al sat. Biz
Koysak 9 btc yi tahtaya, yarım saat bekleriz bitsin siye.. sabahtan beri 10 sn beklemiyo emir tahtada.

Edit:tüm emirlerin fiyatı da 41.700 tl.. yazDıktan sonra 30-40 btc saha alınıp satıldı. Paribu sen demi fake oldun koçum.Çoğunun ekran görüntüsünü alsım ama o kadar cok olunca eklemeye üşendim.
jr. member
Activity: 90
Merit: 3
İyi akşamlar herkese

Paribu hesabıma giriş yapamıyorum şifre gelmiyor destek bölümüne yazalı 1 hafta oldu dönüş olmadı daha önce yaşayan bilgisi olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Turkcell'in SMS gönderimlerinde bir sorun var. Ondan olabilir.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
İyi akşamlar herkese

Paribu hesabıma giriş yapamıyorum şifre gelmiyor destek bölümüne yazalı 1 hafta oldu dönüş olmadı daha önce yaşayan bilgisi olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
sr. member
Gunluk ve aylik limitler limitlendi ve hareketli piyasa zamanlarinda bu limitler yuzunden paribu'da istedigim hacimi kullanamiyorum.

Gunluk limitin 2 kati, aylik limitin 4 kati kadar bir limitte hacim yaratabilecekken buyuk bir miktarda kisitlaniyoruz.

Support mesajlarina hesap limitleriyle ilgili bir guncelleme yayinlanacak, o vakte kadar degisiklik yapamiyoruz deniliyor.

Fakat son 2 aydir ayni cevap verilmekte ve halen bir guncelleme yok.
Bu guncellemeden sonra Paribu'nun hacmi kesinlikle fark edilir derecede artacaktir.

Su anki tutumlari sanki hacim istemiyorlarmis havasi veriyor.

Paribu'da 15 milyon aylık limitli kişiler olduğunu duydum ben. Sen ne kadar bir limitten bahsediyorsun?

Evet o donemlerden gectik. Fakat limitleri kademeli olarak gunluk 300.000TL, aylik 3.000.000TL'ye cektiler.
jr. member
Activity: 90
Merit: 3
Gunluk ve aylik limitler limitlendi ve hareketli piyasa zamanlarinda bu limitler yuzunden paribu'da istedigim hacimi kullanamiyorum.

Gunluk limitin 2 kati, aylik limitin 4 kati kadar bir limitte hacim yaratabilecekken buyuk bir miktarda kisitlaniyoruz.

Support mesajlarina hesap limitleriyle ilgili bir guncelleme yayinlanacak, o vakte kadar degisiklik yapamiyoruz deniliyor.

Bu guncellemeden sonra Paribu'nun hacmi kesinlikle fark edilir derecede artacaktir.

Paribu'da 15 milyon aylık limitli kişiler olduğunu duydum ben. Sen ne kadar bir limitten bahsediyorsun?
sr. member

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
EOS  ekleyin fark yaratin
full member
Activity: 462
Merit: 107
Emir tabloları çok geriden geliyor. Emirler çok geç işleniyor. Bunun dışında hiç bir sıkınti yaşamadım şu ana kadar. Çok iyi bi borsa.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Aylık işlem hacmini düzgün hesaplamıyorlar, btcturk anında hesaplıyor görebiliyorsunuz bunlar hesaplamıyor, adamlara desteğe mesaj atmanız lazım güncellenmesi için manuel güncelliyorlar herhalde.Geç güncellenince bizim komisyonlarda fazladan ödenmiş oluyor. Emir defterinin geç güncellenmesi gibi işlem hacimleri de geç güncelleniyor, siyasi parti gibiler başımıza getirdik adamlar kral oldular .iklerine takmıyorlar şimdi.

Maalesef başımıza gelen her borsa gibi umursamazlığa başlıyorlar.Bundan önce aynı şikayetleri koinim için yapmıyor muyduk Huh Koinim'in umursamaz tavırları yüzünden paribu ile işlem yapmaya başladık ama onlarda keselerini doldurduktan sonra kimseyle ilgilenmemeye başladı.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Aylık işlem hacmini düzgün hesaplamıyorlar, btcturk anında hesaplıyor görebiliyorsunuz bunlar hesaplamıyor, adamlara desteğe mesaj atmanız lazım güncellenmesi için manuel güncelliyorlar herhalde.Geç güncellenince bizim komisyonlarda fazladan ödenmiş oluyor. Emir defterinin geç güncellenmesi gibi işlem hacimleri de geç güncelleniyor, siyasi parti gibiler başımıza getirdik adamlar kral oldular .iklerine takmıyorlar şimdi.
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
Uzun zamandan sonra tekrar kullanmaya başladım geçen ay ciddi sıkıntılar yaşatmıştı btc çekim işlemleri geç oluyordu. 1 Saatte hesaptan çıkmayan bir sistem vardı.

Bu hafta ki izlenimlerim;

Btc 1den büyük bile olsa sms ile onay işini kaldırmışlar ve sistemden 10 dk. içerisinde çıkıyor.
Tahta yine problemli. Geç geliyor, donuyor, kasıyor.
Hacim eskiye göre çok çok düşmüş. 350-450 btc. hacim ile 2-3 btc satmak bile 1 saaati bulabiliyor.  Maker olursanız da hacim pek olmadığından fiyat çok aşağı iniyor.
Tl çekim işinide hızlandırmışlar biraz, 5-10 dk'da çıkıyor.

Şöyle bir durum da var yeni çok borsa açıldı hacimler dağıldı doğal olarak ve yeni oyuncu yok piyasada. En yakın rakibi olan btctürk e göre fee ücretleri çok yüksek ve bu duruma benim gibi pek çok insan hacim burada olduğu için katlanmak zorunda kalıyor.

Btc ler 10dk çıkıyor demiştim ya artık çıkmıyor. 2 saat oldu hala göndermediler.

Edit: Nerdeyse 3 saatte ancak çıktı. 20 işlem biriktirip göndermek ne demek paribu

Pages:
Jump to: