Kardeş, dakikada 2 işlemin olduğu bi borsada hala al-sat eşleşmek için 15 sn den fazla bekliyor. Sen ne ötüyosun hala? Bazen 2-3 dk da bir işlem oluyor. Ama eşleşme bekliyor. Bununla avrupa borsasısnın, Borsa istanbul’un ne alakası var. Sistem temelsiz. Hepi topu 2 işlemin eşleşmesi. Yüklenme anında, hacmin 5000 lere cıktığında anlarım ama, her daim bekliyor. Hala cvp vermek için saçmalıyosun ya. Bi sus Allah’ını seversen.
oğlum sen niye komplekse kapılıyosun da abuk sabuk konuşuyosun, ben senin anlıycağın lisandan konuşurum ama burada kaliteli bir okuyucu kitlesi olduğu için senin çamur seviyene inmiycem. Velevki dakikada 2 işlem gerçekleşirse, bu sisteme 2 işlemlik yük biniyor mu demektir bre cahil, yetersiz borsa ve finans bilginle kahvehane ağzıyla konuşma,
Ankara ayakları sökmez burada adamın aklını alırım, özelden gel eğer hala ağlıyosan mesajını beklerim...
Öyle 2-3 işlem için falan da donmalar olmuyor ayrıca, ama Türkiye'nin en popüler kripto sitesidir şu anda Paribu, altyapısını ve arayüzünü hızlandırması gerekir.
Koçum ben de kullanıyorum Paribuyu, aynı Paribu’dan mı bahsediyoruz. Türkiye’nin en kötü en mal sitesi diyen oldu mu burda? Paribuyu eleştirince niye gocundun ben de bunu anlayamadım. Giren çıkan? Gecen sene bu zamanlar günlük 700 hacimdeydi, daha hızlı idi. Şu anda bu hacimler düştü eşleşme daha da beter oldu, Kasım ayın’da hacimler 3000-5000 olunca patladılar, iyileştirme anlamında bi bok yediler daha beter oldu. Sana müstehak. Düşüş zamanı satmaya kalk bakalım satabiliyo musun? Emri verdiğini sanıyosun ekran gördüğün fiyata, fiyat aslında 400-500 TL düşmüş ama bundan kimsenin haberi olmuyo. Kimi zaman emri alıyor, sonra bi bakıyosun ortada girilen bir emir yok. Hala orda duruyo bakiye. Sistem kendini toparladığında “ulan Satmamış aq” diyosun.
Neyse kime anlatıyorum? Sen devam et. Türkiyenin en populer borsası benim hacmime cevap veremiyo, şikayetim bundandır. Taleplere karşılık vermiyo diyoruz, Türkiye'nin alt yapısı diye saçmalıyosun. Yürü git yaa işine.
Edit: Kısaca aşağıdaki linkteki videoyu izle "Kolay al-sat" ta bile işlem gerçekleşsin diye mal mal bekleniyor.
30. saniyeden itibaren bi zaman ayırıp da 2-3 dk izleyin görün. Şu videoya bir bakın lütfen:
https://www.youtube.com/watch?v=6-6lsY7QD-M